IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
@moonicka89 ahoj my tiež mame schválené IVF v Heliose MT, stredu ideme na konzultáciu ohľadom IVF. Aké máte pocity z toho a ako sa cítite m čím skôr chceme začať lebo som už na PN.
Ahojte, tak som dnes 8den po ET, na teste ani duch ,na krv mam ist 25.2.uvidime co ukaze..
@80katka zajtra by som mala dostat ms.zatial nespinim ale brucho ma boli ako pred ms, sice nie v kuse iba take narazove to je.boze to cakanie je hroza 😞 a ty uz nedufas?ze to moze dobre dopadnut?este nezufaj.spinenie nic neznamena..teda aspon to tak pisu baby tu na mk😉drzim palce.
A este jedna otazka, teba tiez bolia prsia?
@lucilalu nie nebolia praveze a podla nich viem, ze to nevyslo.2 x som bola tehotna , so synom a raz bol t toho potrat, a teda pri tych tehotenstvach ma boleli aboli ako bomby💣💣, takze ja na 100 percent viem, ze to nevyslo , toto je moj 5 ET a vzdy na 8 den som spinila, ked to nevyslo.Ja sa poznam uz po tom vsetkom ako stare boty.Ale ked teba bolia, tak to je dobre znamenie a test este stale nemusi ukazat.urcite mi daj vediet ako si dopadla.drzim palce🍀🍀🍀
@80katka dakujem.aj ja drzim palce, mooozno este bude dobre ❤ale super ze uz mas dieta, my nemame, toto je moje 2 IVF.pri prvom bol KET, tam som mala slabu ciarku, ale potom som dostala ms takze nic.no a nemali sme nic zmrazene tak teraz druhe IVF, z tohto uz mame 2 mrazaciky.tak ak to nevyjde som kludnejsia ze nemusim cele IVF podstupi odznova 👍😉
Ahojte my 2ivf
Prvé Iscare Ba ET neuspesne Ket po pol roku tiež
Zmenili sme car.
Gyncare Nitra doteraz pichám dipherelin a od pondelka meriofert. 28ho kontrola. A potom budeme vedieť viac.
A ak by niekto potreboval prolutex 25mgbtak sa ozvite mam ho do 10/20 celú škatuľku čiže 7 injekcií ja som dostala na je alergiu
Ahojte, skusim sa opytat aj tu... Dostala z Vas niektora menstruaciu po ET(11den po - vcera TTnegativny) aj ked ste brali utrogestan? Zacinam spinit a mierne menstruacne bolesti. Neprichadza menzes az po vysadeni progresteronu ?
Ahojte,
ak by niektorá potrebovala Gonal alebo aj Cetrotide na stimuláciu pred IVF, tak mám k dispozícii po dve balenia. Sú neotvorené, skladované v chladničke s exspiráciou do jan. a feb. 2021. Ja ich už nepotrebujem a budem rada, ak nevyjdu nazmar. Predám za lacnejšie. Kľudne mi napíšte. Som z okolia NM. Držím všetkým palčeky 😉
Ahojte. Ja si picham aj Diphereline aj Bemfolu. Chodim do Heliosiu v Martine. Za take dva tyzdne ma caka uz OPU. Kazdej z vas drzim palce, aby sa vam to podarilo 🙂
@maciatkoe ahoj, ja som začala ivf vo februári, som išla do Brna. Teraz som 7 dni po ET a mám dve čiarky
Ahojte dievčatá caka ma prve IVF ... od soboty mam zacat pichat injekcie . A zaciatkom aprila sa objednať na predoperacne.. myslíte ze ma zoberú keď je takáto situacia?😣

@maciatkoe ahoj ako pokračuješ?