icon

IVF - december 2022

jasmine_3
31. okt 2022

Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.

153moniqueee92
10. mar 2023

@lujzaaa123 ahoj....ako sa mas? Ako dopadla kontrola?

jasmine_3
autor
10. mar 2023

@153moniqueee92 ahoj mne hneď na začiatku začalo byť zle a každým dňom to je horšie 😅 uz som aj blinkala a ty ako?

153moniqueee92
10. mar 2023

@jasmine_3 tak mne je uz treti den zle dnes ma uz aj riadne napinalo ale bez vracania a zaha ma otrasne pali neviem co mam jest no hrozne sa citim 😀 dnes som bola u lekarky robila mi ultrazvuk tak uz videla plod aj srdiecko a som v 6 tyzdni 😊 buduci tyzden v piatok idem do car este na tehotensky ultrazvuk 🥰

jasmine_3
autor
10. mar 2023

@153moniqueee92 mňa zase zaha vôbec nepali, mne v pondelok budu robiť ultrazvuk. To muselo byt krásne keď si ho už aj videla 😍 aké je velke?

mirkasan
10. mar 2023

Ahojte, po vklade ste aj zostávali PN? Či ste pracovali ďalej?

jasmine_3
autor
10. mar 2023

@mirkasan ahoj. 🙂 Ja som ostala celý týždeň doma a mala som kľúčový režim. 🙂 a vyslo

mirkasan
10. mar 2023

@jasmine_3 ja mám teda mala by som mat v pondelok. A rozmýšľam že by som si asi tiež zobrala voľno

lujzaaa123
11. mar 2023

@153moniqueee92 ahojte joooj baby veeelmi vam drzim palce😇🙏🏼🥰❤️ a ja nic moc 😔 mne sa trosku spomalil a nebolo Vidiet srdiecko. V pondelok davame tomu poslednu sancu.

153moniqueee92
22. mar 2023

Ahojte dievčatá 😊 ako ste na tom?

susan12345
22. mar 2023

@153moniqueee92 ahoj ahoj no ako sa vám darí ? Ja už som v príprave na Ket

jasmine_3
autor
22. mar 2023

@susan12345 Ahoj 🙂 Kedy máš ďalší KET?

susan12345
22. mar 2023

@jasmine_3 ahoj ak všetko pôjde ako má prvý aprílový týždeň, čiže ešte do veľkej noci 🙏
30.3 mám kontrolu sliznice
Vy sa máte ako ?

jasmine_3
autor
22. mar 2023

@susan12345 budem na vás myslieť ❤️

153moniqueee92
22. mar 2023

@susan12345 ja som uz po kontrole v car a vsetko je v poriadku tak ako ma byt 🙏🥰 uz tam nemusim chodit len ku svojej gyn a u nej som objednana v aprili na prvu poradnu ❤️ budem ti silno drzat prsty nech sa to podari 😊🙏😇

susan12345
23. mar 2023

@153moniqueee92 tak to som rada že sa pekne držíte 🙏😇❤️
Ja som sa dala dokopy a už sme v príprave keď bude všetko dobré tak ešte do veľkej noci bude vklad

lujzaaa123
23. mar 2023

Ahojte

@153moniqueee92 joooj to je super, gratulujem ❤️❤️🥰 uz len vydrzat do konca prajem nech ti to rychlo ubehne ☺️🙏🏻

@susan12345 tebe drzim silno palce nech sa ten maly zazrak chyti 🙏🏻🙏🏻😇🥰

strasne rada by som vam sem napisala stastny moj priebeh, ale mojmu sa nevyvinulo srdiecko, zil si vlastnym zivotom 🙈😔 ale nechcem vam sem pisat zle pribehy som stastna za vas, raz ten cas pride aj mne🥰
musim ist na dalsie vysetrenia reprodukcnu imunologiu uz som obejdnana do Prahy ale po kyrete musim cakat 2 mesiace, teraz sa musim -a chcem vycistit od hormonov pribrala som 15 kil za 1 znich tak si musim dat nejaku ocistu a bude prilezitost teraz tak to vyuzijem
ale kludne mi tu poste peosim nech mam inspiraciu, budem na vas mysliet a drzat palce ❤️

susan12345
23. mar 2023

@lujzaaa123 ty si zlatá že na nás takto myslíš 🙏😇❤️verím že kľud a odpočinok ti pomoze nabrať sily 💪

lujzaaa123
24. apr 2023

Hallo baby ako sa mate?
@susan12345
@jasmine_3
@153moniqueee92

153moniqueee92
24. apr 2023

@lujzaaa123 ahoj ja sa uz mam dobre babatko krasne rastie uz zacinam 4ty mesiac 😊...nevolnosti uz ustupili len hlad ostava stale som hladna 🤣 ale konecne si to uz zacinam uzivat 🥰 a ty ako?

susan12345
24. apr 2023

@lujzaaa123 ahojky, tak ja som práve po ms, bohužiaľ druhý vklad nevyšiel , v piatok mám kontrolu s tím že chcem ísť na hemato či nieje nejaký problém
Tento pokus dosť bolel 😞ale hlavu hore ideme ďalej
Ty sa máš ako

jasmine_3
autor
24. apr 2023

@lujzaaa123 Ahoj. 🙂 Tak mne je stále zle, nevolnosti ešte neustupili, ale vyzerá to, že maličké je v poriadku a to je najdôležitejšie. A ty sa máš ako?

lujzaaa123
5. máj 2023

oooj baby ja som mala zle obdobie… nejdem vam ani hovorit radsej, moja psychika v prdeli takze ja si davam pauzu minimalne 5-6 mesiacov
zle dopadol kyret atd… cakam na prvu ms a modlim sa aby bolo vsetko ok hold bolo to nejake vasne embryo, zle sa vyvijalo 🙈
som straaaasne stastna za vas 🙏🏻😇☺️ drzim palce nech je vswtko v poriadku 4 mesiac je uz super
@153moniqueee92 a hlavne tie nevolnosti supee ze uz presli 🙈🤣 jeto strasne, mala som moznost skusit na necisto 🙈🤣 teraz to uz bude len o chutiach 😁🙏🏻😇

@jasmine_3 presne tak dolezite nech je male v poriadku, tie nevolnosti prejdu ani nebudes vediet ako ☺️

@susan12345 joooj to ma mrzi Susan
tak sme akurat na tom stejne tiez druhy vklad nevysiwl… ale vies co brala by som, ak by nevysiel vklad ako prezit to co ja za posledny mesiac a pol 🙈 ver mi 🙏🏻
neboj, to dame za chvilu budeme babam pisat ze ideme v ich slapajach ☺️
tak ja najskor psychiku dam do kopy a pridam sa kvam ty budes skor ako ja ☺️
jj ja mam hemato zevraj ok ale idem na repeodukcnu imuno to mam koncom juna- dlho trva objednanie a tiez minimalne 2 mesiace po kyrete tak uvidim co mi povedia tam 🤷🏻‍♀️

susan12345
5. máj 2023

@lujzaaa123 ooooxh mrzí ma že prechádza takým ťažkým obdobím ale aj to je na neico dobre , posilní tá to pred tím ďalším čo príde a to už bude len krásne
Ja momentálne podstupujem všetky vyšetrenia podarilo sa mi vybaviť všade termíny do dvoch týždňov takže koncom mája výsledky
Ak bude všetko fajn ideme do toho
Chápem aj tvoj psychický stav ja som veľmi zle znášala tento druhý neúspešný pokus, zrútila som sa ale povedala som si že my ženy sme silné a bojujeme za každú cenu ,💪💪
Držím prsty nech sa všetko podarí a daj s hlavne dokopy

jasmine_3
autor
6. máj 2023

@susan12345 @lujzaaa123 Tak veľmi mi je to ľúto 😪 Kočky prajem vám naozaj veľa síl a ja už len čakám kedy sem napíšete, že to vyšlo a je všetko v poriadku ❤️ Ste veľmi statočne

lujzaaa123
6. máj 2023

@susan12345 dakujem🙏🏻😇 ano je to tazke… ale ano to dame ☺️ a ano
@jasmine_3 🙈☺️ uz aby to bolo 🥰😇 a ty hlavne pis ako sa mate, tesim sa s vami a je to hodne povzbudzujuce pre mna ☺️🥰

jasmine_3
autor
6. máj 2023

@lujzaaa123 Tak ta povzbudiť, že všetka ta snaha a trápenie stojí za to ❤️ Pár dní cítim prvé pohyby a to sa nedá ani opísať....doteraz to bolo také, ze bolo potvrdené tehotenstvo, bolo mi zle ale reálne žiadny taky pocit ze naozaj tam je babo a keď som pocítila prvé mihotanie v brušku tak ma to dostalo. Ze všetko tie slzy a trápenie stali za to. O to silnejsie to bolo ked som v muzovych ociach videla slzy ked dal ruku na bruško a citil ako sa tam nas zazrak točí. Je to zázrak a to doslova ❤️

lujzaaa123
7. máj 2023

@jasmine_3 to je take krasne 🥹🥰❤️😘

sisinger
18. jún 2023

Ahojte,prosim je tu niekto kto uziva alebo bude v blizkej dobe uzivat amalgen 400mg capiky?

susan12345
18. jún 2023

@sisinger
@sisinger ja som užívala pri dvoch vkladoch a aj teraz budem

lujzaaa123
19. jún 2023

@susan12345 Ahoooj ides na vklad? cize vsetky vysledky mas v poriadku? jooj drzim moc moc palce 🙏🏻🥰😘❤️