icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

maciatkoe
autor
30. dec 2019

@ancike01 a Et si mala? Ja budem mat prve IVF 😊. Mas krasny pocet mrazacikov 😊. Snad aj nam sa podari taky pekny pocet ❤

ancike01
30. dec 2019

@maciatkoe ET som nemala kvoli hroziacemu OHSS,ake centrum ste si vybrali? 😊

maciatkoe
autor
31. dec 2019

@ancike01 do helios chodime uz rok, ale len na IUI sme zatial boli. A ty ake centrum? 😊

ancike01
1. jan 2020

@maciatkoe Ferticent BA

lucilalu
3. jan 2020

Ahojte, tiez sa chystam na ivf, budem mat dlhy protokol, mam trochu obavy 🤨 1x som mala kratky, z toho boli dve vajicka ale iba jeden KET, nevyslo to.drzim vam palce nech to vyjde😊

maciatkoe
autor
4. jan 2020

@lucilalu drzim ti prsty, aby ti toto IVF vyslo, a mala si zdrave babatko ❤😊. Ja az 9.1 mam konzultaciu ku IVF

tdli
6. jan 2020

Ahojte,mna caka v piatok 3.KET,chodime do Heliosu v MT,mam 35,partner 32,obaja mame vysledky v poriadku.Mali sme 4 mrazene prirodzene oplodnene embryja,dva KETy neuspesne,ani tuk, uz mame len dve.Mala som len kratky protokol,minimalne davky.Vsetko priechodne,ovulujem.Som na nervy uz z toho.Nerozumiem preco sa nam nedari.Poradte co robit.

zuzanag09
6. jan 2020

@tdli úplne ťa chápem - ja mám tiež 35 priateľ 36 /detičky zatiaľ nemáme/- snažíme sa 4 roky, car sme navštívili v lete odvtedy som mala ET v auguste a 2x KET všetko v poriadku vkladaná bola 5 dňová blastocysta A-ej kvality a nič... mne našli na repro.imuno zvýšené NK bunky nasadili mi infúzie intralipidov a clexane preventívne ale ani to nepomohlo...všetky výsledky sú v poriadku, neviem ako ďalej. máme ešte troch mrazáčikov KET by som mala mať koncom januára... je to všetko medzi nebom a zemou budem ti držať palčeky - raz sa to musí podariť 🙂

petra26111
7. jan 2020

Ahojte baby chcem sa spýtať či si môžem dať pohar vínka pred Ket keď beriem estrimax?

tdli
7. jan 2020

@zuzanag09 Dakujem za podporu,niekedy take dni pridu ze mam fakt naladu na bode mrazu.Prosim ta a kde ti robili tie imunotesty lebo nam to v care nespominali,teraz to tu citam vsade ze su aj niake doplnkove vysetrenia.Teraz rozmyslam ci fakt nebude problem v tej imunite.

juliet86
7. jan 2020

@tdli dat embryam urobit geneticke vysetrenie?

zuzanag09
7. jan 2020

@tdli reprodukčná imunológia bola ako prvá ktorú sme riešili v Nitre. Na termín som čakali 5 mesiacov a na výsledky 6 týždňov - takže dosť . a samozrejme je to za poplatok 355 eur. tam mi zistili tie hraničné hodnoty NK buniek a predpísali intralipidy. Takže musím chodiť do Nitry na začiatku cyklu v ktorom plánujeme KET, potom pred vkladom a aj po vklade. Robia také vyšetrenia aj v BA - skús sa poinfomovať kde sa koľko čaká--- my sme riešili IVF až po výsledkoch. + hematológia a endokrinológia. Ani u mňa v car neriešia repro.imuno im to je jedno - nemajú to spojené čo je škoda podľa mňa....

marti_nela
Autor odpoveď zmazal
tdli
8. jan 2020

@zuzanag09 A na tie vysetrenia ta poslal kto,tvoj gynekolog?Potrebujem tam aj vymenny listok vsade?Lebo mne moja gynekologicka navrhla folikulometriu ked som jej vravela ze ani umele nic zatial.Fakt teraz neviem co dalej.

ateragram
8. jan 2020

@tdli vymenne listky ti moze dat aj tvoj gynekolog
Na reprodukcnu imunologiu sa obj do Presova. Termin dostanes cca za 1 mesiac a za 3 tyzdne budes mat vysledky a zaplatis cca 60€. Hematologiu a genetiku sa mozes obj kde chces. Neviem z kade si. Ale vymenne lustky ti moze dat bud centrum alebo tvoj gynrkolog

zuzanag09
8. jan 2020

@tdli mňa poslal imunológ-alergológ a na ostatné vyšetrenia gynekológ. a potrebuješ aj výmenné lístky. zo začiatku tiež som chodievala na folikulometriu asi pol roka mala som aj clostylbegyt ale nepomohlo to... dobré keď máš tie vyšetrenia máš väčšiu šancu potom a budeš vedieť na čom si... vlastne všade pôjdeš len na krv a hotovo. potom existuje aj genetika páru - to ešte aj my máme pred sebou...

maciatkoe
autor
Autor odpoveď zmazal
maciatkoe
autor
9. jan 2020

Baby, a vy kedy zacinate stimulaciu? Nam dali dlhy protokol. Odber vajok teda budem mat nejako koncom februara. A lieky boli lacne. Som cakala, ze 300-400 eur budeme v lekarni platit. A ani 100 sme neplatili.

ancike01
9. jan 2020

@maciatkoe podla toho ake injekcie si budes pichat niektore drahe niektore lacne. Ja som platila 420e

maciatkoe
autor
9. jan 2020

ja budem brat duphaston, a pichat si budem decapeptyl a bemfolu. A ty si co pichala, ze az 420 si za lieky platila?

ancike01
9. jan 2020

@maciatkoe Gonal,Meriofert,Cetrodite a pred odberom 1ks injekcie Dhiperelle

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe ja zacinam dnes, tiež dlhy protokol, najprv tabletky, potom injekcie, mam z toho trochu obavy, ty ako to zvladas?zda sa mi ze je to nejako vela injekcii 😞dufam sa nam ozvu baby ktore maju za sebou tento dlhy protokol, velmi ma zaujima ake pocity mali atd...

sajka12
9. jan 2020

@lucilalu tie injekcie sú úplne v pohode, to je len taká tenulinka ihla... Teda okrem fraxiparinu ale o tom potom.. A pocity trochu výraznejší pms napr nervozita a chuť do jedla... Treba piť veľa vody, aspoň 3 litre denne

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@lucilalu a ake mas lieky? A kolko si za ne platila? Ja som dnes 27 den cyklu, tak az v dalsom cykle zacinam dlhy protokol 16 den 😊

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@ancike01 mozno aj mne este pridaju nejake lieky, som to este raz vsetko spocitala a iba 150 eur nas zatial stali lieky

maciatkoe
autor
9. jan 2020

lieky co budem brat 😊

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe my sme samoplatci, platila som za lieky zatial 990, neviem presne nazvy, napisem neskor, ked budem doma.takze ty este cakas, toto cakanie je hrozne, ale musime to dať ked sme zacali 😉drzim palce

lucilalu
9. jan 2020

@sajka12 to zmaknem, len mam take obavy ze je ich vela, nejake obdobie aj 3naraz ak som spravne vsetko citala v protokole.ja uz som mala ivf ale kratky, tam to bolo take jednoduchsie.

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@lucilalu dobre, napis nazvy liekov, ked sa Ti bude dat som zvedava. Aj na pn pojdes? Mne dala koordinatorka papierik odporucaci na pn, tak ked pojdem nejaky tyzden pred odoberanim vajicok na predoperacne, tak rovno sa dam vypisat na pn. A ty si dnes kolky den cyklu, ked dnes zacinas dlhy protokol?

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe som 16DC, od dnes zacinam s tabletkami.24.1.ideme na UTZ a potom povedia dalsi postup.momentalne nepracujem, tak mi to aj vyhovuje teraz.