icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@lucilalu Ja sa este na 16DC nacakam, priblizne o 19 dni to az bude. A potom si budem prvy krat v zivote pichat injekcie. Snad to zvladnem 😊. A ty uz mas babatko? A kolko mas rokov, ked ste samoplatci? My sme zatial bezdetni 😕. Ale verim, ze IVF nam pomoze k babatku ❤

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe 38 mam a priatel tiez, zijeme inak v zahranici, preto sme samoplatci.deti nemame.nedarilo sa.uz 2x mam ivf.

zuzanag09
9. jan 2020

@maciatkoe ja som mala stimulku v auguste a platila som za lieky 495 eur - limit na kreditke 500 🙂 už som sa potila ku koncu.... mala som decapeptyl, luveris, gonal, ovitrelle a progesteron -

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe takze tabletky su Norethisteron, potom injekcie Diphereline, Gonal a Luveris.no a pred odberom vajicok Ovitrelle.😞

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@lucilalu to este aj mne pridaju bud ovitrelle, alebo pregnyl. A preco ten smutny smejlik?

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe ja sama neviem.nejak to na mna dolahlo ze kolko hormonov a aka dlha cesta nas caka, musime mysliet pozitivne 😊

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@beatinka Ahoj, ty si ako dopadla dnes v CRM? Aj ty uz mas lieky? ❤😊

maciatkoe
autor
9. jan 2020

@lucilalu ano musime mysliet pozitivne, a verit ❤😊. Aj nejake vitaminy beries? Ja beriem este kyselinu listovu, a euthyrox na stitnu zlazu.

lucilalu
9. jan 2020

@maciatkoe zatial nie.ale asi tiez zacnem kyselinu listovu.uz som mala zacat skor, dako som na to nemyslela

zuzik5555
9. jan 2020

Ahojte😊😊 aj mna to caka v teraz v januari. Chodim do CRM BB😊😊od soboty zacinam stimulovat😊😊

lucilalu
9. jan 2020

@zuzik5555 mas kratky alebo dlhy protokol?

beatinka
9. jan 2020

@maciatkoe my ideme zajtra na spermiogram. A ak sa nájde aspoň nejaká spermia, tak potom pôjdem do stimulácie. Lebo nám povedali, že ak vyjde azoo aj teraz, neodporúčajú nám ani podstupovať TESA. Takže uvidíme.

zuzik5555
10. jan 2020

@lucilalu mam dlhy protokol😊😊

maciatkoe
autor
10. jan 2020

@zuzik5555 Ahoj, a ake lieky ides brat? Uz sme tu tri co teraz chodime do CRM, kvoli IVF 😊

maciatkoe
autor
10. jan 2020

@beatinka Drzim palce, aby nasli spermie. Som zvedava, co Vam dnes povedia ❤

lucilalu
10. jan 2020

@zuzik5555 budeme si drzat palce 😊😉kolko mas prosim ta rokov?

zuzik5555
10. jan 2020

@maciatkoe brala som duphaston 10 dni a picham si diphereline. Od zajtra si zacinam pichat Bemfolu😊😊 ano tesim sa ze niesom sama😃

zuzik5555
10. jan 2020

@lucilalu mam 30😊 ano dufam ze sa nam to vsetkym podari😊😊😊

wanda52
10. jan 2020

@80katka ahoj, nie si v tom sama.. My plánujeme 3. IVF, tiež mám syndróm lepivých krv. doštičiek II. typu, máme aj slabšie spermie... ja som potrebovala rok na to, aby som sa odhodlala do ďalšieho ivf

lucilalu
10. jan 2020

@zuzik5555 prosim ta ja od 16.1.zacinam s diphereline.mam z toho obavu, ta ampulka a prasok sa ma aj premiesat spolu ci sa to automaticky rozpusti.pichnut si uz viem.len to miesanie..😉

zuzik5555
10. jan 2020

@lucilalu to sa hned rozpusti ked to tam vstreknes😊😊 mozes len tak jemne pokyvat s tou ampulkou zo strany na stranu😊😊 nemas sa coho bat ked si vies pichnut🙂

80katka
10. jan 2020

@wanda52 dakujem, ja uz 14.1. zacinam stimulku...moc sa mi do toho nechce.mam dlhy protokol. 3 mesiace beriem poctivo vitaminy, inofolik, dhea ...tak snad pomozu

jaja656
10. jan 2020

Ahoj držím vám palce 😉 stimulácia je v pohode ja som mala strašný strach si pichať lieky ale bolo úplne v pohode 😊 a dokonca som na sebe nepostrehla ani zmeny nálad, väčšiu chuť do jedla, nervy, a vlastne nič čo mi hovorili 😊 ja už som objednaná 16. 1. Na ultrazvuk a snáď už spravia tento mesiac môj prvý KET.

lucilalu
10. jan 2020

@jaja656 tak drzim palce, urcite to vyjde, a ty si mala tiez dlhy protokol ako väcsina z nas tu 😉 je to super ak tu niekto napise take povzbudive slova.dik

ancike01
10. jan 2020

Ahojte baby,tak moj prvy KET bude 15.1 a verim ze aj uspesny🍀🍀🍀🍀🍀🍀

beatinka
10. jan 2020

@maciatkoe tak žienky, zázraky sa dejú!!! Spermie sa našli! Neviem koľko, neviem nič, ale našli. A vraj dokonca pohyblivé, takže vraj s týmto nálezom by sa dalo ísť kľudne na IVF. Dohodli sme sa, že nedáme zamraziť, lebo pri rozmrazovaní 2/3 neprežijú a mohlo by sa stať, že nezostane nič. Ale tak pre nás je najdôležitejšie, že sa tvoria a môžu sa dostať von. Aj tak sme rátali minimálne s TESA, takže pre nás je toto úplný zázrak. V októbri absolútna nula aj po centrifúge a teraz toto! Pre nás sa tento rok po dnešku nemohol začať lepšie!!! 16.1. máme konzultáciu ku ivf tak sa neviem dočkať, kedy to všetko začne! Všetkým vám držím palce, nech sa môžte tešiť aj z takýchto malých, no pre nás veľkych zázrakov ❤️

lucilalu
10. jan 2020

@beatinka super sprava, drzim palce 🙂

maciatkoe
autor
10. jan 2020

@beatinka krasne, tesim sa s tebou 😊. A kolky den cyklu si dnes? Ja len, ci nebudeme mat zaciatok IVF naraz 😊.

beatinka
10. jan 2020

@maciatkoe ďakujem. Dnes 21. Krámy by mali prísť zrovna deň pred konzultáciou, v stredu. A ešte sme neriešili ani poisťovňu, tak neviem, kedy sa s tým celým začne

maciatkoe
autor
10. jan 2020

@beatinka no my sme so vseobecnou poistovnou hned vcera mali schvalenu ziadost, a ktovie aky Vam daju protokol. Ale helios dava skoro vzdy dlhy protokol. Aspon mam viac casu sa psychicky pripravit na to cele 😊. Lieky uz mam v chladnicke 😊. A buduci cyklus 16 den mi zacina dlhy protokol 😊