IVF - december 2022
Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
@susan12345 a to vies ze ano, urcite to dobre padne aj mne aj tebe a ja sa tesim a pre mna to je strasne motivujuce ☺️🙏🏻 drzim palce silno
ja som musela imuno posunut koli ATB zistili chornicky zapal sliznize tak sa liecim pomalicky ☺️🥰
kludne napis ako napredujes, tesim sa stebou
dufam ze ostatne kocky uz pripravuju vybavicky ☺️🙏🏻❤️🥰
@lujzaaa123 oooo to naozaj ? Takže máš ešte oddychivku teraz.... Verím že počas toho naberies sily 💪 a ďalšia príprava už dopadne dobre aj pre teba ❤️❤️❤️
Ja som začala včera estrofem clexane, momentálne cakammna výsledok hemato verím že to bude v poriadku
@susan12345 @lujzaaa123 Ste veľmi statočne a super, ze sa na niečo prišlo a mate liečbu. Veľmi vám držím prsty nech ďalší vklad je úspešný ❤️
@jasmine_3 ďakujeme ❤️❤️❤️vyvsa ako máte
@benchy Ahoj zial prolutex uz nemam, mam akurat estrofem a fraxiparin ak by niekomu pomohol
@petrazak jasne, napiste co vas zaujima. Ak casovy harmonogram, tak v principe to prebieha tak, ze pred stimulaciou treba ist na kontrolu - zaroven osobne vybrat lieky v CR (v SK lekarni sa nedalo). Potom sa tam zavola prvy den cyklu a dohodne kedy bude 1. kontrola. Ja som zacinala stimulaciu na 2 den cyklu. Za cely cas boli asi 3 kontroly a nasledne odber. Ja som celu dobu od prvej kontroly po odber bola ubytovana v Brne, kedze to mam z KE velmi daleko chodit hore dole. Vyslo to tak na 7 dni dokopy. Ale to moze byt individualne. Mne to vyhovovalo, spravila som si taku pohodovu dovolenku 🙂 Potom som sla na 5 dni domov a vratila som sa hned na vklad po predlzenej kultivacii. Po vklade som este v ten den cestovala autom domov- to nebol ziaden problem.
Ahojte, je veľa diskusii ohladom OHSS s odloženým vkladom emrya. Ale minimum takých, čo mali neskorý ohss po uchytenom embryu. Stupajuce hcg to zhorsuje. Bola som pre bolesri hospit., prepustena. Ale bolesti su sialene. Ako nahla prihoda brusna, som schvatena, od bolesti vraciam a nemam ulavovu polohu. Po infuzii to raz preslo, druhykrat nie. Mate niekto skusenost? Dr povedal, ze sa to bude este zhosovat. Ale uz asi od bolesti odpadnem. Potom ze jedine kortikoidy ktore ale poskodia babo….. niektora skusenost? Prosim

@lujzaaa123 ahoooj jej milé že sa oYvas ❤️
Áno mám už lieky na prípravu, vyšetrenia za mnou
V poriadku úplne nie sú, čakám ešte druhý hemato posudok nakoľko to vyzerá u mňa na autoimunitné ochorenie lupus
Ale mám zatiaľ clexane uvidím v stredu na hemato, čakám ms a začíname prípravu
Ďakujem za podporu 🙏🙏❤️❤️je fajn vedieť že aj ľudia ktorí si tím prešli na mňa myslia a držia palce