icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

zuzanag09
24. jan 2020

@lencica29 podľa toho koľko budete mať oplodnené vajíčka, keď ich budeš mať dosť kľudne choď aj na ET - mala som 6 išla som aj na ET - ale závisí to ako sa budeš cítiť po odbere

lucilalu
24. jan 2020

@zuzanag09 a aky si mala vysledok.myslis ze dopomoze k viacerym vajickam?nejak mi to pride zbytocne.ja som ho mala predpisany, v lekarni ho nemali tak som si objednala.a dnes na kontrole doktor aj sestricka spominali len gonal, tak som sa spytala ci aj luveris si mam podavat.akoby na to zabudli alebo co, vraj bol vypadok tohoto lieku.ale ze uz je znova v obehu.a koordinatorka povedala ze by to slo aj bez toho.prialo mi to take divne, naco ho potom predpisuju...zaplatila som za 10inj. 300e.

zuzanag09
24. jan 2020

@lucilalu ja som mala len 4 injekcie luverisu pred odberom - neviem či pomohlo, či nie, ale mala som odobratých 20 oocytov z toho 15 zrelých, podarilo sa oplodniť 10 a predlženú kultiváciu prežilo 6 - kam chodíš do centra??? je to celkom divné ako keby nevedela ľavá ruka čo robí pravá...

beatinka
24. jan 2020

@lencica29 ahoj. My chodíme v BB do crm a pýtala som sa dr na ET, že by som chcela skúsiť aj čerstvý vklad. A povedala mi, že nie je problém, že pokiaľ nebudem mať hyperstimulačný syndróm, tak môžme. Že je to na mne. A že rozdiel v úspešnosti medzi ET a KET je cca 5%.

lucilalu
Autor odpoveď zmazal
zuzanag09
24. jan 2020

@lucilalu bola som áno, stimulovať som začala v júli v auguste ET, potom KET v nov. a dec. mám všetky vyšetrenia, opakovane som išla k endokrinologičke a teraz pred dvoma týždňami mi zistila trocha zvýšené hodnoty TSH - dala na to lieky Euthyrox 50 - teraz čakám kým sa to upraví a pôjdem do ďalšieho kola.... Po odbere by si mala piť veeeeľa 3-4 L denne aby si nemala OHSS - budem ti držať palce aby všetko dobre dopadlo

lucilalu
25. jan 2020

@zuzanag09 dakujem a tiez drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo😉

verkverk
25. jan 2020

baby ostali mie nejake l.i.e.k.y ak chcete napiste mi sukromnu

lucilalu
26. jan 2020

Ach baby, ja som taka naladova pocas tejto stimulacie, vkuse je mi do placu 😞este hadam 10dni musim vydrzat do odberu.Len lutujem toho mojho draheho, len kruti hlavou ako sa mi meni nalada ....

mayush789
27. jan 2020

Baby aj mne ostali po stimulavii nejake lieky kludne mi napiste spravu rada posuniem 🙂)) mne to vyslo na prvy krat KET kludne keby ste mali hocijake otazky napiste 🙂)) ♡ drzim Vam palce

tinus16
28. jan 2020

Ahojte baby, aj my sme zacali proces IVF, picham si Diphereline 5-ty den. Dnes som mala dostat menzes, ale zatial nic. Sice ma pobolieva podbrusko i krize par dni, akoby to kazdu chvilu malo prist. Ake mate skusenosti vy?

lencica29
28. jan 2020

@tinus16 Ahoj, ja som dostala az na 32. deň takže v lehote. Tiež som mala take pocity. Ja som asi 4 dni predtým len špinila. Ale viem že ak by mi to neprislo5ani na ten 32.den hned som mala volať.

lencica29
28. jan 2020

@lucilalu ja som takisto, tiež som plakala z ničoho nič , ale pripravila som môjho na to. Tak držím palce. Ja už mám zajtra odber, tak dufam že nálada sa mi až tak moc meniť potom nebude 😊

tinus16
29. jan 2020

@lencica29 dakujem pekne za info, tak mi neostava nic ine len cakat. Kedy si zacala s prvou injekciou (kedze zajtra ides na odber)? Drzim velmi palce🍀

lucilalu
29. jan 2020

@lencica29 držim palce😉, ja mam odber niekedy buduci tyzden.mala si dlhy protokol?co vsetko si pichala.a pred ukoncenim aj orgalutran kolko dni?

lencica29
29. jan 2020

@lucilalu ja som prvú injekciu Diphereline začala 6.1. A bemfolu som začala 16.1. Posledne injekcie som dala tento pondelok a večer som si dala pregnyl. Tak budúci týždeň držím palce. Ja som mala strach, lebo neznáme to bolo. Ale úplná pohodicka, som si pospala chvíľku 😊

moonicka89
1. feb 2020

Ahojte baby. Tak sa k vam aj ja pridavam. V pondelok ma caka kontrola posledna a asi stvrtok punkcia. Chodim MT helios a dr Krajkovic mi hovoril ze mam si pytat cerstvy vklad. A vcera embriologicka zasa hovorila ze lepsi je KET. A ale vsetko sa uvidi po odbere. Tak teraz neviem

moonicka89
1. feb 2020

@lencica29 ahoj.a buduci tyzden ta uz caka vklad embryjka?

zuzik5555
1. feb 2020

@moonicka89 ahoj vies co ja ked som sa s dr. Krajkovicom bavila tak mi tiez vravel ze cerstvy vklad. Embryolog ze vsetky len mrazit. Aj po odbere vajicok ma este doktorka presviedcala ze len mrazit. Napriek tomu som sa rozhodla pre cerstvy vklad. Neviem este vysledok ale nelutujem to😊😊

moonicka89
1. feb 2020

@zuzik5555 tak super. Ja si skusim tiez predsvedcit ze priamy vklad. Uvidime ako to dopadne. Kedy budes vediet ci to vyslo. Drziiim palce moc

80katka
1. feb 2020

@moonicka89 ahoj, aj ja v pondelok kontrola a asi streda, štvrtok opu. Držme si palce

zuzik5555
1. feb 2020

@moonicka89 10.2. 😊😊v stredu skusim test😊😊😊vela stastia prajem 😊

moonicka89
1. feb 2020

@80katka jasne drzime nech to len uz konecne tie dve // vidime

lencica29
2. feb 2020

@zuzik5555 no uz sa to zmenit asi nedá, ked som sa nakoniec rozhodla dat zamrazit

lencica29
2. feb 2020

@moonicka89 no az na ďalší cyklus pôjde vklad. Mne dr. Krajkovic hned na zaciatku povedal o mrazeni. Ale aj po odbere mi povedali ze 20 vajíčok a vtedy že sliznica je dosť tvrdá ze sa embryo nemusí uchytiť. Tak som to nechala tak. Tak odpočinok telu trošku, a dufam ze po rozmrazeni sa hned ujme

moonicka89
2. feb 2020

No vsak asi hej. Asi neni to dobre hned silit. Ja idem zajtra na poslednu kontrolu tak uvidim. Lebo ja som s tu sliznicu mala furt problemy lebo mi nerastla tak ako by mala 😕

moonicka89
3. feb 2020

@80katka ahoh ako si dopadla na kontrole? Ja mam v stredu opu. Vecer si mam pichnut pregnyl.

lucilalu
3. feb 2020

Tak stimulacia na konci, celkom slusne som to zvladla 😉a vo stvrtok OPU.pozdravujem vas dievcata a posielam pozitivnu energiu❤

80katka
3. feb 2020

@moonicka89 este neviem kedy pojdem na opu, lebo kontrolu mi robi moj gynekolog a vysledky kontroly posielam do car a z brna mi este nevolali...som trosku sklamana, lebo v piatok naratal 6 folikov, teraz ledva 5 a su este len od 16 do 18 mm.

ateragram
3. feb 2020

@80katka nezufaj, ja som mala na kontrole iba 4 a nakoniec vybrali 10