IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@katka159 nemusis spinit, ale aj mozes, ja som zacala spinit az na 8-9 den a potom na 10 den som zacala krvacat- to uz som vedela ze to nie je dobre-aj sa potvrdilo- test negatívny
@charlota333 tak dufam že mi to vide... 🙂
@michelitta AHoj...ty kde si stratena🙂...ako sa mas?
ahojte dievcata...na ET som bola 10.10...na treti den ma zacalo pobolievat podbrusko a stale boli,ako pred ms...a dost ma boli prsia,su take naliate alebo co 🙂 je to normalne?alebo mam cakat ms?dakujem za odpoved 🙂 test si este nechcem robit,podla mna je to skoro....
@sijust tak to si určite tehuľka, lebo mna cca 4 dni po ET začali z ničoho nič bolieť mooooc prsia a ani dotknuť, na 9 den od ET som si urobila test a bol už pozitívny. teda, už som to vedela skôr lebo mi moj dr. vzal krv už na 5 den a už bola pozitívna. takže ty tiež určite si tehuľka, a koľko si si dala vložiť?
@zuzancek22 moja,kiez by si mala pravdu,len to podbrusko ma dost boli,mam ho take napnute...uz na druhy den od ET ma zacalo boliet...mala si to aj ty?lebo ja bojim,ze mi pride ms...taketo pocity mam vzdy pred ☹ dala som si vlozit len jedno-blastocystu...
@sijust ahojka ja som na tom podobne ako ti len na Et som bola 13 ale v sobotu mna pobolievalo podbruško a prsia som mala uplne tvrde a bradavky citlivé na dotyk tak tiež neviem čo to zmanená? aj ja som si dala vložiť len jedno mala som predlženú kulitiváciu tak mi povedali že bolo prefektné ale tak uvidíme...tiež už mi nervy pracujú a stale na to myslim aj ked niečo robím ....
@lucy125
@zuzancek22
@bibi11
@tariah
@amiruska Ahojte v(o) tehotny vospolok :D Ako kocky,co nove,vyvijate sa hezky,viete uz kolki ste? len nech v zdravi rastiete 🙂 pozdravujem 🙂
@zuzancek22 Krása🙂 Dodatočne gratulujem aj ja🙂))))) Držkajte sa🙂
Caute babuse 🙂))) ako sa mate? no ja som 5den po ET a uplne som aj na to zabudla,ze som bola na transfere..Mame tu nejake nove tehule? 🙂
Nechce sa mi to cele citat ale vidim,ze mate asi rovnake priznaky..ja len ked si trosku jogy zacvicim tak moje prsia idu prasknut,ale ze koniec a bradavky som take nemala asi za cely svoj zivot :D no a taha ma trochen pupok,do kelu..to musime byt tehotne!!
Ja to sice neriesim,ale vzdy si spomeniem,ze aha asi tam embryjka rastu 🙂 A najviac si spomeniem,ked nemozem sexovat😀😀😀
@sofia17 Sofi ty si bola tiez na spln na transfer?chi chi-to je dobre znamenie 🙂 kedy ides na test? ja az 28.10.dovtedy mam kopec planov,takze casu mame dost 🙂 ako sa citis?drzim palec! @linda81 Lindus,pisala som Ti IP teraz,ale cosi mi tu blbne,nemam na to nervy 😀 tak ja som tu uz tak pomenej,je mi lepsie ked som mimo compu 🙂 zabudla som sa Ta spytat,ze ty si MUDR vsak? a akeho fieldu-mozno budeme potrebovat,hehe 🙂 @pici zijes draha? ako sa citis?mas nieco neobvykleho ako doteraz spolupachatelka? @ursula5 Kati,Teba boleli prsia,ci jako draha? si oddychnute,vsetko o.k.,zatial? @sijust @katka159 zeny vidim to na rovnake priznaky,tak bud budeme spolu 9 mesiacov celibatovat,alebo sa ozereme na Christmas Party do nemoty 😀 😀
@michelitta nemam praveze nic. okrem toho, ze strasne vela zerem. ale to je psychika... este tyzden.. ach jaj... :D
xixixi presne nieco v zmysle riadny zur alebo vela reci o detoch :DDDDF
@michelitta 🙂 Máme sa fajn🙂 Žalúdok ako na vode, ale nevraciam🙂 Dúfam, že vnútri všetko OK, na poradňu ideme 11.11.:-) Tešíme sa🙂 A ty sa pekne držkaj a šetri sa už teraz🙂
@pici joj,tak to zeriem aj ja moja,dalsi priznak neobvykly som zabudla aj ja spomenut 🙂 tak sa drz pekne! ale predstava,ze pred dvoma tyzdnami som bola posledny krat na danceovačke,juuuj 😖 ale tak deti su prednejsie,potom pojdeme s nimi 😀 😀
@michelitta xixi jasne, alebo manzelia postrazia :D
@michelitta
pytas sa ci som bola na spln - co znamena ta skratka ? centrum? ak ano, tak ja som bola v Heliose,
na test ideme 25.10., citim sa asi tak ze ma dost bolia prsia a aj jeden vajecnik (prave ten ktory mam horsi a aj pri operacii mi ho viac vzali). Dnes som asi trosku viac bola na nohach ako ostatne dni (aj ked sa snazim to neprehanat), ale citim dost spodok brucha, takze teraz som si naordinovala trosku lezkania.
@sofia17 Sofi nie 🙂 ,pisem po slovensky-spln-spln mesiaca,bol vtedy v stredu,vtedy som bola aj ja na ET,ja sa trosku o to tak viac zaujimam,bavi ma to 🙂 mna tahaju prsia a pupok..neviem,co ten pupok je za priznak,ale nie je to moc prijemne..jasne treba sa odregovat,trosku behania Ti nezaskodi,pokial neskaces do vysky a do dialky-je to v poriadku 🙂 aspon myslienky Ti budu chodit okolo ineho,je to tak lepsie..a ja zase budem mat hororne sny dnes z Konika 😀 Bude sa mi snivat o prefukoch ako minule,az som plakala 😖 tak dobru noc a drzim palec.. 🙂
@michelitta moja prsia ma boleli len do 5 dňa po ET potom už nič všetko sa ukludnilo presne deň pred oficiálnym spustením mrchy a deň po tom som začala špiniť a bolo to v prdelke 🙂 Takže sa len drž a pozitívne mysli, ja už mám lieky na KET ale začínam až v novembri pri ďalšej mrche 😀 nevzdávam sa
@michelitta Ahoj u nás všetko ok. Vidím, že si mala hojnú úrodu / veľa vajíčok a našťastie aj oplodnených/. Držím Ti palce, a páči sa mi, ako sa tomu staviaš, všetko rob tak ako doteraz, len sa nenamáhaj a väčšinou tie baby, ktoré sa k celej veci postavia takto, tak ostanú tehotné jedna radosť! Tak sa teš zo života a hovor svojim babuľkám, že teraz už sú na dobrom mieste a že sa na nich strašne tešíš!
@michelitta ahojkytak mne tie prsa trvali len jeden den...a inak kolko máš mrazačikov ja len 2 ale vdaka aj za tie...vidím že neoddychuješ ale si v plnom nasadení ked si na to ani nespomenieš...kedy ideš na krv?
@pici tak ako sa máš a kedy ideš na krv ja v pondelok to je 11 den
@ursula5 a to tak skoro po OPU a ET ideš na KET pretože mne niekto spominal že za 4-6 mesiacov ale tak super kolko máš mrazačikov,,,
@sofia17 takže pozeram že ja idem na kv ako prvá držím palce

ahojte babenky som po ET, uz 2 dni a vôbec som nespinila, je to znak ze embryjko sa neuhniezdilo?
Musi tam to spinenie byt? Ak s tym mate niektora skusenosti, prosim dajte vediet.