IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
Ahojte😊😊 aj mna to caka v teraz v januari. Chodim do CRM BB😊😊od soboty zacinam stimulovat😊😊
Ahoj držím vám palce 😉 stimulácia je v pohode ja som mala strašný strach si pichať lieky ale bolo úplne v pohode 😊 a dokonca som na sebe nepostrehla ani zmeny nálad, väčšiu chuť do jedla, nervy, a vlastne nič čo mi hovorili 😊 ja už som objednaná 16. 1. Na ultrazvuk a snáď už spravia tento mesiac môj prvý KET.
Ahojte baby,tak moj prvy KET bude 15.1 a verim ze aj uspesny🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@maciatkoe tak žienky, zázraky sa dejú!!! Spermie sa našli! Neviem koľko, neviem nič, ale našli. A vraj dokonca pohyblivé, takže vraj s týmto nálezom by sa dalo ísť kľudne na IVF. Dohodli sme sa, že nedáme zamraziť, lebo pri rozmrazovaní 2/3 neprežijú a mohlo by sa stať, že nezostane nič. Ale tak pre nás je najdôležitejšie, že sa tvoria a môžu sa dostať von. Aj tak sme rátali minimálne s TESA, takže pre nás je toto úplný zázrak. V októbri absolútna nula aj po centrifúge a teraz toto! Pre nás sa tento rok po dnešku nemohol začať lepšie!!! 16.1. máme konzultáciu ku ivf tak sa neviem dočkať, kedy to všetko začne! Všetkým vám držím palce, nech sa môžte tešiť aj z takýchto malých, no pre nás veľkych zázrakov ❤️
@beatinka no my sme so vseobecnou poistovnou hned vcera mali schvalenu ziadost, a ktovie aky Vam daju protokol. Ale helios dava skoro vzdy dlhy protokol. Aspon mam viac casu sa psychicky pripravit na to cele 😊. Lieky uz mam v chladnicke 😊. A buduci cyklus 16 den mi zacina dlhy protokol 😊

@lucilalu Ja sa este na 16DC nacakam, priblizne o 19 dni to az bude. A potom si budem prvy krat v zivote pichat injekcie. Snad to zvladnem 😊. A ty uz mas babatko? A kolko mas rokov, ked ste samoplatci? My sme zatial bezdetni 😕. Ale verim, ze IVF nam pomoze k babatku ❤