icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

butterfly333
13. feb 2020

@maciatkoe ahoj ako pokračuješ?

maciatkoe
autor
13. feb 2020

@butterfly333 pisala som Ti teraz spravu 😊⚘

sara20
15. feb 2020

@jaja656 aj my asi pôjdeme ak my na dcérku neschváli predĺžený rodicak.aky sú tam teraz dr.blla som tam už na ivf ale keď bol ešte dr.galo čo je v ziline

sara20
15. feb 2020

@cilimata to je v ziline

jaja656
15. feb 2020

@sara20 je tam primár dr. Tomáš a ešte jeden ale on je zahraničný neviem či je to Ukrajinec alebo Rus.. A s nikým iným som sa nestretla Pán primár veľký odborník s nim som bola spokojná

smejulinko
16. feb 2020

@moonicka89 ahoj my tiež mame schválené IVF v Heliose MT, stredu ideme na konzultáciu ohľadom IVF. Aké máte pocity z toho a ako sa cítite m čím skôr chceme začať lebo som už na PN.

butterfly333
16. feb 2020

Pojdete po ivf na pn?

lucilalu
19. feb 2020

Ahojte, tak som dnes 8den po ET, na teste ani duch ,na krv mam ist 25.2.uvidime co ukaze..

80katka
19. feb 2020

@lucilalu ahoj aj ja som 8 den po et a krv 25.2.(presne na narodedininy mojho syna)🙂 ale uz spinim, lebo dnes je den aj mojej MS.netestujem, lebo je to zbytocne, kedze sa mi rozbieha MS.na krv pojdem len ako splnenie si formality.Ked este nespinis, tak je dobre. kedy mas mat MS?

lucilalu
19. feb 2020

@80katka zajtra by som mala dostat ms.zatial nespinim ale brucho ma boli ako pred ms, sice nie v kuse iba take narazove to je.boze to cakanie je hroza 😞 a ty uz nedufas?ze to moze dobre dopadnut?este nezufaj.spinenie nic neznamena..teda aspon to tak pisu baby tu na mk😉drzim palce.
A este jedna otazka, teba tiez bolia prsia?

80katka
19. feb 2020

@lucilalu nie nebolia praveze a podla nich viem, ze to nevyslo.2 x som bola tehotna , so synom a raz bol t toho potrat, a teda pri tych tehotenstvach ma boleli aboli ako bomby💣💣, takze ja na 100 percent viem, ze to nevyslo , toto je moj 5 ET a vzdy na 8 den som spinila, ked to nevyslo.Ja sa poznam uz po tom vsetkom ako stare boty.Ale ked teba bolia, tak to je dobre znamenie a test este stale nemusi ukazat.urcite mi daj vediet ako si dopadla.drzim palce🍀🍀🍀

lucilalu
19. feb 2020

@80katka dakujem.aj ja drzim palce, mooozno este bude dobre ❤ale super ze uz mas dieta, my nemame, toto je moje 2 IVF.pri prvom bol KET, tam som mala slabu ciarku, ale potom som dostala ms takze nic.no a nemali sme nic zmrazene tak teraz druhe IVF, z tohto uz mame 2 mrazaciky.tak ak to nevyjde som kludnejsia ze nemusim cele IVF podstupi odznova 👍😉

80katka
19. feb 2020

@lucilalu syna mam prirodzene, ani neviem ako a bolo, ale to som bola mlada, bude mat uz 19 rokov.aj ja som predposledne IVF pred rokom, mala este 2 mraziacikov. pri rozmrazovaní mi 1 neprezil, rychlo rozmrazovali 2 a tak iba 1 KET bol a aj to nic.Drzim palce a daj vediet

sajka12
20. feb 2020

Baby, nemáte niektorá na predaj diphereline a/alebo meriofert? Ďakujem

beatinka
20. feb 2020

@sajka12 zajtra budem vedieť, koľko mi zostalo. Ozvem sa

sajka12
20. feb 2020

@beatinka super, môžeš cez správu. Ďakujem 😊

mailoabruno
22. feb 2020

Ahojte my 2ivf
Prvé Iscare Ba ET neuspesne Ket po pol roku tiež
Zmenili sme car.
Gyncare Nitra doteraz pichám dipherelin a od pondelka meriofert. 28ho kontrola. A potom budeme vedieť viac.

mailoabruno
22. feb 2020

A ak by niekto potreboval prolutex 25mgbtak sa ozvite mam ho do 10/20 celú škatuľku čiže 7 injekcií ja som dostala na je alergiu

smoookie
23. feb 2020

Ahojte, skusim sa opytat aj tu... Dostala z Vas niektora menstruaciu po ET(11den po - vcera TTnegativny) aj ked ste brali utrogestan? Zacinam spinit a mierne menstruacne bolesti. Neprichadza menzes az po vysadeni progresteronu ?

sajka12
23. feb 2020

@smoookie ja som dostala tiež cca na 9-ty deň aj napriek utrogestanu...

zuzik5555
24. feb 2020

@smoookie ja som tiez dostala 10ty den po ET

momkah
1. mar 2020

Ahojte,
ak by niektorá potrebovala Gonal alebo aj Cetrotide na stimuláciu pred IVF, tak mám k dispozícii po dve balenia. Sú neotvorené, skladované v chladničke s exspiráciou do jan. a feb. 2021. Ja ich už nepotrebujem a budem rada, ak nevyjdu nazmar. Predám za lacnejšie. Kľudne mi napíšte. Som z okolia NM. Držím všetkým palčeky 😉

24sunny24
1. mar 2020

Ahojte. Ja si picham aj Diphereline aj Bemfolu. Chodim do Heliosiu v Martine. Za take dva tyzdne ma caka uz OPU. Kazdej z vas drzim palce, aby sa vam to podarilo 🙂

katarinahall
15. mar 2020

@maciatkoe ahoj, ja som začala ivf vo februári, som išla do Brna. Teraz som 7 dni po ET a mám dve čiarky

butterfly333
15. mar 2020

@maciatkoe ahoj ty ako pokračuješ?

maciatkoe
autor
15. mar 2020

@butterfly333 odpisala som ti do ss 😊🌹

monika446
15. mar 2020

@24sunny24 ahoj ak sa mozem opytat ako si postulila dalej? My tiez chodíme do Heliosu v MT .. caka nas ivf... Aj sa bojim kvoli tej korone

monika446
16. mar 2020

Ahojte dievčatá caka ma prve IVF ... od soboty mam zacat pichat injekcie . A zaciatkom aprila sa objednať na predoperacne.. myslíte ze ma zoberú keď je takáto situacia?😣

maciatkoe
autor
16. mar 2020

@monika446 Fuha, to Ti tu nikto nebude vediet na to odpovedat, nakolko kazdy den sa zvysuju obmedzenia 😕.

tdli
16. mar 2020

@monika446 Ahoj,ja keby som na Tvojom mieste,tak si nezacnem pichat injekcie a cele ivf si odlozim o mesiac-dva,podla toho,aka bude situacia.Operacie sa maju odkladat,je potrebne uvolnit lôzka aj sukromnych lek.zariadeni cize aj CARov.Alebo sa informuj v CARe co ti radia.