icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

sijust
9. okt 2011

@charlota333 ja tiez chodim do Heliosu... 🙂 tak si radsej este odpocin a ked budes oddychnuta,pusti sa do toho...ono je to dost velka zataz pre telo...

ursula5
9. okt 2011

@charlota333 tebe to tiež nevyšlo, kedy si bola pre výsledky??? neviem ale poslednú dobu mám pocit, že tu nie je osoba ktorej by to vyšlo v Heliose 😀 alebo sa mýlim???

charlota333
9. okt 2011

@ursula5 -nie nevyšlo pisala som ti- pre vysledky som bola 15.9., presne aj ja mam ten pocit, preto stale vaham na dalšim krokom

ursula5
9. okt 2011

@charlota333 viem, že si mi moja písala ale ja už mám fakt chaos vo všetkých kočkách je nás tu strašne moc 🙂 tak prepáč 😉

mishhel
9. okt 2011

Ahojte.Som tu nova ,chcem sa informovat ohladom ifv ,ako to bude vsetko prebiehat od zaciatku.Ja s priatelom sme len na zaciatku bola som na krv na hormony a v stredu nas caka spermioram neviete mi povedat ako to bude prebiehat dalej?dakujem

charlota333
9. okt 2011

@ursula5 to je ok, ja som na tom podobne, tiez sa mi to tu niekedy splieta 🙂

charlota333
9. okt 2011

@ursula5 od pondelka ides spät do prace?

ursula5
9. okt 2011

@charlota333 ano už idem, potrebujem makať lebo mi je strašne dlho a doma som už začala potrebujem robiť DPH a v robote sa už pýtajú na mňa moje firmy kedy prídem tak to nejdem naťahovať

ursula5
9. okt 2011

@mishhel ahoj, no musíš počkať na výsledky spermiogramu a na základe toho budeš vedieť čo budeš podstupovať 😉

charlota333
9. okt 2011

@ursula5 urcite si im uz chýbala 🙂

charlota333
9. okt 2011

@mishhel bola si uz na prvom pohovore v CAR?

mishhel
9. okt 2011

Zatial som nebola nikde este ma nikde gynek.neposlala.

charlota333
9. okt 2011

@mishhel ja som isla do Car tak, ze moj Gynek. mi odporucal Asist.reprod. a to po laparoskop. priechodnost vajecnikov. Myslim ze musis mat uz nejake vysetrenia ktoré potvrdia, ze je to jedina moznost otehotnenia. na nete som si nasla centra a potom som zavolala do heliosu v Martine a objednala sa na prvu konzultáciu v CAR- tam som so sebou zobrala spravu od mojho gynek. vypisali sme ziadost do poistovne a po odpovedi som dostala, rozpis ako bude moja IVF prebiehat-ake lieky a kedy...to ti vsetko vysvetlia

mishhel
9. okt 2011

co ma caka na prvom pohovore?

mishhel
9. okt 2011

moj priatel ma slabe spermie a male mnozstvo,so svojou byvalou sa snazili o dieta 10 rokov . mne gynekolog .povedala ze nemam ovulaciu tak preto nam odporucila ifv.

charlota333
9. okt 2011

@mishhel tak by som ti odporucila sa objednat na pohovor s doktorom v CAR a on ti povie ako dalej postupovat

lucy125
9. okt 2011

@sysinek Ahoj, aj ja chodím do GF, k Dr. Behúńovej a ty? uvidíš nebude to nič zlé, stačí p ichnúť prvú a už to bude malina a po čase si zvykneš, že ti to ani nepríde.

lucy125
9. okt 2011

@mishhel Ahoj, nám najprv v CAR-chodím do Gyn Fiv vyšetrili hormóny a mne kultibácie, manželovi spermiogram nerobili lebo sme mali čerstvé výsledky z Piešťan z CAR kde sme chdoili predtým a potom to tam zavreli.Keď som mala všetko ok, dala mi Dr. vybrať akým štýlom chcem aby sa mi vyšetrili vaječníky, či prefukmi kyslíkom, alebo prefukmi cez RTG alebo laparo, tak som si vybrala prefuky cez kyslík, tak mi to urobili a ke*ď zistili, že vaječníky mám ok, tak sme spýsali žiadosť do poisťovne a o 6 týždńov sme si boli pre lieky a od 22 dńa cyklu som začala pichať a chodiť na kontroly. Aj môj manžel má veľmi zlý spermiogram, ja mám vysokú imuitu maternice, tak na to beriem lieky, na tretí pokus pri prvom cykle IVF sa nám to podarilo 🙂 🙂 Neboj, bude to fajn uvidíš, kde chodíš, do akého centra?

mishhel
9. okt 2011

ja nechodim este do ziadneho centra ,mne vzala krv na hormony priatelovi dala papier na spermiogram a zatial nic nam nevravela co nas caka.Nevravela ze mam hladat nejake centrum....tak neviem chcem sa informovat ze ako to prebieha....neviem otom nic nikdy som na umelom nebola mam len 22rokov.

michelitta
9. okt 2011

@lucy125 @zuzancek 22 Ahojte ako sa mate baby,rastiete?ako ste to riesili po ET?museli ste byt doma a len lezat? lebo priznam sa to ja asi nevydrzim,zas ked sa to ma ujat tak sa to ujme,ak nie tak asi nohy hore mi moc nepomozu,co? 😖 take nase romky mozu skakat aj po stromoch a maju 10 deti vsak? 😀 @ursula5 Katik kedy ides na KET,az o mesiac,drzim Ti palce,si velmi dobre naladena,aj to ze tu pomahas vela kockam.fakt to sa musi cenit a takemu clovek to musi vyjst! 😲 😲

michelitta
9. okt 2011

@sijust Ahoj vitaj,vela stastia 🙂

michelitta
9. okt 2011

@paaat ahoj,neviem komu si to hovorila,ale asi nam vsetkym 🙂 🙂 to je super,ze je vsetko o.k.,drzime palce!!!

michelitta
9. okt 2011

@lucy125 tak to som rada ze som nemala jedina take priznaky,nie ze by som to inym priala-boze chran 😒 😒 ale je mi lepsie ked viem ze to tak ma byt..naozja ma to dost bolelo,ale treba si asi cez to len presjt.. 🙂 uz som myslela ze ma chyta OHss,ale nechcem to tu ani spominat,to sa prejavuje hned po OPU,ci po ET?ak vies moja..drzkaj sa!

michelitta
9. okt 2011

@charlota333 dakujem za info,idem studovat trosku 🙂

ursula5
9. okt 2011

@michelitta ďakujem moja, rozmýšľam ísť za mesiac, chcem to skúsiť a do konca roka mať prvú kapitolu IVF za sebou či už úspešne alebo neúspešne 😀
na KET sa dá ísť až o mesiac teraz som dostala mrchu, tak musí trošku telo ukludniť po tých hormónoch ja to osobne nejako necítim ale isto telíčko áno🙂
Snažím sa pomáhať vždy a všade a som rada, že mnohé kočky sa cítia lepšie keď si píšeme, nie je to na psychiku dobré a tiež mám niekedy smútok ale snažím sa žiť s úsmevom a riešiť všetko s chladnou hlavou a netrápiť sa dlho 🙂
Tak sa pekne moja drž mysli pozitívne 😉 , kedy máš vklad?

sijust
9. okt 2011

@ursula5 moja prosim ta,je ten vklad bolestivy? 😕 lebo mna IUI dost bolela...

ursula5
10. okt 2011

@sijust je to ako pri IUI, mňa to nebolelo, musíš sa uvolniť 😉

amiruska
10. okt 2011

@mishhel Vidím, že si z okresu Košíc, tak si nájdi centrum na asistovanú reprodukciu v okolí tvojho bydliska, lebo celá procedúra je dosť náročná časovo, treba chodiť dosť často do centra. V každom centre je postup individuálny. My sme chodili do Ferticentra v Bratislave a hneď na 1x sa nám to podarilo, som v 10tom týždni tehotenstva. Tak sa neboj ničoho, túžba po bábätku ti pomôže zvládnuť všetko!

zuzancek22
10. okt 2011

@michelitta to sa dnes uvidí ako rastieme, a koľko nás vlastne bude, idem na sono, tak dúfam, že bude všetko ok. a ja som po vklade poctivo ležala, nechcela som niečo pokaziť, a potom by som si to vyčítala, možno to aj pomohlo, a teraz som šťastná, že som nešpekulovala s nejakým pobehovaním 😀 . ono ťa pár dní kým budeš vedieť výsledok nezabije mať kludový režim, veď nešlo to prirodzene a po babatenku určite túziš, aj ja som riadny workoholik, ale povedla som si, že teraz je na 1 mieste babatenko. prajem ti veľa šťastia aby to dopadlo pozitívne a posiem aj tehu vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

zuzancek22
10. okt 2011

@sijust samotný vklad nebol bolestivý, len to bolo také zvláštne kôli tomu, že musíš mať poloplný močový mechúr, takže mne sa strašne chcelo, a ked dr. do teba este niečo strká, tak máš nepríjemný pocit, že ho ocikáš, nám v Ginfive dávajú pred vkladom čípok a tablektku ditiaden. takže asi aj to pomohlo.