icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 uvidime,necham sa prekvapit..

e.l.i
31. jan 2013

@anika142 nie.. ja om na zaciatku mala az po limite vsetky od najslabsej po najsilnejsiu... a ktorejkolvek znacky a bolo tehotenstvo.. 😉

anika142
31. jan 2013

@e.l.i super dakujem za povzbudenie, aj ja som to citala na nete ze sa to stava babam a maju drobcov.

e.l.i
31. jan 2013

@pempusik no mal by prist zajtra ..alebo v pondelok.. tak sa necham prekvapit.. aj ked ma to trochu tahalo do lekarne.. ale nie.. budem silna a odolam....!!!! 😵 este je skoro... aj ked pochody mam dost podobne ako predtym.. len teraz neviemci si to naahovaram alebo je to realita... nuz uvidim podla tych testov.. len nech uz su ttttuuuuu!! lebo ja som strasna testovacciamaniacka... 😅

e.l.i
31. jan 2013

@anika142 vsak kukni moje testiky... v albumiku... a uvidis.. a to som prvu mala 13 den od pregnilu!! 😉

e.l.i
31. jan 2013

@pempusik ano uz mam 8dni po iui.. a aj 8DPO...lebo som si to odovuovala hodinku po IUI 😉

pempusik
31. jan 2013

@e.l.i tak to este mas cas, aj ked mna by tiez svrbeli ruky 😀

anika142
31. jan 2013

@pempusik a ty si ako na tom kedy sa chystas do Martina?

e.l.i
31. jan 2013

@pempusik hmm.. ni nevrav.. ale som rada ze este nedosli.... lebo uz by som hneed aj lupou hladala // 😀 😀 😀

pempusik
31. jan 2013

@e.l.i sak ja som uz zazila u seba aj take, ze som si spravila, akceptovala, ze je tam len jedna / a potom som o pol hodinu isla vyhrabat test z kosa, ci som urcite dobre videla 🙂

e.l.i
31. jan 2013

@pempusik hehe to poznam!!!

pempusik
31. jan 2013

@anika142 tak ja som dnes 6DC, zajtra posledny den clostyl a na buducu stredu idem k svojmu dokimu na usg a uvidi sa, co tam najde 🙂

anika142
31. jan 2013

@pempusik nooo tak drzim palce, urcite nieco najde 🙂 , este sa tam stretneme 😉

anika142
31. jan 2013

@pempusik to hrabanie z kosa tiez poznam to sa mi uz stalo. 😉

rojica
31. jan 2013

bože baby vy tu toho toľko popíšete za dopoludnie že keď prídem domov z práce tak je to na čistý román..... 😀
@anika test je ukážkový na tehu máš tam krásne koľajnice ako do KE.... 😉 😉 .....a tie tvoje príznaky to je už isté na milión percent.... 🙂
@kuspitka ja si myslím, že to už nie je pregnyl a si tehu..... 😉 ver tomu, že to tak je...silno držkám palce..... 🙂
@pempusik tak tebe sa to už pomaly ale isto kráti ja som ešte stále nedostala mrchu.... ☹ .....

pempusik
31. jan 2013

@anika142 no, mozno sa fakt stretneme 🙂. a tak sa mi ozyvaju vajecniky, raz jeden, raz druhy, tak snad sa spamataju 🙂

@rojica a na kedy cakas ms? uz kadu chvilu by mala dorazit, nie?

rojica
31. jan 2013

@pempusik no ak príde ako má tak by mala doraziť 3.2 zatiaľ som to mala vždy na presno....tak sa nechám prekvapiť.....ale bola by som veľmi rada keby už dorazila....nikdy som sa tak na mrchu netešila ako teraz... 😀 .....a ty na ktorý deň pôjdeš do centra?

anika142
31. jan 2013

@pempusik urcite sa spamataju, neboj, potvrdia mi krvicku a vas tu vseeeeeeetky nakazim a take budete tehotne ze az. 😉

anika142
31. jan 2013

@rojica jooooj tak ty sa tesis na mrchu? uz aby to zacalo coooo? To poznam, ja som sa tak nevedela dockat v decembri 😉

pempusik
31. jan 2013

@rojica tiez som sa tak tesila a tentoraz prisla o den skor ako mi ff predpovedal, tak som bola velmi rada. nuz 12dc pojdem teda na ten usg a uvidime, ake budu foliky. ale predpokladam, ze nie velke, tak pocitam, ze pojdem na usg aj na dalsi den este. vacsinou mi vzdy vychadzala ovulka tak na 16-17dc.

rojica
31. jan 2013

@anika142 no presne tak neviem sa jej už dočkať....inokedy by som bola radšej keby vôbec neprišla, ale to u mňa nehrozí... 😒

anika142
31. jan 2013

@kuspitka neviem na 5tom dni ti to vidiet uz som to skorej pozerala, ale na ten 7mi no ja neviem. daco tam je ale asi slabsie ako 7mi den.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 je to pregnyl.stale.

rojica
31. jan 2013

@pempusik no ja si na to ešte veru počkám...určite to bude až niekedy v polovici februára ale nevadí.....vydržím aj tak nemám veľmi na výber.... 😀

anika142
31. jan 2013

inac baby ked som bola ja na KETku tu v KE tak nikdy doki nedaval pregnyl, to som len tu prvy krat pocula. Take zaujimave. Automaticky dal utrogestan, estrimax a to bolo cele.

pempusik
31. jan 2013

@rojica @rojica na dobre veci sa stale dlho caka 🙂

pempusik
31. jan 2013

@anika142 no ten pregnyl sa dava na dozretie vajicok, ci? kedy ti ho vlastne dali?
akurat som si precitala letak, tak sa este podava na 9DPO alebo po et na predlzenie lutealnej fazy.
No vzdy je otazne, ci vsetky tie hormony, ktore pre istotu predpisuju, naozaj potrebujeme :/

rojica
31. jan 2013

@anika142 a načo je dobrý ten Estrimax?

rojica
31. jan 2013

@pempusik no uvidíme necháme sa prekvapiť.....ale verím, že nás @anika riadne nakazí tehu vírusikmmi.... 😀