icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

jaja656
12. dec 2019

Ja proste verím že sa to podarí a snažím sa si iné ani nepripúšťať..
@callisia
Stojí to veľa peňazí, veľa energie, času a nie raz som si poplakala a bola sklamaná.. Neboj ale vám to určitě schvália vy ste iný prípad ako mi.. A som veľa chváli počula na Brno tak držím palce 🍀
@ateragram neboj ono sa to určite podarí 😎 hlavne nerob unáhlené závery a mysli pozitívne 😉

maciatkoe
autor
12. dec 2019

@butterfly333 😊🌹

butterfly333
12. dec 2019

Baby ako to je keď vás nastimuluju odoberú vajíčka môžu ich zmraziť dajme tomu na 2-3 mesiace a potom ísť na vklad?

jaja656
12. dec 2019

@butterfly333 jasne keď sa zamrazia tak tam môžu byť koľko chcete ja mam zaplatené na rok

callisia
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
12. dec 2019

@jaja656 a to ma musia najprv nastimulovat liekmi či inj že? Ja som bola teraz na druhom IUI vyzerá že sa to zas nepodarilo brala som letrozol a ovitrelle no a len dve vajíčka boli tak mám strach že keď by sme isli na ivf či budú mať čo odobrať.A ak sa môžem spýtať koľko to vyšlo cca len ťa stimulka a zákrok a zamrazenie bez ivf.

jaja656
12. dec 2019

@callisia tak to sa teším je super vedieť že niekto kto mal podobný problém dopadol na výbornú 🤗 moc moc držím palce 🤗 budem nato myslieť keď tam pôjdem aspoň trošku pozitívnej energie 😉 @butterfly333 no tie lieky čo si užívala to je nič mne nimi nedokázali na stimulovať obe strany a to som brala to isté čo ty.. Keď som šla na ivf dávali mi gonal to sú injekcie po dobu 12 dní a mala som na pravej strane 10 a na ľavej 17 ale v deň odberu mi niektoré praskli samé ráno.. Pokiaľ máš dobrú poisťovňu tak tento odber a 1 vklad budeš mat hradený to vyšlo 1100 € a 3 embrya na jednej slamke na rok nás vyšlo 560 € a samozrejme plus lieky stimulačné 127, 03€ jedna 💉 potrebovala som 2 a ešte mi dávali cetrotide aby sa ti nepustila ovu a tie som si pychla 4 jedna 35€ cca

butterfly333
12. dec 2019

@callisia ale vám čas preplatila poisťovňa?

butterfly333
12. dec 2019

@jaja656 no ale ja už mám 40r takže mne poisťovňa nič nepreplatí

callisia
Autor odpoveď zmazal
jaja656
12. dec 2019

@butterfly333 nie nie ani nám to poisťovňa nepreplatila všetko sme si museli sami platiť.. A už máte deti ak sa môžem spýtať?

butterfly333
12. dec 2019

@jaja656 no ja mám dve z prvého manželstva syn 19r dcéra 13r. No s terajším manželom nemáme ani on nemá brali sme sa tento rok v máji.Snazime sa dva roky minulý rok v juni v 6tt som potratila od vtedy nič. Na imunologii som bola našli mi zvyšene cytokiny nízke iGg malo cit D brala som injekcie igamplia od konca júla 20inj no zatiaľ bez úspechu.

butterfly333
12. dec 2019

@callisia môj ma spermio na výbornú ka som ok len z imunologii boli zvyšene cytokiny nízke iGg malo cit D vybrala som 20 inj igamplia beriem cit d3 5000.

butterfly333
13. dec 2019

@maciatkoe ahoj kedy čakáš ms zajtra či v nedeľu ?

beatinka
13. dec 2019

Dievčatá, prosím vás, dá sa v centre vybrať, či chcete normálny alebo soft cyklus? Lebo na natív mi povedala, že to nie, že jedno vajíčko je veľký risk, ak pojdeme do Tesa. Tak že či je šanca, že si môžem vybrať soft.

maciatkoe
autor
13. dec 2019

@butterfly333 neviem neratam to 😊, duphaston co som brala ovlyvnuje dlzku cyklu. A po vysadeni dojde priemerne do 4-5 dni.V stredu som vysadila 😊

butterfly333
13. dec 2019

@maciatkoe a ideš aj na krv?

maciatkoe
autor
13. dec 2019

@butterfly333 nemam dovod ist na krv, test je biely ako stena. Uz to IUI ani neriesim 😊, tesim sa na IVF 😊🌹

jaja656
13. dec 2019

@beatinka fuuha s tým nemám skúsenosť a vôbec mi o tom nehovorili.. Bolo to vlastne o tom ze či som mala krátky alebo dlhý protokol.. A hormony mi predpísali na základe hormonálneho profilu..

dannyxxx
13. dec 2019

Ahojte ostali mi lieky na ivf 2xGonal f 900 a Diphereline vsetko nerozbalene skladovane v chladnicke. Ja uz nevyuzijem.

maciatkoe
autor
13. dec 2019

@dannyxxx no my tu este ani nevieme, aku lieky nam predpise centrum reprodukcie na IVF 😊.

maciatkoe
autor
13. dec 2019

@beatinka helios soft cyklus nerobi. To by si musela zmenit centrum. Viem, ze v gyn fiv napr. robia soft.

dannyxxx
13. dec 2019

@maciatkoe ja viem ja som len ponukla kedze mi predpisali lieky a zistila som ze som tehotna otehotnela som prirodzene ale prveho syna nam z ivf .

bozidaratrppp
17. dec 2019

Ahojte ja tiež chystám v januári. Do heliosu ale v Košiciach. Mam už výsledky zo všetkého. Ale nič hrozne nenašli no napriek tomu sa nedarí toto bude už druhé ivf

beatinka
17. dec 2019

@bozidaratrppp vitaj medzi nami 😉

hellokittynka
20. dec 2019

Ahojte, ak by ste mali záujem ostal mi Ovitrele a Menopur- všetko držané v chladničke.

manna35
30. dec 2019

Ahojte, mám na predaj Meriofert Kit a k tomu pribalim Diphereline

ancike01
30. dec 2019

Pekny vecer baby aj ja by som mala ist na KET v januari😊

maciatkoe
autor
30. dec 2019

@ancike01 Ahoj 😊, velmi ti drzim palce, aby ti KET vyslo 😊. Ja uz som zvedava kedy zacnem brat liekt na stimulaciu. 9.1 mam konzultaciu ku IVF 😊

ancike01
30. dec 2019

@maciatkoe Ahoj 😊tak ti drzim palce,ja uz mam stimulaciu aj odber za sebou.😊mam 6 mrazacikov bude to moj prvy KET