IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
Ahojte, tiez sa chystam na ivf, budem mat dlhy protokol, mam trochu obavy 🤨 1x som mala kratky, z toho boli dve vajicka ale iba jeden KET, nevyslo to.drzim vam palce nech to vyjde😊
Ahojte,mna caka v piatok 3.KET,chodime do Heliosu v MT,mam 35,partner 32,obaja mame vysledky v poriadku.Mali sme 4 mrazene prirodzene oplodnene embryja,dva KETy neuspesne,ani tuk, uz mame len dve.Mala som len kratky protokol,minimalne davky.Vsetko priechodne,ovulujem.Som na nervy uz z toho.Nerozumiem preco sa nam nedari.Poradte co robit.
@tdli úplne ťa chápem - ja mám tiež 35 priateľ 36 /detičky zatiaľ nemáme/- snažíme sa 4 roky, car sme navštívili v lete odvtedy som mala ET v auguste a 2x KET všetko v poriadku vkladaná bola 5 dňová blastocysta A-ej kvality a nič... mne našli na repro.imuno zvýšené NK bunky nasadili mi infúzie intralipidov a clexane preventívne ale ani to nepomohlo...všetky výsledky sú v poriadku, neviem ako ďalej. máme ešte troch mrazáčikov KET by som mala mať koncom januára... je to všetko medzi nebom a zemou budem ti držať palčeky - raz sa to musí podariť 🙂
Ahojte baby chcem sa spýtať či si môžem dať pohar vínka pred Ket keď beriem estrimax?
@tdli reprodukčná imunológia bola ako prvá ktorú sme riešili v Nitre. Na termín som čakali 5 mesiacov a na výsledky 6 týždňov - takže dosť . a samozrejme je to za poplatok 355 eur. tam mi zistili tie hraničné hodnoty NK buniek a predpísali intralipidy. Takže musím chodiť do Nitry na začiatku cyklu v ktorom plánujeme KET, potom pred vkladom a aj po vklade. Robia také vyšetrenia aj v BA - skús sa poinfomovať kde sa koľko čaká--- my sme riešili IVF až po výsledkoch. + hematológia a endokrinológia. Ani u mňa v car neriešia repro.imuno im to je jedno - nemajú to spojené čo je škoda podľa mňa....
@tdli vymenne listky ti moze dat aj tvoj gynekolog
Na reprodukcnu imunologiu sa obj do Presova. Termin dostanes cca za 1 mesiac a za 3 tyzdne budes mat vysledky a zaplatis cca 60€. Hematologiu a genetiku sa mozes obj kde chces. Neviem z kade si. Ale vymenne lustky ti moze dat bud centrum alebo tvoj gynrkolog
@tdli mňa poslal imunológ-alergológ a na ostatné vyšetrenia gynekológ. a potrebuješ aj výmenné lístky. zo začiatku tiež som chodievala na folikulometriu asi pol roka mala som aj clostylbegyt ale nepomohlo to... dobré keď máš tie vyšetrenia máš väčšiu šancu potom a budeš vedieť na čom si... vlastne všade pôjdeš len na krv a hotovo. potom existuje aj genetika páru - to ešte aj my máme pred sebou...
Baby, a vy kedy zacinate stimulaciu? Nam dali dlhy protokol. Odber vajok teda budem mat nejako koncom februara. A lieky boli lacne. Som cakala, ze 300-400 eur budeme v lekarni platit. A ani 100 sme neplatili.
ja budem brat duphaston, a pichat si budem decapeptyl a bemfolu. A ty si co pichala, ze az 420 si za lieky platila?
@lucilalu dobre, napis nazvy liekov, ked sa Ti bude dat som zvedava. Aj na pn pojdes? Mne dala koordinatorka papierik odporucaci na pn, tak ked pojdem nejaky tyzden pred odoberanim vajicok na predoperacne, tak rovno sa dam vypisat na pn. A ty si dnes kolky den cyklu, ked dnes zacinas dlhy protokol?

@ancike01 a Et si mala? Ja budem mat prve IVF 😊. Mas krasny pocet mrazacikov 😊. Snad aj nam sa podari taky pekny pocet ❤