IUI v januári 2022
Ktorá somnou čaká tiež ? 😄🍀🤞
tak snad nam teraz ta nova radost do zivota príde 🙂
@no_co_uz my to máme chvala bohu dobre ze bývame vedľa našich tak každý deň by som tam bola, ale jasne chápem tiež by som bola tak že maminu nechávať samu by som moc nechcela 😔 tiež všetko je také náročné, toto tiež nestojí malé peniaze a niekedy takéto sa neriešilo ze sa nemohlo otehotniet, to ten stres a všetko okolo toho tiez
@no_co_uz ahoj ešte nemáš výsledky? 😄🙏
Ahoj..ano mam 🙂 Teda na jednej strane sa tesim - vysledok pozitivny. Avsak hladinu HCG mam 60, tak neviem ci to nie je prilis malo. V pondelok/utorok mam ist na kontrolny odber, ci to stupa ci nie. Takze dalsie dni cakania ☹
@no_co_uz tak to je super teším sa veľmi stebou 🙏 neboj bude to stúpať, ani jedna nemá rovnaké hcg, takže nestresuj 😊😊🤞
Ja uz tolko do toho pozeram, ze uz ani neviem co vidim 😀 ako to vidis ty? Myslis, ze tmavne?
@no_co_uz áno silnie a uz netestuj😄🙏 lebo zbytočne budeš stresovať, si tehu 😊
Viem, ze by som nemala stresovat a citat stale okolo toho vsetko. No vcera som sa pytala na to v jednej skupine a skoro kazdy mi napisal, ze to neni dobre ked take nizke cislo hcg mam, ze oni ked tak mali, tak to nedopadlo dobre 😱 radsej som sa asi nemala nic pytat 😁 akurat som z toho nervozna
@no_co_uz jasne, silnie 🙂 verím, že máš strach ale keď budeš stresovať nijako tomu nepomôžeš. Určite to bude dobre 🥰 držím palce
dakujem dievcata velmi za povzbudenie 😘
@no_co_uz hlavne by som nečítala koník, lebo každá trepe jedno cez druhé a jasne ze ti nepovedia a nebudú sa stebou tešiť ze si tehotná ale hneď negativita, bohuzial také sú dnešné ženy 🤷♀️silnie takže bude všetko v poriadku, chod niečo riešiť okolo domu, vypni si hlavu 🙏😊
@no_co_uz keď tebe sa to podarilo tak sa ta chcem opýtať ze ci si brala nejaké vitamíny predtým? Alebo niečo? Ďakujem 😄🙏
ano my sme brali obaja. MM mal fertilman a okrem toho kotvicnik. Ja som brala (aj beriem) femibion 1, vitamin D (lebo mi vysiel malo z krvi pri odberoch) + si poobede zvyknem dat este kyselinu listovu.
Dobrý deň chcela by som sa opýtať tie ktoré ste boli na insiminácii a brali ste progesteron a nepodarilo sa vám otehotneniet prišla vám ovulácia tak ako mala po tých liekoch alebo sa vám posunula? :(
Ahojte dievcata. Tak dlho som sa netesila ani ja 😢 Dnes som prisla zo sona, srdiecko nebije a zaver missed abort 😢
@no_co_uz och to ma mrzí 🧐
Držím palce do ďalšieho boja, nevzdávaj to, ver tomu, že ti tento anjelik pošle z nebíčka ďalší zázrak ❣️
@no_co_uz pre boha😰😰tak to mi je veľmi ľúto, pritom som sa tak tešila že aspoň jednej z nás to vyšlo, toto neni mozne 🥺🥺🥺ako to zvládaš?
som z toho dost mimo. Hlavne ma trapi premrhana sanca. Mali sme stastie , ze to IUI vyslo na prvy krat. Dva roky sme cakali kym to vyslo "nejako". Ako dlho to bude trvat tentoraz kym sa to podari zas? 😢
@no_co_uz ja by som teraz na tvojom mieste oddýchla od toho všetkého 🥺 počkajte chvíľu, postavte domček, nesilte to, treba nato čas po tomto co sa stalo a uvidíš ze sa to podarí 🙏😊 keď nato nebudeš myslieť tak to príde, viem ze sa mi to ľahko hovorí ale je to tak vždy, vtedy to príde keď to najmenej čakáš
@no_co_uz skúste ist niekam na výlet na dovcu vypnúť si hlavy
akurat mi volali z CAR. HCG sa od minuleho tyzdna zdvojnasobilo. Tak ,ze mam prist zas na krv a sono, ze ked HCG rastie, tak tehotenstvo je v procese. V papieroch mam uz napisane missed abort. Vraj srdiecko nieje, a aj gestacny vak sa uz defomuje 😢 Tak ja som z toho uz uplne mimo. Od zaciatku tehu, je to dookola - vyzera to zle - potom, no dajme tomu, ze dobre..a tyzden zas - vyzera to zle. Uz ma to ani nebavi byt vkuse v strese a vzdy cakat, ci hej ci nie.
@no_co_uz uvidíš hlavne nestresuj ešte to možno neni stratené 🙏😔 keď už dr i nevedia ze co 🙄😔 v kolkatom TT si?
no teraz akurat by som bola 7+0. Ale ja tomu neverim velmi, zbytocne nadeje si nechcem robit :/ to by sa asi zazrak musel stat
@no_co_uz ahoj ;) prosim ta predpisal ti lekar po iui nejake lieky ktore mas uzivat ???
@martinabaca ahoj, ano brala som progestenalle - 2x denne vaginalne

hej no presne, po IUI sme akurat riesili okná, tak tyzden len do papierov som pozerala, tak som na to tak nemyslela. Ja som si inak praveze velmi priala aby sa nam babatko narodilo este do stareho domu (zatial byvame u mojich rodicov), predsalen, zeby som sama nebola, mala mamu nablizku. Navyse nam pred rokom zomrel ocko, tak mi je luto, ze sa nedozil, aj mamku mi je luto nechat doma samu.