IVF kliniky pre darované vajíčka: Ktorú kliniku odporúčate?
Ahojte,
po dlhych neuspesnych rokoch snazenia sa o vlastne babatko, sme zacali s partnerom uvazovat o darovanych vajickach.
Tie,co ste toto absolvovali. Na akych klinikach ste boli a aku odporucate. Ako to prebieha? Z kolkych darkyn budem mat na vyber ....
Dakujem za kazdu radu
Ja som to nebsolvovala, ale poznam dva pary, ktore na slovensku neuspeli a podarilo sa im az v Brne
@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu
@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu
@anonym_31642f @evitka83 @katarinaschober....my tiez uvazujeme o Čechach aj z dovodu, ze urcite maju vacsiu databazu a aj ja mensia sanca, ze nebodaj by na svk skor natrafilo na svoju biologicku mamu.
@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno
@katarinaschober a ako to cely proced prebieha,,od vyberu z databazy az po vklad. Kludne napis aj sukromnu spravu🙏
@anonym_31642f a mozes mi prosim napisat aj cely proces ako to prebieha, kludne aj sukromnu spravu
@helenky11 v centre sme vyplnili dotazník ako ma darkyna vypadať, cize vlasy, postava, farba očí, výška, krvná skupina a pod....do mesiaca nas klinika kontaktovala ze maju darkynu, ona začala stimulovať, mne liekmi zladili cyklus s darkynou...po OPU išiel muz na odber... mali sme 9 vajíčok, 5 sa oplodnilo a 3 boli vhodné na vklad....prvé mi vkladali hneď, z toho som mala MMT...druhé KET nič a z posledného mame synceka
@helenky11 v centre sme vyplnili dotazník ako ma darkyna vypadať, cize vlasy, postava, farba očí, výška, krvná skupina a pod....do mesiaca nas klinika kontaktovala ze maju darkynu, ona začala stimulovať, mne liekmi zladili cyklus s darkynou...po OPU išiel muz na odber... mali sme 9 vajíčok, 5 sa oplodnilo a 3 boli vhodné na vklad....prvé mi vkladali hneď, z toho som mala MMT...druhé KET nič a z posledného mame synceka
@anonym_31642f ja som taky dotaznik nevyplnala nam len oznamili ze nasli darkinu aku ma farbu vlasov oci postva
@anonym_31642f ja som taky dotaznik nevyplnala nam len oznamili ze nasli darkinu aku ma farbu vlasov oci postva
@katarinaschober my sme vyplnali...dokonca aj vieme ze v čase darovania mala 23 rokov a bola studentka
@katarinaschober my sme vyplnali...dokonca aj vieme ze v čase darovania mala 23 rokov a bola studentka
@anonym_31642f tak to vek viem aj ja
@anonym_31642f a robia aj PGT genetiku tych embryi? Mali ste aj garantovany min.pocet embryi? Kolko vas to cele vyslo?
@anonym_31642f a robia aj PGT genetiku tych embryi? Mali ste aj garantovany min.pocet embryi? Kolko vas to cele vyslo?
@helenky11 nedávali sme si robiť genetiku, keďže sme vedeli ze chyba bola v mojich vajickach...garantovali nám tusim 8-9 vajíčok...uz presne neviem...uz je to veľa rokov...
@anonym_e0d40e katastrofa si tu jedine len ty
@anonym_e0d40e a ked sa ta tema Netyka tak sem nepis
@helenky11 nedávali sme si robiť genetiku, keďže sme vedeli ze chyba bola v mojich vajickach...garantovali nám tusim 8-9 vajíčok...uz presne neviem...uz je to veľa rokov...
@anonym_31642f a ako si vedela, ze problem je v Tvojich vajickach? Ci podla toho, ze manzel ma dobry spermiogram? U nas je to asi 50:50, lebo partner nema uplne dobry spermiogram
@anonym_e0d40e uz je to trapne, ze komnetujes kazdu obdobnu temu
@anonym_31642f a ako si vedela, ze problem je v Tvojich vajickach? Ci podla toho, ze manzel ma dobry spermiogram? U nas je to asi 50:50, lebo partner nema uplne dobry spermiogram
@helenky11 vysoký vek, AMH 0, ja som v pohode otehotnela prirodzene, ale vždy potratila...muž mal spermiogram ukážkový
@helenky11 vysoký vek, AMH 0, ja som v pohode otehotnela prirodzene, ale vždy potratila...muž mal spermiogram ukážkový
@anonym_31642f a kolko mas rokov ak sa mozem opytat
@anonym_31642f a kolko mas rokov ak sa mozem opytat
@katarinaschober mala som 43 keď sa nám narodil syn...s IVF sme začali keď som mala cca 38...chvíľu trvalo kým sa podarilo...
@anonym_31642f tak to je zaujomave, ze AMH 0 a otehotnela si. To ja som mala par rokob dozadu AMH takmer 2 a nepodarilo sa nam prirodzene, len raza to som na 5 den ako mi meskal menzed potratila
@anonym_31642f tak to je zaujomave, ze AMH 0 a otehotnela si. To ja som mala par rokob dozadu AMH takmer 2 a nepodarilo sa nam prirodzene, len raza to som na 5 den ako mi meskal menzed potratila
@helenky11 keď sme sa začali snažiť mala som AMH 0,5...potom o rok 0.16...a za ďalší rok už 0...behom tých 2 rokov som 4x otehotnela prirodzene a vzdy potratila...potom sme už začali riešiť IUI, IVF q nakoniec sme išli do DV....

@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno