icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

maciatkoe
autor
18. jan 2020

@lucilalu ja jedine viem, ze pocas tehotenstva sa nemoze ist na tetovanie obocia 😊. A kedze o chvilku budes tehotna 😊, tak uz nemas vela casu na tetovanie obocia 😊, chytro treba ist, aby si to stihla 😊

maciatkoe
autor
18. jan 2020

@matila drzim prsty, aby tvoj KET v pondelok bol uspesny 😊❤. Potom nam sem daj foto dvoch ciarok na tehu teste 😊

lucilalu
18. jan 2020

@maciatkoe nooo tak pojdem.vsak prave potom sa uz nebude dat 😉dik za odpoved

beatinka
18. jan 2020

@maciatkoe super. Tak to sme presne rovnako. Som rada, že to máme na deň presne. Môžme porovnávať. 😉

maciatkoe
autor
19. jan 2020

@beatinka Jasne, mozeme porovnavat 😊⚘. Predoperacne si ides kedy vybavit, a kde? Lebo este kym mi daju termin na predoperacne...V utorok planujem volat, a okolo 12 februara si budem pytat termin, aby som to nemala starsie ako 3 tyzdne pred OPU.

beatinka
19. jan 2020

@maciatkoe ja pojdem za obvodnou okolo 10.2. Snáď to vybavím za jeden deň. U nás sa až toľko nečaká. A kedy tebe vychádza OPU? Lebo mne okolo 22.2

maciatkoe
autor
19. jan 2020

@beatinka Neviem kedy, ale asi koncom februara, vsetko zavysi od toho, kedy mi pride menstruacia, a po tych injekciach co sa beru od 23 dna cyklu vraj zvykne meskat. A tvoja obvodna nerobi nahodou v praktickej ambulancii na Hustaku? Lebo ja mam tam obvodnu, a neviem ci robi predoperacne potrebne ku IVF, tak sa objednam do Roosveltky, tam to je aj zadarmo 😊

beatinka
19. jan 2020

@maciatkoe nie nie, ja chodím tu u nás v ZH

zojkula
20. jan 2020

Ahojte ja idem zajtra na KET je to naše prvé IVF mám trošku stres ale pevne verím že keď nám nevideli 2 IUI tak toto víde a budeme sa tešiť. Chcem sa opýtať kedy sa môže po KET testovať alebo ako skôr zistím že sa nám to podarilo nejaké príznaky by sa mali prejaviť od ktorého dňa. Ďakujem

lucilalu
20. jan 2020

@zojkula ahoj.testovat mozes uz 6-7 deň.Ale velmi sa neoplati.Ja som mala po Ket asi na 8deň slabu druhu ciarku.a nakoniec som tehotna nebola.vydrz kym ti zoberu po 14 dňoch krv.drzim palce 😊

marti_nela
20. jan 2020

Ahojte, dnes bol kontrolný UZV, vyzerá to iba na 2 foliky 😔 som z toho nešťastná 😔 snažím sa nastaviť tak, že veď aj 1 vajíčko stačí, ak zabojuje 🙏💪🏻 ďalší kontrolný UZV mám vo štvrtok a odber je naplánovaný na nedeľu 26.1. 🙏 idem dúfam v zázrak 🙏

ateragram
20. jan 2020

@marti_nela nezufaj, ja na kontrole som mala iba 4 a nakoniec vybrali 10

sajka12
20. jan 2020

@zojkula u mňa boli príznaky úplne ako pred menštruáciou... Plus čudné pocity v brušku ale to môže byť tým progesteronom... Takže to veľmi ťažko... Sú to hrozné dva týždne keď čakáš čo ukáže test 😕 a asi by som nerobila test skôr lebo sa len zbytočne vystresuješ... Radšej netestovať a dúfať že je to tam 😀

alicapalica88
20. jan 2020

@sajka12 a ako to prosim ta dopadlo u teba? Spokojnost? 🙂

sajka12
20. jan 2020

@alicapalica88 nechci vedieť čo už som všetko zažila... Ale prvé ivf bolo úspešné... Mám synčeka
😍 Teraz bojujeme zas...

maciatkoe
autor
21. jan 2020

@marti_nela Treba verit, ze jedno z tych 2 folikulov bude vase krasne, zdrave babatko ❤⚘. A mozno z druheho bude surodenec 😊

marti_nela
21. jan 2020

@maciatkoe dúfam, že sa stane zázrak a vyjde to 🙏😊

mayush789
22. jan 2020

@80katka aj ja som v 6tom mesiaci. Po KET nevzdavajte to baby 🙂♡

80katka
22. jan 2020

@mayush789 dakujem, zatial nevzdavam...bojujem.len ten vek ma tlaci.v juli 40🙊

mayush789
22. jan 2020

@80katka inak kludne mam aj nejake ovulacne testy a lieky co som brala ak nieco potrebujes darujem 🙂

80katka
22. jan 2020

@mayush789 dakujem...ja uz prirodzene skusat, a teda sledovat ovulku nemusim...u nas ako ivf nie je mozne.mam vajcovody odstavene kvoli sactosalpingu

beatinka
22. jan 2020

Baby, vy ktoré len budete začínať so stimulkou, tiež ste tak strašne nedočkavé??? 😂😂 ja nedokážem myslieť na nič iné, len kedy už to celé vypukne...
A otázočka, myslíte, že môžem brať popri všetkých tých hormónoch Femibion 1?

sajka12
22. jan 2020

@beatinka femibion jasné, kyselina listová je dôležitá, vo femibione je kombinovaná tak že sa dobre vstrebáva takže super. Aj ja ho beriem. A mňa čaká "iba" KET ale tiež som nedočkavá 😄

jaja656
23. jan 2020

@beatinka ahoj jasne môžeš ja keď som sa v centre pýtala hneď či mám brať nejaké vitamíny a koordinátorka mi odporučila femibion a ešte vicamin C. Ja mam zajtra KET a beriem ho tiež. A som Mega zvedavá, nedočkavo vlastne všetko 😂 a dúfam že sa to podarí 🍀 držím palce @sajka12 🍀

beatinka
23. jan 2020

@sajka12
@jaja656 dievčatá držím Vám palce!!! Nech Vám to obom dobre dopadne a môžte si užívať tehuľkovanie. Ja rátam dni ako decko do vianoc... 🤪 až 31. začínam s duphastonom. To ešte len bude 10 dní nuda. Ale keď začnem s injekciami, budem mať konečne pocit, že sa niečo deje. 😂

sajka12
23. jan 2020

@beatinka od injekcií po odber ti to zbehne strašne rýchlo, to sa stále niečo deje, stále nejaká kontrola a tak

lucilalu
24. jan 2020

Baby pichali ste niektora s gonalom luveris?

lencica29
24. jan 2020

Ahojte, v pondelok 27.1. mám poslednú kontrolu pred odberom vajíčok. A máme sa rozhodnúť kedy chceme vložiť potom embryo. Tak sa vás chcem spýtať na váš názor, ako ste to riešili vy. Dať čerstvo alebo počkať a dať potom zamrazene? Ak ste to tu niekto písali prepáčte, asi som to prehliadla. Ďakujem za odpovede

sajka12
24. jan 2020

@lencica29 ja som v Heliose a oni tvrdia že majú vyššiu úspešnosť pri KET. Dokonca ET už ani nerobia. Pri prvom IVF som mala čerstvý vklad a vyšiel 🤷‍♀️.. Asi podľa toho ako sa budeš cítiť po stimulácii. Aj ako si nastavíš psychiku.

zuzanag09
24. jan 2020

@lucilalu ahoj, ja som pichala gonal aj luveris