IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@ursula5 hehe 😀 😀 😀 fakt to pomaha Kati, trosku som tak pookrela,budem od zajtra praktikovat - doktor nebude stihat chytat folikuly co mi tam tak budu plavat 😀 no idem buvat,rano predoperacne a doobeda Blava-Car,snad tam doplavime 😎 😎 dobru noc a dakujem zatial 🙂
@michelitta Ahojkaj. Volala som si do Heliosu a povedali mi že si musím lieky vybrať do pol roka - každéj to vravia inak. Schválenu nemáme ešte žiadosť ale tak do dvoch týždnov to asi bude. Na IVF sme sa rozhodli že pojdeme až vo februári. Dovtedy budeme robiť obklady a jesť vitaminy. Inak nemam nič nové. A ty?
@michelitta tiez som pila dost vody....min 3-4 l denne. Daj si flasu s vodou na stol a postupne doplnaj tekutiny. Ja som chodila kazdu chvilku na WC 🙂
Mala som 9 folikov....z toho 6 vajok sa oplodnilo - 3 prirodzene a 3 ICSI. Z tych prirodzene mi 2 vlozili a to 3. pri predlzenej kultivacii sa vraj prestalo vyvijat. Z poslednych 3 ICSI sa vytvorili blastocysty a tie nam zmrazili. A ako pisali dievcata, nie je dolezita kvantita ale kvalita 😉
@charlota333 To mi je luto 😢 Tak sme na tom rovnako. To bolo tiez Tvoje prve IVF?
@michelitta tak som rada, že to pitie Ti pomáha je na tom čosi pravdy, dnes Ti držím palčeky na kontrole daj vedieť koľko folikov narátali 😉
@katka159 až na sone v centre cca o 3 týždne.
Ahojte,kocky,ja som mala vcera hrozne sny,to mam vsetko z toho citania tu 😖 Moj zamer sa bol len informovat,ale cim dalej to tu citam,tak tym sa viac tym zaoberam,a len stresujem co zle sa moze stat..Aj dnes na kontrole mi doktor povedal,aby som prestala citat Modreho konika,v com ma asi pravdu. 😕 Je pravda,ze co plati na jednu,nemusi platit na druhu a tak...
Takze asi budem len ciastocne podavat info a pytat sa ked budem zufala 😀 ale nebudem si citat fora- co mi hrozi a co nehrozi..lebo placebo je svina a vcera tie sny no koniec😀
Teraz som si precitala knizku a na hodinu som aj zabudla ze nejake hormony beriem 😀
@ursula5 Katik,ty ako moja? Pytala som sa aj na tu vodu Kati, vraj je to blbost,zevraj zeny sa prelievaju pod zamerom ze budu mat vacsie folikuly,ale ze to nema ziaden vplyv,tak neviem. 😖 Jasne vodu pit,ale normalne tak max 2 litre ako dospely clovek.. 😔 Musim im verit,zatial ide vsetko podla planu a su velmi zlati,fakt som tam spokojna 🙂
Tak dnes nam naratali folikul: 6-7 na jednej strane a 3 na druhej 🙂 🙂 vraj su pekne,po minuly krat co spominal mali aj 14mm 😨 😵 Uz len vecer pichnem Ovitrelle a finito-hormony mozu ist do kostola zvonit,chi chi !🙂
Takze v piatok OPU,tesim sa jak male decko 🙂 Baby a v sobotu by som si nemohla dat drinky? 😀 😀 Ked ma ta moja laska narodeniny 🙂 Kocky drzim palce,drzte sa a necitajte to tu!!! 😀 😀 Toto je pozitivna tema 🙂
@michelitta vidíš v každom centre je to inak mne hneď povedali, že vypiť aspoň 4l vody 100 doktorov sto názorov, tak sa moja pekne drž 😉
@michelitta tak sa teším s tebou, v pohode bude stačiť aj 6 vajok, ved budeš potrebovať na úspešné 1 IVF iba tie dve, ako ja. a v sobotu si v pohode môžeš dať s tvojou láskou drink, aspoň sa uvoľníš.
@michelitta Ahoj, tak sa v piatok drž, neboj bude to ok, vidíš 9 vajok, akurát dosť, budú ti stačiť aj dve 🙂 🙂 .Ani sa nenazdáš a budeš to mať všetko za sebou a už bud. týždeń, len ET ťa čaká a potom je to príjemné čakanie. 🙂 🙂 Držkaj sa!!
@ursula5 ahojki, ako sa cítiš? ja čakám každý deň, že kedy napíšeš, že už si konečne našla // čiarky, nechystáš sa urobiť si tesť? koľký deň od ET si?
@zuzancek22 moja dnes som si robila test je negatívny stále špiním a už som dnes aj krvácala doobeda takže mi presunuli kontrolu už na piatok ale ja už moc nádeje nedávam 🙂
@ursula5 Ahoj stále špiníš? Som zvedavá čo ti povedia v piatok, koľký deń po ET si? Neboj, to ešte nemusí nič znamenať jeden negat. test môže byť o dva dni pozit. najlepšie okolo 13 dńa testuj alebo neskôr, aksa i neskôr uhniezdili, mne až na 9 deń sa ukuklili, držím ti palčeky a budem v piatok na teba myslieť, drž sa 😉 😉
@lucy125 áno ešte špiním stále a dnes som mala aj krv na papieri ale len doobeda tak som zase volala do Martina pridali mi dávku utrošu a potom keď som si ho vložila a išla za chvíľu na WC tak som mala tú krv tak som zas volala a objednali ma na piatok to bude 13ty deň, ale už som taká vyrovnaná s tým 🙂 už netestujem uvidím v piatok
@dasyka ano bolo to moje prve IVF a teraz uvazujem o tom ci sa hned pustit do KET alebo pockat
a ty?
@ursula5 ahoj netreba to este vzdavat, vsak boli aj baby ktore mali menses a boli tehu
@lucy125
@charlota333
ok tak sa nevzdávam uvidíme v piatok 😉
@michelitta ahojky miši ja breriem dipereline, puregon a menopur a v nedelu večer ma vaječníky boleli ale teraz to nieje až také strašne tak zajtra ideš zasa aj ja len dufam že na OPU pojdem až v sobotu...
Ahojte kočky, pridávam sa k vám, čakám na mrchu a príprava na 2.IVF sa môže začať, tak držte palce, aby bolo aj úspešné. Všetkým vám želám, aby ste boli čo najskôr tehu 🙂 a keď už ste tak tým lepšie 😉
@zuzancek22
@lucy125 Diki ženy,teraz som si dala Ovitrelle na vyvolanie ovulacie,normálne môžem ísť sestricku robiť-nechcete niekto pichnúť?😀 No zajtra po diaľnici,asi od bolesti už porodim😀
@ursula5 Kati to mi je ľúto s tým testom,ale páči sa mi že si optimisticka,ale ak sa Tí nespustila uplne,nie je ešte nič stratené..normálne máš kedy dostať ms?
@katka149 ja už bez kontroly Kati🙂ani má to nezaujíma čo tam koľko mám,hlavne že po OPU budem mať dobrú náladu,lebo tieto hormóny,režisér sám taký scenár dramatický nenapise :'(
@charlota333 tiez uvazujem nad tym, ze KET by som este neuponahlala. Zajtra idem este na kontrolny odber....potom sa stretnem s dr a uvidim ako sa dohodneme. Ja mam endometriozu, momentalne mam endocysty na vajecnikoch a tiez loziska v posve....tak uvidim, ci to bude nejako riesit.
@michelitta Ahoj, tak sa zajtra drž, neboj vôbec to nie je hrozné, všetko dobre bude uvidíš 😉 😉 ani sa nenzdáš a budeš ležať na postely a budeš mať po. To bolo prvé, čo som si povedala, keď som sa na postely zobudila, že hurá mám to za sebou a už sa mi ani spať, nechcelo.A to v centrách dávajú ešte aj super narkózy, nie také ako v štátnej nemocnici, apsoń my sme mali super, ani zle, ani hlava nebolela.Trošku ťa podbruško bude pobolievať a trošku šppiniť, budeš, ale kým ťa pustia domov, aj to prestane. Tak zajtr večer sa ozvi, ak budeš mať náladu a chuť, ko sa cítiš, ok?Držím moc a moc palce. 😉 😉 😉 😉
@katka159 Ahoj nič tá nerkóza nebude aj Micheliitle som to písala, že všetko bude ok, tá nárkóza vôbec nie je strašná, ja som sa tiež bála priznávam,a le to bola moja prvá v živote, tak som si to vôbec nevedela predstaviť.18 vajíčok, no super 😀 😀 😀 😀 😀 aspoń bude čo oplodńovať nie?Toľko detíííí 😉 😉 toľko folikov som nemala ani ja, neboj zhlboka sa nadýchni a hneď to budeš mať za sebou.Potom tá radosť na druhý deń, keď budeš volať a povedia, ti koľko sa ich oplodnilo, inak super pocit.Budem na teba aj na ostatné, čo idú na OPU myslieť.Potom podaj info, keď budeš v pohode doma 🙂 🙂
@michelitta menzes sa mi nespustil mala som ho dostať 1.10. to bolo v sobotu a od nedele špiním, v nedeľu bolo trocha krvy na papieri a včera tiež ale dnes už zas len špiním tak uvidím do večera čo zas bude 😉 a zajtra idem už do Martina bude síce 13deň po vklde ale to už by mohlo niečo byť vidieť ak sa uchytilo ak nie tak smola už som vysporiadaná so všetkým a hor sa do ďalšieho boja 😀 😀 😀

@michelitta joj ale som sa zasmiala na tej Tvojej správe "preboha však to vyštím aj foliky" no to Ti poviem niekedy som mala aj ja taký pocit ale pomáhalo mi to nemala som také nálady a cítila som sa lepšie 😉