IUI v januári 2022
Ktorá somnou čaká tiež ? 😄🍀🤞
My už budeme mať za sebou 2 neúspešne IUI. Ak sa to dva krát nepodarí, v centre navrhli rovno do IVF …
Písala som do centra, ak bude hcg nula - vysadiť lieky, počkať na MS a po menštruácií prísť na konzultáciu aby sme to všetko naplánovali … tak uvidíme čo sa bude diať dnes po krvi ale myslím že nič 🙆♀️
Krv negatívna
@marinecka95 tak to mi je ľúto, tak sme dve 😔😔🙏ideme ďalej
Ach dievcata, to mi je velmi luto 😔
Ja som si vcera len tak zo srandy spravila test - ci tam este nebude ovitrelova ciarka - ale nic. A to bol len 5 ty den po IUI, niektore baby tu pisali, ze este aj na 8-9 den mali ciarku. Inak nic moc nejak necitim v podbrusku a ked uz aj hej - tak iba na pravej strane - kebyze sa uhniezdilo asi by ma pichalo v strede.
@no_co_uz ja som tiež mala už na piaty deň len takúto mini čiarku, ktorú sa mi nepodarilo ani zachytiť normálne.
Takže za 5-6 dní som mala po ovitrelle
@marinecka95 ja som mala tiež ducha ešte k tomu včera tak som sa tešila že konečne sa to možno podarilo po 5 tích rokoch a nič 😔😔dr.max testy asi duchuje tiež
no ja som dnes 11 DPIUI. Rano som testla - nič..o dve hodinky som skusila este raz a tam slaby duch. Tak som sa strasne potesila , ze mozno sa podarilo. Ale bojim sa teraz troska, ked si mala aj ty ducha na teste a predsa ti to nevyslo 😔 Drzte mi palce aby silnela
@no_co_uz ja tam vidím krásneho dusíka, skus ešte na 13 dpo a to už budeš mať istotu ze neni to ovitrille 🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🍀
@no_co_uz ale krv je krv to mas 100% istotu 🙏🙏
ovitrelle by to nemalo byt - mala som snehobiely test uz na 5ty DPIUI. Vcera 10 den tiez snehobiely..az dnes - aj aj to az na druhykrat . v piatok krv....joj sa strasne tesim aj bojim zaroven. ja som skor smoliar ako stastko, tak sa mi tomu ani nechce verit...dam vediet ako som dopadla 🙂
@no_co_uz tak potom by si mala byť 🤰 budem ti držať palce 🤞, daj hneď vedieť
@no_co_uz más nejaké príznaky?
dakujem krasne 🙂 snad na konci toho vsetkeho budu slzy stastia a nie smutku. Priznaky - v podstate ani ziadne. Podbrusko ani vajecniky ma uz par dni nebolia. Akurat vcera ma zacali boliet prsia - ale stylom ako pri kazdej MS - nic take ako tu niektore baby pisali, ze neskutocne silno ich boleli, ze sa ich pomaly ani dotknut nemohli. A aj to dnes ma uz tie prsia bolia menej. Inak vcera som mala dost taky z nicoho nic zachvat zlosti a hnevu, co netusim kde sa vo mne vzal- tak neviem ci to moze byt priznak ci nie. Inak mi nie je vobec nic.
@no_co_uz každá sme iná, niektora ma všetky príznaky a ďalšia nič takže preto hovorim ze to by som vôbec neriešila. Jaj dúfam ze aspoň tebe sa to podarí, ja sa strašne teším keď vidím takto druhu babu ze sa jej to podarilo🙏😊😊
a ty ako? ides este skusat dalsie IUI, ci uz rovno IVF? a vy mate nejaky diagnostikovany problem, pre ktory sa nedari?
Prave som prisla z WC a spinim na hnedo. Netusim co to moze byt - ocakavana MS az v nedelu - to je este daleko.
@no_co_uz no u nás manžel má problémy ja som poriadku tak zatiaľ ešte nechcem ísť na ivf tak ešte skúsime asi iui ja som tak isto mala kks spinenie a o 5 dní skôr som dostala menzes 🙄 ale u teba to nemusí byť tak
@no_co_uz berieš progesteron?
ano beriem 2x denne, rano vecer...mam nakupenu hromadu testov z aliexpressu 😂 tak budem testovat aj vecer , aj zajtra, aj asi vkuse do piatku
u nas tiez to tak bolo - ja v poriadku, muz zly spg. , ale po braní doplnkov vyzivi sa mu polepsil. Nie uplne na normospermiu, ale vyrazne lepsie hodnoty mal. ten prvy spg. bol uplna katastrofa
@no_co_uz no ahoj ako? 😊
@no_co_uz vyzerá to super, držím ti mocc moc palce 🤞 nemala si ist dneska na krv? 😊
nie nie az zajtra mam 14 dni po. tak idem hned rano. dlho trva kym zavolaju vysledky?
@no_co_uz jaaaj taak, vieš čo do druhej asi, poobede ti budu volať ale to bude nekonečný čas 😂😂 tak pomaly to pôjde od rána
no to verím 😀 pojdem si skratit cas asi ku kamoske na kafču. alebo zhanat cenove ponuky, lebo akurat budujeme
@no_co_uz tak to je super, to by bolo aj do domčeka 🤰👶 aspoň nato nemyslíš pritom

@marinecka95 to je strasne toto čakanie každý mesiac 🙄 všetko od znova