IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
@butterfly333 pisala som Ti teraz spravu 😊⚘
@moonicka89 ahoj my tiež mame schválené IVF v Heliose MT, stredu ideme na konzultáciu ohľadom IVF. Aké máte pocity z toho a ako sa cítite m čím skôr chceme začať lebo som už na PN.
Pojdete po ivf na pn?
Ahojte, tak som dnes 8den po ET, na teste ani duch ,na krv mam ist 25.2.uvidime co ukaze..
@80katka zajtra by som mala dostat ms.zatial nespinim ale brucho ma boli ako pred ms, sice nie v kuse iba take narazove to je.boze to cakanie je hroza 😞 a ty uz nedufas?ze to moze dobre dopadnut?este nezufaj.spinenie nic neznamena..teda aspon to tak pisu baby tu na mk😉drzim palce.
A este jedna otazka, teba tiez bolia prsia?
@lucilalu nie nebolia praveze a podla nich viem, ze to nevyslo.2 x som bola tehotna , so synom a raz bol t toho potrat, a teda pri tych tehotenstvach ma boleli aboli ako bomby💣💣, takze ja na 100 percent viem, ze to nevyslo , toto je moj 5 ET a vzdy na 8 den som spinila, ked to nevyslo.Ja sa poznam uz po tom vsetkom ako stare boty.Ale ked teba bolia, tak to je dobre znamenie a test este stale nemusi ukazat.urcite mi daj vediet ako si dopadla.drzim palce🍀🍀🍀
@80katka dakujem.aj ja drzim palce, mooozno este bude dobre ❤ale super ze uz mas dieta, my nemame, toto je moje 2 IVF.pri prvom bol KET, tam som mala slabu ciarku, ale potom som dostala ms takze nic.no a nemali sme nic zmrazene tak teraz druhe IVF, z tohto uz mame 2 mrazaciky.tak ak to nevyjde som kludnejsia ze nemusim cele IVF podstupi odznova 👍😉
Baby, nemáte niektorá na predaj diphereline a/alebo meriofert? Ďakujem
Ahojte my 2ivf
Prvé Iscare Ba ET neuspesne Ket po pol roku tiež
Zmenili sme car.
Gyncare Nitra doteraz pichám dipherelin a od pondelka meriofert. 28ho kontrola. A potom budeme vedieť viac.
A ak by niekto potreboval prolutex 25mgbtak sa ozvite mam ho do 10/20 celú škatuľku čiže 7 injekcií ja som dostala na je alergiu
Ahojte, skusim sa opytat aj tu... Dostala z Vas niektora menstruaciu po ET(11den po - vcera TTnegativny) aj ked ste brali utrogestan? Zacinam spinit a mierne menstruacne bolesti. Neprichadza menzes az po vysadeni progresteronu ?
Ahojte,
ak by niektorá potrebovala Gonal alebo aj Cetrotide na stimuláciu pred IVF, tak mám k dispozícii po dve balenia. Sú neotvorené, skladované v chladničke s exspiráciou do jan. a feb. 2021. Ja ich už nepotrebujem a budem rada, ak nevyjdu nazmar. Predám za lacnejšie. Kľudne mi napíšte. Som z okolia NM. Držím všetkým palčeky 😉
Ahojte. Ja si picham aj Diphereline aj Bemfolu. Chodim do Heliosiu v Martine. Za take dva tyzdne ma caka uz OPU. Kazdej z vas drzim palce, aby sa vam to podarilo 🙂
@maciatkoe ahoj, ja som začala ivf vo februári, som išla do Brna. Teraz som 7 dni po ET a mám dve čiarky
@maciatkoe ahoj ty ako pokračuješ?
@butterfly333 odpisala som ti do ss 😊🌹
Ahojte dievčatá caka ma prve IVF ... od soboty mam zacat pichat injekcie . A zaciatkom aprila sa objednať na predoperacne.. myslíte ze ma zoberú keď je takáto situacia?😣

@maciatkoe ahoj ako pokračuješ?