IVF - december 2022
Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
@lujzaaa123 akurát mi volal doktor, presne tak mi to vysvetlil že možno ten naturalny spôsob inak zaucinkjje
Keď bude sliznica dostatočná nieje problém urobiť vklad
Ja som brala amelgen a estrofem
Ale prokutex som počula od veľa báb že berú
@153moniqueee92 potvrdene 😍
Ahojte 🙂 Tak a je to potvrdené ❤️ TEHOTNÁ ❤️ Moje prvé IVF, odobratých 21 vajíčok (7 klasickou metódou a neoplodnilo sa ani jedno, 14 pomocou ISCI oplodnilo sa 13), šiesteho dňa sa dozilo 9. Mali sme KET s 5 dnovou hatchujucou blastocystou, použili sme aj embryoglue. Ducha som videla na 4DPT a na 6DPT mi už aj digitálny clearblue ukázal + Dnes mi volali z odberu krvi a HCG je okolo 1700 😍 Taky pocit šťastia ❤️ Ten boj stojí za to! A všetkým, ktoré čaká IVF chcem povedať, že sa nebojte. Zvládnete to! ❤️
@susan12345 jj presne tak ☺️ super tak uz vydrzat 10 dni a ideme znovu na to ☺️🙏🏼😍 aj ja mam aj estrofem
@jasmine_3 fuuuha tak ti vzali hodne vajicok ale super, mne uz vek nepustil viac 🤣 a kolky den mas 1700? Na 14? Lebo ak si uz mala ducha na 4. A ak je dnes 14 den a mas 1700 nechrm ta plasit, ale to vyzera na dvojky 🙈😍
@153moniqueee92 a ako si dnes dopadla ty?
@lujzaaa123 no musí sa mi spustiť ms.... Verím že príde do pár dní a za ten čas si nastavíme hlavu pozitívne ❤️
@lujzaaa123 takže tento vklad si išla vlastne bez liekov na výšku sliznice a až pred vkladom ti dali prolutex áno ?
Takto to mne vysvetlila sestrička že bez liekov skúsiť a až potom na podporu vkladu
@lujzaaa123 ahoj no ja som dnes 10 den po vklade a mala som hodnoty 201,80 tak snad je to dobre 😇 v pondelok idem na opakovane testy este....
@susan12345 ano tak ☺️
@lujzaaa123 a cítila si sa lepšie takto bez liekov ?
Ja tomu dám šancu, ostanem len pri kyseline listovej aaaa nechám to zariadiť prírodu tak a y bolo dobré
@153moniqueee92 10 ty den to vychadza dobre, je to este skoro ale krd kazdych 48 hod sa zdvojnasobuje tak na 14. Den by si mohla mat 800 a viac to vyzera slubne 😔
@susan12345 tak poviem ti tak… cim menej hormonov tym lrpsir estrofem bol koli sliznici, ale pokial ju mas v poriadku tak zbytocne. A potom 5 dni pred vkladom sa ma opytali ci si chcem vkladat alebo pichat… jasna volba pichat.. tie vklady som mala predtym takze za mna 3 x denne a aj v praci bolo cele zle neprijemne nekomfortne …🙈
@lujzaaa123 ďakujem aj táto skuse ísť má posunie niekam ďalej ...ja som si vkladala uvidíme čo mi dajú teraz či niečo pridajú alebo zmenia
@lujzaaa123 preboha.....ano dnes je 14ty deň....mne to už napadlo lebo od začiatku mi rýchlo stupalo ale vkladali sme jedno....snáď sa nerozdvojilo😅
@jasmine_3 🤣🤣🤣 nahodou by to bolo super
@lujzaaa123 takze asi mam byt spokojna 🤔 ? Neviem vobec lebo nepovedali mi vela len ze v pondelok na opakovane este a potom sa dohodneme na dalsom postupe tak snad bude vsetko ako ma 😊
@153moniqueee92 Na 10 den ano, kazych 48 h sa zdvojnasobuje cize na 12. Den 400 a 14. Den cca 800 aj ja som mala 800 😊😇
@lujzaaa123 tak dufam ze v pondelok budu vyssie 😇🙏🍀 dakujem
Drzim palce dnes ☺️🙏🏼😇💕
@lujzaaa123 ahoj tak dnes mi to stuplo na 1398.9 ❤️ potvrdili mi TEHOTENSTVO 🥰 caka ma uz len ultrazvuk tento piatok u svojej lekarky a 13.3. idem do car 😊 dufam ze bude vsetko vporiadku 🙏😇❤️❤️❤️
@153moniqueee92 jeeeeej super, to je krasne❤️ gratulujeeeem 🤰🏻nooo to cakanie je najhoršie 🙈🤣asi zacnem strikovat alebo hackovat 🤣🤣🤣
@lujzaaa123 dakujem 😊 a ty si ako na tom?
Noo ja idem v stredu na srdiecko do CAR 🙈❤️
@153moniqueee92 gratulujem 😍😍😍
@jasmine_3 ďakujem 😊 a ty ako sa mas? Na ultrazvuk kedy ides?
@153moniqueee92 13.3 idem prvýkrát. 🙂 mam sa skvelo ❤️ a ty ako?
@jasmine_3 aj ja idem 13.3. ale do car no moja gynekologicka mi vravela ze nech k nej pridem v piatok lebo uz v piatok tam uvidi 😊 inak mi je dobre 🥰
@jasmine_3 ahoj ako si na tom? Pocitujes uz niejaku nevolnost?

@susan12345 mozes ist a nemsuis brat lieky od zaciatku, ak mavas sliznicu v poriadku
5 dni pred vkladom ti daju nieco- ja mam prolutex injekcie na udraznie