IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@in131 ahoj Zuzik,ako sa máš?čítam,že už idete na to,držím palce..čo ta bylinkarka-pomohla,nepomohla? jasné pridaj sa,dúfam že budeš z tých uspesnejsich..my až po novom roku KET..máme ísť strvtok na pohovor,neviem na čo,asi nám chce čosi navrhnúť🙂🙂
@michelitta máš ísť na pohovor pred KET či ku komu si sa objednala, ja som sa chcela objednať po neúspešnom ET a dohodnúť sa na KET a hneď ma šupli ku koordinátorke a o neúspešnom ET nikto nič 🙂
ahoj dievcata...neviete mi poradit???' 29.10 som mala dostat menstruaciu a mala som druhy den zacat pichat pred ivf...brala som aj duphaston...po nom som dostala vzdy a tento krat ako naschval nic...este cakam ci nepridu, neviem ako mam pokracovat ci sa objednat ku dr, Drabekovi...robila som si aj test dnes a nic...pomooooooooooooooooooooooooooc neviem co mam robit!!!! ☹
Halooooo - dnes je tu mrtvo!!!!!! Kde ste?:?
@dadaba ahoj,no počkaj kým Tí príde,nič iné tí nezostáva a potom začneš pichať..alebo lepší prípad je,že tí nepríde vôbec a budeš tehotná 🙂
@michelitta hehe,Zúži,ja len nakuknem keď príde správa..no mrtvo,tak asi veľa cakaciek neni,ale ty daj vedieť ako si na tom😉
@michelitta tak mi potom napíš čo Ti robili, lebo mne absolútne nič po neúspešnom ET aj koordinátorky som sa pýtala a ona, že asi to nebolo to pravé ......
Neviem vôbec kedy bude vklad záleží od mrchy kedy príde, pretože si to neviem vyrátať lebo som dlho špinila a potom neviem ako datovať začiatok po ET takže podľa mojich predpokladov by to malo byť 4 - 6.11. tak uvidím potom by vklad vychádzal okolo 25.11. tak to by som išla ale ak to vyjde začiatok decembra už asi nepôjdem lebo treba robiť mzdy a stačilo mi byť doma v októbri čo robili za mňa kolegyne 😎 a v decembri robíme dvoje výplat aby sa vyčerpali peniaze do konca roka takže je to náročné, teraz mám brigádu od 2.11. aby som aspoň troška na ten vklad zarobila a to tiež potrebujem dorobiť do toho 25.11. tak uvidím, tak je to so mnou strašne zložité, že 😀 😀 😀
baba prosím vas poradte mi ktorá ste po IVF otehotnila ako vám to počitaju lebo som s toho jelen niekto mi hovorí že sa to počíta od ET a niekto zasa od OPU tak neviem...OPU som mala 8.10 a ET 13.10
@michelitta Ahojky...dlho som ta tu nevidela...ako sa mas?
@linda81 jeee ahoj,úplná nahoda že som sem skočila,vieš čo behám,vybavujem v banke mi neposlala balík jedna kaca z bazaru,tak to je akože podvod🙂 my začíname na konci januara,a ty ako mojaaaa?si mala ísť teraz znova,či nie?:-*:-*
Ahojte. Chcem sa opytat na Vas nazor na EmbryoScope? Idem na IVF teraz prvykrat (zajtra si zacinam pichat) a bolo nam to ponuknute na zvysenie sance. Sme s manzelom rozhodnuti si to priplatit, ale zaujimal by ma Vas nazor a hlavne skusenosti a referencie ci na to mate.
Dakujem a vsetkym nam prajem PLODNY ROK 2012 🙂
@katla ahoooj...aj my nad tym rozmyslame,,,ja som v novembri bola na ET ale neuspesne..mam este 11 zamrazenych,,,lekar mi povedal, ze sa neprijali lebo neboli v poriadku,,,takze aj tie zamrazene mozu byt ok ale nemusia alebo len niektore ale vsetky su zle a to sa da zistit len na EmbryoScope,,,vo februari idem na KET tak pojdem za obryologickou sa dohodnut uvidim co povie ona...lebo je to loteria aj ked mam namrazene ci su ok..drzim ti palce pri ivf ja som to zvladla super aj odbery nic strasne to nie je,,,az na to sklamanie ked to nevyslo!!! drz sa!!!
@katla ahoooj...aj ja som mala 18 zrelych vajicok aj embyjka...11 mam zamrazenych...ale dve emryjka co mi vlozili sa neuchytili, bud sa prestali vyvyjat alebo neviem co....dakujem aj ja ti drzim palce ...inac so mnou bola jedna kocka a mala len dve vajicka a je TEHOTNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....takze staci aj jedno ked je dobre...dzim palce
@ursula5 Ja som taka happy,ze ti to vyslo Kati 🙂) hned lepsia nadej 🙂 ja idem za dva dni na KETko 🙂 obavy velkeeeeeeeeeee 🙂))))

ahojte ozyvam sa po dlhsej odmlke 😉 ziadost uz mame odoslanu,tak teraz mesiac cakat,len neviem ci to este stihnem do vianoc,uvidime,protokol mam kratky,neviem ako dlho budem stimulovat...a ozaj vklad boli? 😅