icon

IVF - december 2022

jasmine_3
31. okt 2022

Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.

153moniqueee92
26. jan 2023

@susan12345 drzim palce potom daj vediet ze ako si dopadla 😊 a ty kam chodis do car?

jasmine_3
autor
26. jan 2023

@susan12345 premna to je tiež prvýkrát 😅

jasmine_3
autor
26. jan 2023

@153moniqueee92 mne to tiež odložili o jeden cyklus kvôli ohss. Dlho sa mi z toho telo spamatavalo

susan12345
26. jan 2023

@153moniqueee92 no týždeň vydržím hehe
dnes som zvýšila dávku estrofem ráno aj večer budem brať tak uvidíme zatiaľ som nejak extrémne nepocítila či to niečo somnou robí

susan12345
26. jan 2023

@jasmine_3 tak sa budeme podporovať navzájom berieš estrofem ?
heehe ja som dnes zvýšila estrofem na 2-0-2

susan12345
26. jan 2023

@153moniqueee92 ja chodím do Košíc to mám tu najbližšie a som spokojná, prístup lekárov ochota zavolajú ako sa cítim či je všetko v poriadku

jasmine_3
autor
26. jan 2023

@susan12345 beriem estrofem 2-2-2 a mam pocit ze mi roztrhne hlavu a ešte sa mi aj všetko točí

susan12345
26. jan 2023

@jasmine_3 od začiatku berieš takto ? Ja postupne po 3 dňoch zvyšujem
Fuuu až takto hej sa cítiš?
Tak ja uvidim dnes večer zvyšujem či to nejak somnou zamava

jasmine_3
autor
26. jan 2023

@susan12345 mne tak dali od začiatku a dnes mam druhy den

susan12345
26. jan 2023

@jasmine_3 aha dnes druhý deň berieš áno ? Ja mám dnes 4. Zatiaľ točenie nebolo uvidíme ako bude keď zvysim
Tiež si taká nervózna čo sa bude diať ?

jasmine_3
autor
27. jan 2023

@susan12345 ani nie ja sa na to veľmi teším ale som tak mimo z liekov že skôr myslím len na to ako ma hlava boli a stále mi je do placu, ale nervozita žiadna. Neskutočne sa na to teším keď ho vložia 🥰 uz mam nachystané rozprávky 3 dni budem len ležať a pozerať rozprávky a komédie, telefón si vypnem nech ma nikto nerozculi 😅 mam nachystané domáce cucoriedkove stavy, ananas, chcem preto urobiť maximum. A strasne sa teším na to, že manzek môže byť pritom ako ho budú vkladať ❤️ Ty to ako prežívaš?

susan12345
27. jan 2023

@jasmine_3 woooow tak ty si to ideš pekne užiť 😁❤️to je fajn že si takto dobre naladená🤗
Ananás čaká už aj mňa, čučoriedky nemusím ale keď majú pomôcť tak si mozno nejaké zaobstaram😁
Po pravde sa nechcem tešiť dopredu, som trošku nervózna ako to všetko bude, ale bábätko je vytúžené a chcem veriť že všetko pre to urobím aby to bolo v poriadku 🙏😇 som trošku emočne tak že má rozplače aj reklama pomaly ale to je asi normálne hehe
Takže manžel bude pri Tom áno ? Ja sa to chcem pýtať teraz na kontrole či tam môže byť somnou

jasmine_3
autor
27. jan 2023

@susan12345 Cucoriedkove stavy mam skôr na krv aby bola lepšia nech je to tam všetko prekrvene. Čítala som ze veľmi pomáha vtedy byt plnotucne mlieko s kakaom vraj to funguje ako lepidlo na maternicu. Každý deň mam teraz všelijaké vitaminove vody, ovocie. Do plaču ti je možno z tých liekov lebo ja to aspoň tak citim že odkedy ich mam tak doslova ma ani reklama rozplače. Ja som sa na to doktorky hneď pýtala, ze manzel veľmi túži byť pri tom a nemala s tým problém. Premna to je také divne aby sedel na chodbe a čakal a potom aj tých 15 minút kým lezis. Podľa mňa má byť toho muž súčasťou a aj pre ženu je lepšie ak ju drží za ruku a potom je s nou aj keď ju nechajú ležať. A ešte keď malinku jahodku ukážu aj na ultrazvuku tak to bude silne ❤️ Viem, že by sa nemalo tešiť a keď to nevyjde o to viac to bude bolieť, no beriem to tak ze mozno aj to pomôže ak telo zaplavia endorfiny predsa len je to iné ak je človek šťastný. Snažím sa vylúčiť stres aj za cenu ze potom ma to zlomi

susan12345
27. jan 2023

@jasmine_3 no poviem ti teda si plná optimizmu a to je fajn 🙏❤️berieš to z tej stránky že sa to deje prvýkrát je to nové ale nebojís sa 💪
Ja som si sviatky užila nemyslela som na to vôbec máme dosť mrazacikov aj dosť síl ych a kvalitných tak verím že sa ujme
A máš pravdu rozhodne manzel je toho veľkou súčasťou a je fajn že to lekári dovolia, ja sa na to opýtam vo štvrtok čo povedia ale myslím že by to nemal byť problém
Teraz už len prečkať do štvrtku a verím že už stanovia termín vkladu to ešte len bude vzrušo potom heh

jasmine_3
autor
27. jan 2023

@susan12345 zvyknú to robiť na 17ty deň. Mne to vychádza na 10.2

susan12345
27. jan 2023

@jasmine_3 na 17 DC to som aj ja tak čítala že vtedy no mne to vychádza na 6.2 keď pôjde všetko ako má tak to budeme mať cca rovnako 🤗

lujzaaa123
28. jan 2023

Ahojte ja som prvy den po KET 😊 (27.1) vklad 1 embryo 5 dnove, berem estrofem 1-0-1 oralne + 0-0-1 vag. A Prolurex 1-0-0. Vklad na 22. Den cyklu

jasmine_3
autor
29. jan 2023

@lujzaaa123 držím prsty nech to vyjde. 🙂 ako sa citis?

lujzaaa123
Autor odpoveď zmazal
lujzaaa123
29. jan 2023

@jasmine_3 Dakujem ☺️ pobolieva ma brusko a ktize, ale inak vsetko ok, ten Prolutex je neprijemny boli ma miesto v oblasti pichania az tak ze nemozem spat na bruchu ale inak zatial vsettko ok tak dufam ze tentokrat vyjde 🙈😇🙏🏼

susan12345
2. feb 2023

@jasmine_3 ahoj tak mám potvrdené 9.2 vklad 🙏ty už si po kontrole ?

zuzziana
2. feb 2023

ahojte baby, drzim vam vsetkym prsty, to cakanie je hrozne..ja som po kratkej stymulacii, s nizsimi davkami hormonov. Odber vajok som mala 1.2.23, zial len dve folikuly, jedno zrele vajko 😞 Dnes nam volala embryologicka, ze podarilo sa oplodnit no muz ma katastrofalny spermiogram, takze je dost mozne, ze ku vkladu, ktory by mal byt v pondelok 5.2. sa ani nedostaneme... Uvidime v sobotu, ci sa bude spravne delit alebo sa vyvoj zastavi. Snad je to bojovnik a nevzda to 🙂

jasmine_3
autor
2. feb 2023

@zuzziana veľmi ti držím prsty, nevzdávaj to 🙂 je tu vela žien, ktoré mali jediného bojovníka a teraz im beha po obývačke. 🙂

lujzaaa123
3. feb 2023

@zuzziana Drzim palce ano niekedy je jeden viac ☺️🙏🏼 ja som po stimulacii mala vzdy nejaky problm ci mi vyskocil hormon alebo nizka sliznica, cize automaticky KET na dalsi cyklus to uz bolo super ale hlavne na sliznicu mi pomohol caj z alchemilky a hlavne uvidime som 7. Den po vklade 🙈🙏🏼 tak este 7

mirkasan
3. feb 2023

Ahojte, všetkým vám držím palce. Ja som sa ešte k stimulke nedostala. Doktor mi dal dlhy protokol. Mala niektorá tiež dlhy? Môžte mi napísať priebeh? Teraz som 7 dc a mám predpísanú antiku. Na 20 dc mám ísť na ult či náhodou nie je cysta a že hneď mi vysvetlí ďalší postup.

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@susan12345 práve aj mne dali termin 10.2 ❤️ budeme to mat deň po sebe. Aj tí povedali akú máš sliznicu? Mňa prekvapilo že už nebudem mať dovtedy žiadnu kontrolu

susan12345
3. feb 2023

@jasmine_3 tak to máme deň po sebe ❤️ áno mne všetko ukázal na ultrazvuku, premeral a ukázal mi, mala som 8,5 čo je myslím že fajn, pridal mi amelgen a anopirin od nedele pridávam k esteofemu
No tak výsledky máme dobré tak asi nieje nutná kontrola pred tím už
Tebe vraveli niečo ?

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@susan12345 len toľko, že sliznica je 8mm a pridávame o 2 dni progestenalle a naďalej beriem estrofem. Načo je prosím anopirin? Mne to nekazali ale vidím to tu často že to baby beru

susan12345
3. feb 2023

@jasmine_3 anopirin mám namiesto fraxiku, je to na krvné zrazeniny a trombocity
Nemusím si pichať mám to v tabletovej forme
No ja v nedeľu pridávam čipky ráno večer
Kúpila som si dva čerstvé 🍍🍍 idem sa do jedného pustiť 😁
8 MM to máš super to je akurát ani vysoká ani moc nízka

drakaria
3. feb 2023

Dievčatá aj ja idem 10.2 na vklad a tiež mám čipky ale 2-1-2 to idete chodiť do práce ? Trošku so to neviem predstaviť 🤣🙈