IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
@beatinka Neviem kedy, ale asi koncom februara, vsetko zavysi od toho, kedy mi pride menstruacia, a po tych injekciach co sa beru od 23 dna cyklu vraj zvykne meskat. A tvoja obvodna nerobi nahodou v praktickej ambulancii na Hustaku? Lebo ja mam tam obvodnu, a neviem ci robi predoperacne potrebne ku IVF, tak sa objednam do Roosveltky, tam to je aj zadarmo 😊
Ahojte ja idem zajtra na KET je to naše prvé IVF mám trošku stres ale pevne verím že keď nám nevideli 2 IUI tak toto víde a budeme sa tešiť. Chcem sa opýtať kedy sa môže po KET testovať alebo ako skôr zistím že sa nám to podarilo nejaké príznaky by sa mali prejaviť od ktorého dňa. Ďakujem
Ahojte, dnes bol kontrolný UZV, vyzerá to iba na 2 foliky 😔 som z toho nešťastná 😔 snažím sa nastaviť tak, že veď aj 1 vajíčko stačí, ak zabojuje 🙏💪🏻 ďalší kontrolný UZV mám vo štvrtok a odber je naplánovaný na nedeľu 26.1. 🙏 idem dúfam v zázrak 🙏
@marti_nela nezufaj, ja na kontrole som mala iba 4 a nakoniec vybrali 10
@zojkula u mňa boli príznaky úplne ako pred menštruáciou... Plus čudné pocity v brušku ale to môže byť tým progesteronom... Takže to veľmi ťažko... Sú to hrozné dva týždne keď čakáš čo ukáže test 😕 a asi by som nerobila test skôr lebo sa len zbytočne vystresuješ... Radšej netestovať a dúfať že je to tam 😀
@sajka12 a ako to prosim ta dopadlo u teba? Spokojnost? 🙂
@alicapalica88 nechci vedieť čo už som všetko zažila... Ale prvé ivf bolo úspešné... Mám synčeka
😍 Teraz bojujeme zas...
@marti_nela Treba verit, ze jedno z tych 2 folikulov bude vase krasne, zdrave babatko ❤⚘. A mozno z druheho bude surodenec 😊
@maciatkoe dúfam, že sa stane zázrak a vyjde to 🙏😊
Baby, vy ktoré len budete začínať so stimulkou, tiež ste tak strašne nedočkavé??? 😂😂 ja nedokážem myslieť na nič iné, len kedy už to celé vypukne...
A otázočka, myslíte, že môžem brať popri všetkých tých hormónoch Femibion 1?
Baby pichali ste niektora s gonalom luveris?
Ahojte, v pondelok 27.1. mám poslednú kontrolu pred odberom vajíčok. A máme sa rozhodnúť kedy chceme vložiť potom embryo. Tak sa vás chcem spýtať na váš názor, ako ste to riešili vy. Dať čerstvo alebo počkať a dať potom zamrazene? Ak ste to tu niekto písali prepáčte, asi som to prehliadla. Ďakujem za odpovede

@lucilalu ja jedine viem, ze pocas tehotenstva sa nemoze ist na tetovanie obocia 😊. A kedze o chvilku budes tehotna 😊, tak uz nemas vela casu na tetovanie obocia 😊, chytro treba ist, aby si to stihla 😊