Iscare Bratislava - recenzie
Ahojte, chcem sa spýtať chodíte niekto do IScare? Ste spokojné? Teda máte pocit že vám zodpovedá všetky otázky a zaujímajú sa?
My sme začali chodiť ale nemám dobrý pocit, aj rozmýšľam že zmeníme centrum tak za každú radu budem naozaj vďačná 🙏
@slimacik22 dobry den, prosim vas ako sa vola klinika v Brne..?
@hederamonstera ahoj,prosim ta,ako ste dopadli s babatkom?A ako si bola spokojna s doktorkou Dugatovou?
@ivi222 ahojky, no lezi tu vedla mna 2 mesacny chlapcek☺️
A pani doktorka bola velmi mila. Pocuvala co som ziadala a pod.
@hederamonstera jeej tak to je super,to sa tesim s tebou 🙂vdaka za odpoveď. Nech sa Vam dari
Baby mate niektorá z Icsare darované vajíčka?
@findza helios- primár texl
@maggie86 dobry den ak sa mozem opytat- po neuspesnom ivf Vam dali nejaku pauzu alebo ste hned mohli ist opat na dalsie ivf-stimulaciu atd... ? Dakujem za odpoved
@lenocka591 ak by aj bola pauza mala by v prvom rade spočívať v ďalších vyšetreniach a hľadaní príčin neúspešného cyklu. Pokiaľ vám len povedia že poďme zas a nehľadajú príčiny, to by som asi spozornela
@lenocka591 ja som si dala pauzu nešla som hneď na druhý ciklus aspoň som chcela mať endokrinologs s hematokoga.po 2 médiách som išla znova. Cítila som že potrebujem pauzu.
@andy1985 a u Vas bolo neuspesna celkovo stimulacia, ze sa nepodarilo odobrat ziadne vajicka alebo stimulacia bola uspesna ale neujalo sa ziadne embryjko? Ako ste nakoniec dopadli ak sa mozes spytat?
@lenocka591 stimulácia bola úspešná. Vklad nebol úspešný prvý krát. Mali sme len 2 zdravé embrijká, lebo sme mi museli dať vyšetriť kvôli dedičnej chorobe. Doktorka to vravela že asi štatistika lebo ja som už predtým bola raz spontánne tehotná aj som to vynosila. Druhý vklad sa podaril už máme 10 mesačne dievčatko. Narodila sa síce na 37. Týždeň alebo bola v poriadku.
@lenocka591 mna by hned nepustili na dalsi cyklus koli OHSS, ale ja som mala vklady neuspesne cize po poslednim uz sa dalo ist. To je ale velmi individualne, oni sa celkom snazia o pristup na mieru, aj vysetrenia dodatocne odporucili pred dalsim cyklom
Ahojte. Máte skúsenosti s klinikou za posledné obdobie? Zaujímalo by ma na koho sa obrátiť na klinike, dá sa lekár vybrať? Budem vďačná za každé info 🙂
@27dianka ahoj. My sme chodili 2020/2021. Nevyberali sme si lekarku, dali nas k dr. Mišákovej, veľmi zlatá. Vklad a odber robila dr. Grossová. Teraz chodíme znova a objednali nás opäť k dr. Mišákovej ale myslím, ze celkovo su tam velmi mili, pristup je super, my mame len pozitivne skusenosti.
@27dianka objednala som sa cez telefon, povedali sme ze na konzultaciu. Doktorka bola velmi mila, mna vysetrila tusim hned na prvej konzultacii, priatel sa objednaval na spermiogram. Robili nam vsetky odbery, mne dokonca odporucili hysteroskopiu pre istotu lebo nebol ziadny zjavny dovod preco sa nam tak dlho nedarilo.
@27dianka bola som na hysteroskopii, vsetko bolo v poriadku. Vyskusali sme 2x IUI, neuspesne. Tak sme sli do IVF. Po stimulacii sme mali len 3 vajicka tak som mala obavy. Vsetky 3 sa oplodnili, jedno sa prestalo delit. Chceli sme vlozit 2 ale dr. Grossova odporucila jedno, ze to je ukazkove a je velka sanca ze sa uchyti. Dali sme na jej radu, teraz ma 14 mesiacov 🥰
@keit84 my sme sa dlho snazili bez uspechu tak sme skusili konzultaciu. Ja mam PCOS, partner na spermiograme teratozoospermia, ale dr povedala, ze spermiogram nie je vobec zly, ze to je este celkom fajn. V podstate zo zdravotneho hladiska povedala, ze nie je ziadna zjavna pricina preco sa nam nedari, tak ze najprv vyskusame IUI. A ze poistovna po 2 neuspesnych IUI nerobi problem s preplacanim IVF.
@keit84 5-7dni tusim pred ocakavanou menstruaciou som mala dojst. Dr mi pripravila stimulacny protokol kde som mala presne predpisane ake lieky kedy, kolko. Uz sme mali za sebou vsetky vysetrenia, krv, hormonalny profil. Predpisala mi lieky. Tabletky, injekcie. V prvy den menstruacie sa zacalo s injekciami, 1 denne, po nejakych par dnoch sa k nej pridala dalsia. Bola som tusim pocas toho 2-3x na sono aby skontrolovala ako to prebieha, kolko je folikulov atd. Urcili mi den odberu. Je to v celkovej anesteze asi 15 min, po zobudeni som tam este chvilu lezala na pozorovanie (asi hodku-dve, uz neviem presne). Povedali mi kolko je vajicok, potom na dalsi den tusim volaju kolko sa podarilo oplodnit a na nete si vies pozriet ako ich delenie prebieha. Je tam este pohovor s embryologom (uz neviem kedy v tom celom procese to bolo). Dr ti vysvetli co vsetko si mozes priplatit, co sa ti oplati, co je potrebne, co nie. V cenniku ti to ukaze, popise, vysvetli, rozhodnes sa. My sme mali predlzenu kultivaciu cize o 5 dni bol vklad. Este predtym pohovor s dr kde nam odporucila 1 embryo ze je v top kvalite. Vklad je par sekund, bezbolestne, pri vedomi. A uz len cakas, najhorsia cast 🙂 cena je rozna podla toho co si tam priplatis a ci mas nieco na mrazenie a ake davky akych liekov mas, lieky su dost drahe. My sme nemali co mrazit, cele nas to vyslo ajs liekmi okolo 1500€ +-

@feketka len mailom mi dali termín. Ale to teda bolo ešte 2019/2020