icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

ancike01
27. apr 2020

@butterfly333 ahoj,ja chodim do Ferticent. V piatok som bola na kontrole lebo meska ms,tak teraz cakam kedy pride. A potom uz pravdepodobne mozem aj na ket. Tebe robili aj test na Covid-19?

butterfly333
27. apr 2020

@ancike01 nerobili mi test len zrejme budú neviem dnes mi volali že čakajú na covid testy tak neviem či pacientkam ich budú robiť tebe robili v centre test?

ancike01
27. apr 2020

@butterfly333 nie,len my zmerali teplotu a to bolo vsetko,samozrejme rusko a rukavice

sasenka4
5. máj 2020

Ahojte zienky, my sa s manzelom chystame na 1 IVF do Heliosu v Martine. o 10 dni mam dostat MS a odvtedy mam zacat aj brat lieky na stimulaciu. Som zvedava ako to budem cele zvladat. Mam za sebou uz 3x IUI neuspesne :( v Gynfive v BA. Takze ocakavam, ze na odber vajicok pojdeme koncom maja, dufam, ze bude co vkladat 🙂 Inak ja mam 33 ( mesiac 34) a manzel ma 39 rokov a ani jeden z nas babo este nema

majka037
6. máj 2020

Baby chystate sa na KET v Gynfive v BA v tomto obdobi?

borkinbox
11. máj 2020

Ahojte ak by ste vedeli o niekom kto predáva menopur , dajte mi prosim vedieť, chystám sa na 7 cyklus.. už to ani nerátam, lieky sú veľmi drahe, veľmi by mi to pomohlo , dakuj vám vsetkym,

kiwja
11. máj 2020

Ahoj žienky, aj ja som mala nastúpiť na liečbu IVF v januári 2020, po neúspešnom IUI sa nám zadarilo spontánne, aj keď to už po tých rokoch snaženia nik nečakal 🙂
Ak by ste vedeli o nejakej pani ktorá by potrebovala Gonal, mám tri krabice 900IU, dávam výrazne pod cenu. Držím Vám všetkým palce nech sa čím skôr dočkáte.

borkinbox
11. máj 2020

@kiwja ahoj vedela by si mi prosím rezervovať do zajtra, zavolám lekárovi či by som nemohla stimulovať aj s týmito liekmi ..

kiwja
12. máj 2020

@borkinbox jasne

majka037
12. máj 2020

Ahojte, mam doma nepotrebny Cetrotide 0,25mg (5x) s exp.06/2020 ak by ste "stihli", posuniem 🙂

borkinbox
18. máj 2020

@kiwja prosím ťa nakoniec mám dnes konzultáciu u lekára, nedalo sa skôr, je ešte voľný? Dám dnes vedieť

angelika0000
Autor odpoveď zmazal
dzonifera
26. máj 2020

Ahojte, chcem sa spýtať či bol už niekto na odbere folikulov a bol s tým problém? Dakujem vopred za odpovede a za rady...

dzonifera
26. máj 2020

Mám ísť do Gyn-fiv... pri vyšetrení mi povedal, že bude s tým problém lebo mám vysoko maternicu .

gabinka03
27. máj 2020

Ahojte tak aj náš čaká pravdepodobne prvé naše IVF na budúci týždeň mám mať prefuk fajecnikov v Helios Bb a po ňom pravdepodobne asi zaciname... Aj sa teším lebo päť rokov sa nám nedarí aj mám strach hlavne ci to finančne zvládneme. Môžte tie co to mate zase ou mi napísať ci vás to všetko cca stalo okrem toho co pre platila poisťovňa???

nkf
28. máj 2020

Ahojte, dúfam že niekomu dodám optimizmus. Na nejakú dobu som sa odmlcala ale chcem sa podeliť s malým zázrakom, Po dvoch neúspešných IVF sme si dali pauzu, do povala som sa len femibionom, zmenila som to na inofolic combi, že pred 3 IVF budem nadupana vitaminmy a po mesiaci užívania IC som prirodzene otehotnela, a vraj že nekvalitné vajíčka 😁🤗👍mala som len 2%šancu na otehotnenie a napriek tomu sa podarilo, držím palce všetkým snazilkam

dzonifera
31. máj 2020

nkf tak presne ten istý prípad mala moja švagriná. Povedali jej že má 2% šancu prirodzene otehotnieť... tak sa už pripravovali (psychicky) na umelé oplodnenie... začala jesť vitamíny a zmierila sa s IVF. Nečakane otehotnela prirodzene ☺️.

dzonifera
31. máj 2020

My chceme ísť na IVF pretože u mna je 50% šanca že bábätko bude mat tu istú diagnózu ako ja... a ti nechceme. Bol niekto na predimplantacnom vyšetrení?

butterfly333
31. máj 2020

@nkf tiež sa snažíme 2,5 roka moje vajíčka si už nič moc môj ma výborný spermio tehu sa nedarí tak ideme v júli na nás prvý ket dúfam že sa to podarí. Prirodzene asi nie to by musel by zázrak a ja už prestavam veriť

janulka1351
3. jún 2020

@gabinka03 Dobrý deň. Nás to v Helios BB vyslo cca 2300e mimo to čo prepláca poisťovňa. V cene sú zarátané všetky lieky na stimuláciu, doplnky (kys.listová, tribulus pre partnera) a všetky metódy,ktoré sme si vybrali ( ICSI...MACS...Predlzena kultivácia...GERI inkubátor). V tejto cene sú zaratané aj SPG vrátane Halospermu a aj mrazenie a uschovanie embryi a plus KET. Ja som si všetky sumy zapisovala do slovníčka,aby som mala prehľad.
Mala som najprv 1x ET neuspesne a potom 1x KET uspesne a prave som v 9tt.

petra26111
3. jún 2020

Ahojte ja som bola minulý rok v auguste na prvom ET ktorý bohužiaľ skončil MMT skončila som v nemocnici laparoskopicky my vybrali vajičkovod :( na druhý pokus som išla v januári ktorý sa tiež skončil negatívnymi výsledkami nevyšlo teraz som si robila vyšetrenia imunologiu a hematologiu takže imunologiu mám vporiadku len musim brať vitamín D3 a hematologia výsledky ma čakajú koncom júna tak uvidíme po výsledkoch a pojdeme na ďalší pokus ešte tam máme mrazačikov 🙂

petra26111
3. jún 2020

@nkf aj ja som po 2 neúspechov akurát dnes som si kúpila inofolic combi 🙂 tak uvidíme

nkf
3. jún 2020

@petra26111 držím palce 🤞🤗❤️

petra26111
3. jún 2020

@nkf ďakujem 😊

gabinka03
4. jún 2020

@janulka1351 ďakujem pekne za odpoveď a gratulujem k tehotenstvu a prajem nech to dotiahnete do úspešného konca

janulka1351
4. jún 2020

@gabinka03 ďakujem tiež vám prajem veľa úspechov a síl...v helios bb je super personál-lekári,sestričky,koordinátorky...ja osobne neľutujem...ak by ste čokoľvek sa chceli spýtať ešte alebo poradiť kľudne môžete napísať,čo budem vedieť poradím

evita2176
13. jún 2020

@kiwja ahoj mas este ten gonal . Mala by som zaujem😍

kiwja
13. jún 2020

@evita2176 ahoj mám 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
angelika0000
23. jún 2020

Predám pregnyl 5000