IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
Jasne neboj. Tiez som pocula ze na kontrole povedali menej a nakoniec bolo viac😊.uvidis ✊ Ja ked som ju tak pocuvala naratala som tusim 10ks a niektore tak do 20mm.
@moonicka89 no toto je moje 6 ivf...a iba raz sa stalo, ze naratal menej a to iba o 1.najviac co som mala bolo 7 folikov a vo vsetkych zrele vajicko. tak dufam, ze ked bude aj ked len 5, tak vajko bude ok🙏
Jaj dievčatá teším sa HCG mám na 14 deň po KET 834 tak dúfam že bude stúpať a budeme zdravý a dotiahneme to do samého konca a zdravý
@zojkula gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička
Ahojte baby . Chcem sa opýtať keďže príspevky na túto temubsu tu staršie, či ste mala niektorá ohss ... som tretí deň po OPU , sem tam picha ,do krizov ,mám plynate brucho ,a ked mam plný mechúr a nejdem hneď na wc zacnu bolesti ako na silnu ms ,ktoré ustupia, boli ma to až do ,,nej" ... :(či sa mám obávať ohss bolo mi vzanych iba 5 oocytov, zajtra mám mať vklad volala som dokimu ale už tak nie je nikto ,tak či mám ísť na pohotovosť alebo počkať. Vďaka za rady . Predošlé dve ivf ma brucho bolelo max deň. Teraz som mala aj vysoké davky hormonov
ahojte. baby neviete na ktorej stranke tu baby ponukaju lieky. zostal mne gonal. dik
@lucilalu ahojky . Ja sa cítim fajn konečne ma.prestalo bolieť brucho po OPU, vklad prebehol v poriadku ...tie bolesti všetky boli zrejme z OPU a nie ohss našťastie... No ale dnes som myslela ze neprezijem, zjedla som na raňajky vajíčka a môj žalúdok sa zbláznil...Už je dobre po všelijakých cajoch a cmulatkach. A ako si dopadla ty ? Koľko ti vložili?
Ahojte stimulujem 4 den 150 merional,mam bolesti v podbrusku je to normalne? Mala som ivf pred 8 rokmi a slaby OHSS tak sa bojim ze sa to zacina zas.
@lucilalu toto je moje druhe isci..prve som mala pred 8 rokmi..et nevyslo,potom vyslo ket(mame skoro 7 rocneho syna) potom este 2 krat ket a nic. Nechali sme to tak ze odtaneme pri jednom dietati ale proste citime ze este nam to jedno chyba. Zajtra mam kontrolu tak som zvedava. Dnes som mala 5 injekciu a ak vsetko pojde ako ma tak buduci utorok idem na vyber. Sme si povedali ze toto je posledny krat ked nevyjde nechame to uz tak kedze muz je starsi odomna o 14 rokov
My ideme na ivf 20 teho máme menopur Helios sme skusili
Baby boli ste niektorá v MT iscare teraz niekedy?
Ahojte.Nepotrebujete niektora Gonal?
@bozidaratrppp drzim palce 😉
Ahojte. Budúci týždeň idem na KET. Je to môj prvý cyklus Ivf. ET som nemala kvôli Ohss. Iba KET 3x neúspešne a teraz to bude moje 4 Ket. Ideme vkladať 2 embrya, tak dúfam že sa to konečne podarí. 😍
my začíname druhu stimulu. Prve ISCI nevyšlo... mám zmeniť car ?? nie sme spokojní. chodíme do Gynfiv ...

@ateragram dakujem, nieco bude, urcite... 🙂nech je to uz za mnou.
@moonicka89 uz volali, tak opu vo stvrtok, este zajtra mam mat posledne injekcie💉