icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

linka
25. sep 2011

@ursula5 a vyter sa uz nekontroluje? ak nebol dobry cca pred mesiacom,ale bol uz prelieceny..? 😉 dufam,ze nepisem jak talian 😅

lucy125
25. sep 2011

@linka Ahoj, aj ja to mám, pri IVF som mala kultivácie ok, a po ET a dvakrát KET, keď mi dezinfikovali pošvu o vnútri, mi zničili všetku mikroflóru a dostala som klebsielu a asi dva streptokoky asi pred dvoma mesiaci, Dr. mi nasadila probiotiká a ATB, na kontrolnom stere klebsiela nebola ale streptokok gama pretrval, varj nie je nebezpečený mám si nasadiť zvnútra probiot. vag. gél ale keďže beriem utrogestan, tak papám probiotika ústami, tak uvidíme, čaká ma zajtra krv na HCG a ak bude negat. idem na druhé IVF do druhého centra a tam uvidím, či streptokok gama tam ešte bude, Dr. tvrdí, že stačia probiot. tie to vraj zabijú. Dobrý gél je Flora Gyn, aj sa dobre aplikuje. 😉

walta
25. sep 2011

@ursula5 ahojky... no, ako si dopadla na OPU? drzim palceky 😉 😉 😉

ursula5
25. sep 2011

@linka mne nikto nič nevytieral 😀DDD

ursula5
25. sep 2011

@walta ahoj tehulka no ja som už aj po ET moja 🙂 OPU bolo v pohode a vklad tiež teraz som už čakateľka na výsledky, takže 14 dní budem čakať na ortieľ 😉 ale ja som tehu a hotovo 🙂

ursula5
25. sep 2011

@walta ozaj som sa zabudla opýtať ty ako, všetko ok rastiete?

linka
25. sep 2011

@lucy125
@ursula5 vdaka za odpovede,asi ak to nebude preliecene,tak ziadne IVF nebude,co uz,ze vraj citlivost u streptokoka je aj na penicilin,tak uvidime,co zajtra dr.povie,ale stve ma to uz riadne...budem vam drzat prsty,aby to vyslo 😵

walta
25. sep 2011

@ursula5 nebooooj, treba ten cas vyckat a vysledok stoji za to 😉 😉 😉

ursula5
25. sep 2011

@linka ďakujem

ursula5
25. sep 2011

@walta ja vyčkám neboj keď už som sa na to dala tak nebudem nariekať a stresovať 🙂

walta
25. sep 2011

@ursula5 ale aaano, rastieme, uz od zajtra sme v 13.tt, tesime sa, aj brucho mi vybehlo, v robote som este nic nepovedala, chcem to co najdlhsie utajit, lebo som v skusobnej dobe do konca novembra, a podla noveho zakonnika prace, zene v tehotenstve a v skusobnej dobe moze dat zamestnavatel vypoved. A ja sa toho bojim, ako by moja sefka zareagovala. Nevies o tom nic?

lucy125
25. sep 2011

@linka dakujem ti, neboj, mne robili KET a mala som streptokoka gama a ešte aj možno mám, vraj je prirodzenou súčasťou pošvy a nie je nebezpečný, nemusí sa preliečovať stačia probiotiká, to mi povedla amoja gynekol.

ursula5
25. sep 2011

@walta je tak to tak rýchlo beží že 13tt, pekne to beží, o čom mám vedieť? či sa dá prepustiť v skúšobnej dobe keď si tehotná???

walta
25. sep 2011

@ursula5 ano, ano.... ako to je s tehotnou zenou v skusobnej lehote, ci moze dostat vyhadzov, alebo ze c je nejako chranena.... neviem... nevyznam sa v tom

ursula5
25. sep 2011

@walta tak viem, že môže dať výpoveď tehotnej žene v skúšobnej dobe len písomne vo výnimočných prípadoch, ktoré nesúvisia s jej tehotenstvom, musí ho náležite odôvodniť inak je neplatné. To znamená že pokiaľ jej nepovieš že si v tom ta Ti môže dať výpoveď v skúšobnej dobe bez uvedenia dôvodu hoc kedy keď ju o tom informuješ tak bude musieť vymyslieť dôvod pre čo ťa vyhodiť a presne to napísať do výpovede, skúšobná doba sa Ti predlžuje o čas prekážok na Tvojej strane takže o PN, OČR a lekárov. 🙂 dúfam, že odpoveď stačí

walta
25. sep 2011

@ursula5 ano, dakujem ti.... ja by som jej to aj povedala, ale vazne sa bojim.... ale pokym sa mi bude dat utajit to, budem ticho.... ale zase by som chcela, aby to z mojej strany bolo fer aj voci nej, aby to nebolo z mojej strany vypocitave... neviem, no.... aaaach jaj

ursula5
25. sep 2011

@walta je to dilema riadna, treba si to premyslieť či to povedať alebo nie ale môže sa to dozvedieť aj odinakadiaľ tak si daj pozor, hlavne sa nestresuj bábätko je prednejšie robota sa nájde aj potom 🙂 Drž sa

zuzancek22
26. sep 2011

@jerry23 @walta
@ursula5
@lucy125 tak dnes som 9den od ET ráno som skúsila urobiť test, nakoľko som neni zástanca testov, a nechcela som ich kupovať, že sú to zbytočne vyhodené peniaze , tak ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy tak som na radu lekára dnes ráno urobila test, a kupila ten najdrahší clearblue digital , 😀 😀 😀, a bolo to tam výsledok je pozitívny. síce som nevidela tie povestné dve čiaročky, ale bolo tam +. a že som 2-3 týžden.

ursula5
26. sep 2011

@zuzancek22 tak to je moja super, tíško gratulujem ja už by som tiež chcela byť aspo9ty deň po ET ale vydržím hádam to bude dobre 🙂

ursula5
26. sep 2011

@zuzancek22 moja po kedy si začala cítiť niečo po ktorom dni vkladu??

zuzancek22
26. sep 2011

@ursula5 na 4 den od ET som začala citiť prsia ale bo prišlo tak z minúty na minútu.

ursula5
26. sep 2011

@zuzancek22 a vy ste mali tie ICSI??? tak to ja mám ešte čas, síce ty si nemala predĺženú kultiváciu že takže moje embryjko má už 7 dní tak hádam sa zahniezdi strašne moc si to prajem 🙂

revilo
26. sep 2011

mohu mezi Vás? Dnes jsem byla na ET, zavadeli mi jednu hatchujici a jednu expandovanou blastocystu. Doktor i embryolozka zneli tentokrat velice pozitivne a byli s s nasimi embryjky spokojeni. Jinak je to nase třetí ISCI-IVF. Jeden potrat 2mesic, druhe biochemicky.

ursula5
26. sep 2011

@revilo vitaj a prajem veľa úspechov 🙂

tariah
26. sep 2011

@michelitta dakujem pekne, teraz by to mal byt zaciatok 9tt, srdiecko uz krasne bije.. v stredu sa idem zahlasit k svojmu lekarovi, nakolko moje navstevy v centre tym padom skoncili 😒 vkladali mi dve a uchytilo sa nam jedno.....

lucy125
26. sep 2011

@zuzancek22
@ursula5 Ahojte baby, tak ja som dnes 12 deń od KET, bola som u svojej gynekol. na krv a HCG 106, takže som TEHOTNÁ 🙂 🙂 .Bola som v takom šoku, že som sa hneď rozplakala, v stredu idem ešte oficiálne na krv do Gyn Fiv a vo štvrtok idem ešte na krv mojej gynekol. tak snáď bude všetko ok.Akurát som si urobila test Rapi Clear a sú tam // síce druhá slabšia ale je tam ráno urobím tiež Clear Blue ale hlavné, je že to mám potvrdené z krvi, nie? Jaj babenky ja som tomu do dnes rána neverila a je to tu.V stredu bude končiť 4tt 😉

lucy125
26. sep 2011

@jerry23 Ahojček tak ako dopadla krv? Ja som bola ráno u mojej gynekol. a HCG 106 som 12 deń po KET a som tehotná 😀 😀 😀 .V stredu idem ešte do centra na krv a vo štvrtok znova mojej gynekol. či HCG rastie tak dúfam, že to bude všetko ok.Aj som strašne šťastná aj sa bojím.Od bud. stredy idem na PN na rizikové tak budem domka len oddychovať. Čo ty? 😉 😉

zuzancek22
26. sep 2011

@lucy125 no vidíš, ja som ti to vravela, len ty si ma nechcela počúvať, takže potichúčky ti gratulujem, ja som mala dnes hcg 217,

zuzancek22
26. sep 2011

@jerry23 halooooo no čo ako ?

lucy125
26. sep 2011

@zuzancek22 Ďakujem pekne, aj ja ti potichúčky gratulujem 😀 😀 zajtra urobím ráno aj ja Clear Blue a v stredu idem na krv do centra. Dúfam, že to všetko dobre dopadne 😉 😉 Nejaké veľké HCG máš na to, že si po mne pozadu 3 dni hm?Ale asi preto lebo ti dali dve 8 bunkové a mne len jedno 8 bunkové a jedno 4 bunkové, uvidíme ako to pôjde ďalej, Kedy ideš do centra, zajtra? 🙂