icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

80katka
3. feb 2020

@ateragram dakujem, nieco bude, urcite... 🙂nech je to uz za mnou.
@moonicka89 uz volali, tak opu vo stvrtok, este zajtra mam mat posledne injekcie💉

moonicka89
3. feb 2020

Jasne neboj. Tiez som pocula ze na kontrole povedali menej a nakoniec bolo viac😊.uvidis ✊ Ja ked som ju tak pocuvala naratala som tusim 10ks a niektore tak do 20mm.

80katka
3. feb 2020

@moonicka89 no toto je moje 6 ivf...a iba raz sa stalo, ze naratal menej a to iba o 1.najviac co som mala bolo 7 folikov a vo vsetkych zrele vajicko. tak dufam, ze ked bude aj ked len 5, tak vajko bude ok🙏

zojkula
5. feb 2020

Jaj dievčatá teším sa HCG mám na 14 deň po KET 834 tak dúfam že bude stúpať a budeme zdravý a dotiahneme to do samého konca a zdravý

sulinka333
5. feb 2020

@zojkula gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička

lily411
5. feb 2020

Ahojte baby . Chcem sa opýtať keďže príspevky na túto temubsu tu staršie, či ste mala niektorá ohss ... som tretí deň po OPU , sem tam picha ,do krizov ,mám plynate brucho ,a ked mam plný mechúr a nejdem hneď na wc zacnu bolesti ako na silnu ms ,ktoré ustupia, boli ma to až do ,,nej" ... :(či sa mám obávať ohss bolo mi vzanych iba 5 oocytov, zajtra mám mať vklad volala som dokimu ale už tak nie je nikto ,tak či mám ísť na pohotovosť alebo počkať. Vďaka za rady . Predošlé dve ivf ma brucho bolelo max deň. Teraz som mala aj vysoké davky hormonov

milaja
5. feb 2020

ahojte. baby neviete na ktorej stranke tu baby ponukaju lieky. zostal mne gonal. dik

lucilalu
5. feb 2020

@milaja najdi si skupinu lieky potrebne k Ivf, darujem predam kupim.aj mne zostal gonal, tiez som tam pisala 😉

milaja
5. feb 2020

@lucilalu zlatusik dakujem ti

lucilalu
7. feb 2020

@lily411 ahoj tak ako si dopadla.dufam vsetko ok.ja som bola na OPU vcera.ziadne priznaky nemam, sem tam bolia vajecniky ale to je asi normalne.

lily411
7. feb 2020

@lucilalu ahojky . Ja sa cítim fajn konečne ma.prestalo bolieť brucho po OPU, vklad prebehol v poriadku ...tie bolesti všetky boli zrejme z OPU a nie ohss našťastie... No ale dnes som myslela ze neprezijem, zjedla som na raňajky vajíčka a môj žalúdok sa zbláznil...Už je dobre po všelijakých cajoch a cmulatkach. A ako si dopadla ty ? Koľko ti vložili?

lucilalu
7. feb 2020

@lily411 ahoj na vkald idem v utorok.vcera bolo iba OPU.mame 6oplodnenych vajicok.v nedelu mam volat ako sa vyvijaju.

lily411
7. feb 2020

@lucilalu aha áno prepáč zle som si to prečítala. A tak 6 je fajn ,držím palce 🙂

bella1303
9. feb 2020

Ahojte stimulujem 4 den 150 merional,mam bolesti v podbrusku je to normalne? Mala som ivf pred 8 rokmi a slaby OHSS tak sa bojim ze sa to zacina zas.

lucilalu
10. feb 2020

@bella1303 ahoj kludne to moze byt z toho.ak pojdes na kontrolu spytaj sa.nemusi to byt hned predzvest že znova budes mat ohss.drzim palce nech vsetko ide ako ma 😉

bella1303
10. feb 2020

@lucilalu dakujem..zajtra idem tak som zvedava co mi povedia

lucilalu
10. feb 2020

@bella1303 ja idem zajtra na ET.dufam vyjde 😉

bella1303
10. feb 2020

@lucilalu silno drzim palce aby vyslo. Tvoje prve ET?

lucilalu
10. feb 2020

@bella1303 minuly rok v marci som uz mala KET.ale nevyslo.vtedy sme mali len dve vajicka.a jedno len vydrzalo.tak sme skusili teraz znova.mali sme 8.z toho 6 sa oplodnilo v poho.zajtra budem vediet viac kolko nam zostane na mrazenie.ty si ako na tom?

bella1303
10. feb 2020

@lucilalu toto je moje druhe isci..prve som mala pred 8 rokmi..et nevyslo,potom vyslo ket(mame skoro 7 rocneho syna) potom este 2 krat ket a nic. Nechali sme to tak ze odtaneme pri jednom dietati ale proste citime ze este nam to jedno chyba. Zajtra mam kontrolu tak som zvedava. Dnes som mala 5 injekciu a ak vsetko pojde ako ma tak buduci utorok idem na vyber. Sme si povedali ze toto je posledny krat ked nevyjde nechame to uz tak kedze muz je starsi odomna o 14 rokov

lucilalu
10. feb 2020

@bella1303 jej ale tak super ze mate uz synceka.tak drzim palce, urcite bude mat surodenca ❤

bella1303
10. feb 2020

@lucilalu dufam,ze to vyjde. Prajem to kazdej ktora tuzi po babatku. Do ktore centra chodis?

bozidaratrppp
10. feb 2020

My ideme na ivf 20 teho máme menopur Helios sme skusili

sara20
11. feb 2020

Baby boli ste niektorá v MT iscare teraz niekedy?

jaja656
11. feb 2020

@sara20 ahoj ja tam chodím

lucilalu
13. feb 2020

Ahojte.Nepotrebujete niektora Gonal?

lucilalu
13. feb 2020

@bozidaratrppp drzim palce 😉

193169
13. feb 2020

Ahojte. Budúci týždeň idem na KET. Je to môj prvý cyklus Ivf. ET som nemala kvôli Ohss. Iba KET 3x neúspešne a teraz to bude moje 4 Ket. Ideme vkladať 2 embrya, tak dúfam že sa to konečne podarí. 😍

ancike01
13. feb 2020

@193169 drzim palce 🍀✊

cilimata
13. feb 2020

my začíname druhu stimulu. Prve ISCI nevyšlo... mám zmeniť car ?? nie sme spokojní. chodíme do Gynfiv ...