Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@dorotka2013 potrebuje dobrych mojitelov tak ta musim namotat 🙂 keby si ho videla na zivo bez neho domov neodijdes
@ada83 Kup si zrovna GS MAMAVIT tam mas vsetky tieto vytaminy.
@mamartinka ze je to lepsie kazde zvlast
@alexia17
@ada83 no baby vcera ake obzerstvo ma vecer pochytilo!!! Manzel sa smial ze urcite som tehu... 🙂 najskor som zjedla na veceru parky..hned nato pre zmenu chuti krupicovu kasu...potom este skoro cely balicek arasidov pri telke a cele som to zapila velkym poharom mlieka...a keby uz nebolo jedenast ktovie co vsetko by som este spratala... 🙂
Kočky z Iscare. Mrazia len kvalitne blastocysty? Včera som bola na vklade, 1 vložili a teraz volali že 1 daju zamraziť.
Znamená to že bola kvalitna? A môže sa stať že neprežiju rozmrazenie? Nikdy som nebola na ked tak preto sa pýtam. Dakujem
@misenaf ahoj, no oni zamrazia len rozvijajuce sa embrio, takze ano mrazia kvalitne blastocysty... ja mam tiez jednu 100-bunkovu v mrazaku a v decembrovom cykle ideme na KET 🙂
@misenaf a tiez sa bojim ze neprezije, to je jasne, ale VERIM ze prezije 🙂
@martinazvo aha a máš len 1 v mrazačiku? Môže sa stať že tá 1 sa nerozmrazí?
Preda len ked sa viac mrazí cena 250 je rovnaká a šanca že sa rozmrazí je vyššia. Takto je to také na rozmyslenie, či?
@misenaf no my sme viac nemali, 1 islo na vklad a 1 zamrazili 🙂 stane sa ze nepreziju ale ze je to malokedy... ja velmi dufam ze prezije a ze sa uchyti, este chceme velmi surodenca pre nasho drobca 🙂 ten sa podaril na uplne 1.pokus
@martinazvo a čo žena berie pred KET?
A to či sa rozmrazilo sa dozvedame až tesne pred vkladom že?
@misenaf nejake lieky ze sa jedia... podla mna nieco podobne ako injekcie ale len lieky, isto budu pozerat sliznicu maternice, rozmrazia, neviem kolko kukltivuju ci 1-2 dni aby zistili ci sa deli a potom je vklad... ja sa idem teraz koncom novembra dohodnut ze co a ako a kedy...
@martinazvo potom mi napíš prosím čo si zistila.
@misenaf tak mi to nedalo, volala som do Iscare, ze kedy sa tam mam prist dohodnut... tak ze az tesne pred cyklom v decembri ako budeme mat KET... tak to mi vychadza kontrola az tak pred Vianocami...
@dorotka2013 no dufam a verim, ze je to dobre znamenie 🙂
@dorotka2013 kedy ides na krv?
@alexia17 buduci stvrtok az... 🙂 este dalekooooo...
@dorotka2013 no dobre si si davala mne dnes prisla mrcha na 24 den cyklu takze ivf tento mesiac nestiham je rozhodnute
@ada83 akoze nestihas?
@dorotka2013 jo jo daleko ;)
@alexia17 neva...dobre znamenia pokracuju... 🙂 som objednana na 13eho...moje stastne cislo a tiez datum nasej svadby, sice iny mesiac ale to nevadi... 🙂 hihi
@dorotka2013 13teho je pekny datum, som sa narodila 🙂 ak by prisli vsledky z genetiky tak by som xela ist tiez 13teho do Car ;) to bude aj 11 DC, ale mm povedal ze sa nebudeme stresovat folikulometriou, tak uvidime. O kolkej na krv?
@alexia17 ja mam lepsi pocit ked ideme aj na folikulometriu 🙂...ked viem nacom som... No pre mna by bol uz 11DC asi neskoro ist 🙂...som rada ze si ma tak troska prehovorila aby sme sli...spolu s dobrymi znameniami to vyzera optimisticky 🙂...ved uvidis ako vam to vyjde...idem na krv len k svojej gyn..nejdem do centra...u nej su sice vysledky az na druhy den ale aspon sa nemusime trepat do BA...rozmyslas ze by ste este raz skusili tento rok?
@dorotka2013 drzim palce ;)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ada83 preco mi to robis???? Uzasny je...hned by som ho brala...ked sa rozhodujem pri takychto fotkach tak ma zachranuje jedine manzelove NIE 🙂))... Inak by som ho uz objednavala... Uzivaj si ho kym ho mate doma 🙂