icon

IVF - december 2022

jasmine_3
31. okt 2022

Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.

lujzaaa123
22. feb 2023

@jasmine_3 mne navysili prolutex na dvakrat denne a dnes znova spinim… presne tak aj ja s placom k lekarovi minuly piatok, ale povedali, ze je vsetko ok apokial spinenrie tak je to ok a bolesti, ze sa roztahuje maternica, tak ze lrn vydrzat tak som pokojnejsia aj stym spinenim, ale presne krce ako pred ms
Som 26. Den od vkladu 5. Dnove a stale neviem v ktorom som tyzdni 🤣 ale ten minulypiatok, ked som letela na gyndu koli spineniu mal vacok 10 mm 🙈🤣a hcg z krvi 9460 tak len dufam ze rastie kazdym dnom
1.3. Idem do CAR na to srdiecko tak hadam uz bude videt 🙏🏼☺️

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 fuu vobec netusim ten bhsg ako ma byt ja mam na vysledkoch z krvi SHCG a to som tie ivf

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 trošku som z toho nervózna no idem v piatok na kontrolný tak pôjdem rovno za lekárom nech mi povie presné hodnoty lebo z tohto sa vôbec nevyznám
Našla som nejakú tabuľku ale ťažko sa orientuje no

jasmine_3
autor
22. feb 2023

@lujzaaa123 tak to je krásne 😍 nádherné rastie. Ja som.si stiahla apku tehotenstvo a tam mi ukazuje ze začínam 5 týždeň. Ráta sa to od poslednej ms. Rátam, že podľa všetkého si taky siedmy tyzden

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 nemas vysledky v maili?

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 nie prišla mi len sms-ka
Zajtra asi zavolám priamo do laboratória
V piatok diem znova na kliniku tak si to prejdem s lekárom lebo dnes len sestrička volala

lujzaaa123
22. feb 2023

@jasmine_3 u mna nemozem podla poslenej ms, lebo ja som nemala vklad na 19. Den ale az 22. Cize ako keby neskorsia ovulacia podla jednej appky som 6+3 alr podla mna som 5+3
Cim neskor tym lepsie, nebudu ma nahanat ak bude opozdeny vyvin 🙈🤣
V auguste som mala ma zistili to 8+5 a malo velkost 5+3 prestalo rast tak som v tom obdobi ale ako sa citim takto som sa predtym vobec necitila cize teraz citim ze to pracuje

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 googlim uz som mudrejsia ☺️

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 pouzivam openai
Testy hCG (ľudský choriový gonadotropín) a beta-hCG sú dva rôzne testy na zistenie prítomnosti hormónu hCG v tele.

Hormón hCG sa produkuje počas tehotenstva a jeho hladiny sa zvyšujú v priebehu prvých týždňov tehotenstva. Testy hCG a beta-hCG slúžia na detekciu tohto hormónu v moči alebo krvi.

Hlavný rozdiel medzi testom hCG a beta-hCG spočíva v ich citlivosti a presnosti. Beta-hCG je citlivejší test, pretože dokáže detekovať menšie množstvo hormónu v tele ako test hCG. Taktiež je beta-hCG schopný poskytnúť presnejšie výsledky, pretože dokáže rozlíšiť medzi rôznymi typmi hCG, ktoré môžu byť prítomné v tele.

Zatiaľ čo test hCG je bežným testom používaným na diagnostikovanie tehotenstva, beta-hCG sa používa aj na zistenie množstva hCG v tele a na monitorovanie rizika potratu alebo ektopického tehotenstva.

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 nech kukam, kde kukam tak ci tak gratulujem! 🙏🏼❤️
Krvný hCG test sa považuje za pozitívny v prípade, že je koncentrácia hormónu vyššia ako 25 mU/ml.

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 tak môžem byť kludnejsia áno ? 🫣
Ja už radšej neguglim lebo mi z toho sibe, ale keďže je to 35 to je myslím dobrá hodnota

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 ďakujem krásne že si aj dala námahu a našla to ❤️❤️❤️som trošku kludnejsia uz

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 samozrejme nieje za co ❤️vidim sa tak isto pred dvoma tyzdnami 🙈🤣 tiez teraz vsade pozeram ze tie bolesti co mam su normalne a iba sa roztahuje maternica 😇🥰 ja som optimistka, inak stym som sla aj na vklad aj ked ma niekedy chyti pochybnost , ale googlim pozitivne veci ☺️
hodne to pomaha ❤️

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 ja som išla veľmi optimisticky s tím že je to náš prvý vklad a že myslím zatiaľ tak že bude všetko dobré 🙏
Ja guglim ešte trošku a našla som hodnoty ktoré má upokojili 5-50 je v mojom prípade optimum ja som niekde viac ako v strede čo je okej, dôležitý bude piatok či to stúplo 🙏❤️
Ale som vďačná za túto skupinku že je tu toľko podpory a toľko báb či zdieľajú všetko s nami
A ty si teraz na Tom ako ? V ktorom si tt?

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 ano je to super ked ti napisu pozitivne, podporia ☺️ aspon ta to ukludni a robi to hodne 🙏🏻😇
noo bud 5+3 alebo 6+3 🙈🤣
ale nedrzim sa toho pre istotu lebo kazda to ma ine
niektorej vidiet srdiecko uz v 5+ a niektora az 9+
prvy krat som to pocitala, mala aj appku ale ta nesedela je skor na prirodzene tehu
ja ai davam take male ciele a teraz je srdiecko ❤️ buduci tyzden alebo ak este nebude tak pockam tyzden dva do 9tt by malo byt vidiet 😇
( tehu predtym sa nevyvinulo a skoncilo 5+3 podla velkosti inak som bola 8+5 )

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 tak je to ako terapia tak trochu, aaaaa veľa báb tu má skúsenosti tak sa všeličo dozviem🤪😉
Tak držím silno prsty aby pekne rástlo a dočkala si sa ❤️❤️

lujzaaa123
22. feb 2023

@susan12345 dakujem ❤️ sak piseme ked budeme mat nieco nove, drzme sa 🤣🤰🏻🥰

susan12345
22. feb 2023

@lujzaaa123 tak ja potrebujem veľa síl na piatok, zajtra si urobím taký relax pre seba trošku nech sa ukludnim 🙏😇
A ty teraz tiež veľa pozitívnej energie aby srdiečko silno bilo

153moniqueee92
22. feb 2023

@jasmine_3 ja mam tiez test v piatok ale neviem niejak som vklude ani nepremyslam nad tym nechavam to tak ako ma byt proste musim prijat co bude ale uz mi 6dni meska ms a sem tam pocitujem take pobolievanie v podbrusku a par krat sa mi stalo ze mi bolo zle ale neviem no pri syncekovi som mala na zaciatku silne bolesti tak neviem ze aky vysledok bude dufam ze vsetko vporiadku 😇🙏 kedy si bola na vklade?

jasmine_3
autor
22. feb 2023

@153moniqueee92 tak ti budem veľmi držať prsty ❤️ 10.2 sme mali vklad

lujzaaa123
24. feb 2023

Ako babyyyyyyy? 😍

susan12345
24. feb 2023

@lujzaaa123 no ja bohužiaľ 😔🥹

lujzaaa123
24. feb 2023

@susan12345 😳😱 cooo preco nie? Vsak si mala pekne hodnoty? Biochemicke? 🥺 teraz si mala kolko?

susan12345
24. feb 2023

@lujzaaa123 tak 35 je veľmi.mala hodnota
Dnes len 30
Takže u mňa to nevyšlo na prvý pokus ...
Musím trochu posmutit a idem ďalej

lujzaaa123
24. feb 2023

Moooja to ma velmi mrzi…🥺😔 ale vies co? Teraz vysadis lieky a o dva tyzdne mas ovulaciu , ja som tak otehotnela minuly rok 😍🥰 prvykrat v zivote ☺️ neuspesny KET iba jedno embryo….

susan12345
24. feb 2023

@lujzaaa123 no povedali že mám vysadiť lieky odkrvacat a prísť do centra tak neviem aký bude ďalší postup predpokladám že ďalší ket bude až neskôr
Mrzí ma to ale viem že sa nesmiem vzdať práve naopak teraz musím byť silnejšia
A aj takato podpora tu s vami je forma terapie ❤️❤️❤️

lujzaaa123
24. feb 2023

@susan12345 anooo, mne sa nechytilo, hned lebo ani nepreslio 14 dni a zacala som krvacat, mala som slabe lieky podla mna… a tiez odkrvacat a vpodstate mozes ist na vklad hned, zalezi na tebe ja som uz nemala dalsie embryo, takze ja som hned zmenila CAR- nemala som dobry pocit…

susan12345
24. feb 2023

@lujzaaa123 no embryi máme celkom dosť ... Tak dúfam že hneď po odkrvacani mi dovolia ísť na vklad

susan12345
24. feb 2023

@lujzaaa123 len tím pádom to bude prirodzený vklad nie s liekmi lebo mi kázali vysadiť odkrvacat a prísť asi sliznicu skontrolovať no uvidíme budem sa všetko pýtať či je možné ísť hneď

153moniqueee92
24. feb 2023

@jasmine_3 ahoj ako si dopadla?