icon

IVF - leto 2021

adkaaaaa
4. mar 2021

ahojte kočky, je tu niekto, kto sa chystá na IVF v lete??

sticker
katrinka233
9. mar 2021

@adkaaaaa ahoj my tiez pojdeme na IVF pravdepodobne. Jeden vajcovod nemam a v druhom som teraz mala mimomaternicove, vajcovod nechali ale neodporucaju prirodzene otehotneniet kvoli zvysenemu riziku dalsieho mmt. Takze cakame, o mesiac idem na priechodnost a potom pravdepodobne ivf

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@katrinka233 tak držím palčeky. 😊😊 do ktorého centra chodìš??.

zivana
9. mar 2021

Ahojte, nas teraz 16.3. čaká konzultácia pred ivf ... skúšali sme iui ale nevyšlo nám to ... priznám sa, že mám stres z toho čo všetko nás čaká.

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@zivana ja sa strašne bojím ale to je zle , musíme si hlavu zamestnať, ja sa teraz snažím veľa športovať, pripraviť telo a myslieť pozitívne . Prečo idete na ivf?

zivana
9. mar 2021

@adkaaaaa po prvom iui mi začala endometrioza a manžel má zlu morfológiu spermií. Keďže sa už snažíme dlhých 7 rokov prirodzene a nič tak teraz sa musíme spoľahnúť na odborníkov. Ja som pozitívna ale som stresmen ... veľmi stresujem ... už odmalička.

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@zivana ja tiež 😅 musíme to voľáko prežiť. Ja som zase strašne nedočkavá....keby som mohla už zajtra idem.

zivana
9. mar 2021

@adkaaaaa ani mi nevrav ... ja som už pri iui pokukovala po kočíkoch ... každý vraví “nemysli na to” ale keby to bolo take jednoduché ... už včera bolo neskoro a to mame pred sebou ešte plno dni ... keď sa to podarí budem najšťastnejší človek na svete

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@zivana presne cela ja 😆 ja už mám presne všetko do detailov premyslené . Kočík, postieľka ...všetko . No ja si hovorím, že konečne sa nám ukázala cesta, ktorou máme kráčať a ja si v lete ideme pre našu Valentínu !!! Basta . Ja zatiaľ užívam wobenzín, vitamíny, stravujem sa zdravšie , cvičím nech som fit a hlavne v pohode.

23kika32
9. mar 2021

Aspoň niesom sama čo to má takto .... ja mám tiež úplne všetko naplánované do detailov... baby ja som začala teraz brať Fertil up ..ze vraj je to dobre na prípravu tela na tehotenstvo ...

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@23kika32 ja už na same sebe cítiť, že môžem byt rada, že mi nepreplo z toho všetkého. Čo všetko mám za sebou a to mám 25. Teraz už to proste musíme dokopať. Ja som sa dočítala, že včelia kašička, alebo tak voľáko sa to volá, je super si ju nasadiť, ako takú 3 mesačnú kúru pred IVf, tak pôjdem aj do toho.

23kika32
9. mar 2021

@adkaaaaa no tohto som sa aj ja bála že mi prepne ... po prvom ivf keď to nevyšlo som sa úplne zrútila .. ale snažím sa už byt v pohode ale nieje to ľahké .. .:. Tiež som začala cvičiť a trosku zdravší životný štýl ....
O tej kašičke som ešte nepočula .. skúsim si prečítať ...

adkaaaaa
autor
9. mar 2021

@23kika32 mne povedala p. Doktorka že už každé 3-4 iVf je úspešné, tak radšej nečakám, že prvé bude úspešné. Poštuduj 😉 ja som tak rada, že sa tu môžem rozpísať, že ma chápete, lebo je to svätá pravda, že si neprežiješ ,nepochopíš.

23kika32
10. mar 2021

@adkaaaaa áno je to dobre sa tu vyrozprávať ... lebo nie každý to chápe aké to je ... no áno niekto má aj prvé ivf úspešne no poznám ženu ktorá bola 10krat na ivf spolu aj zo zahraničnými klinikami a nevyšlo im to ... tak si adoptovali ...
No veľa robí aj psychika

adkaaaaa
autor
10. mar 2021

@23kika32 no tie čo majú na prvé ivf, majú ozaj šťastie. 😊 neviem keby som bola 10 krát a nič, už by som to netlačila. Asi by som si ozaj adoptovala.

adkaaaaa
autor
10. mar 2021

@23kika32 veď to že tá psychika, na ňu nemajú lieky.

23kika32
10. mar 2021

@adkaaaaa no ja som si povedala že ešte jedno ivf a keď sa to nepodarí tak nebudem súriť ... dám tomu čas a pôjdem na operáciu ... a uvidí sa ako bude

katrinka233
10. mar 2021

@adkaaaaa ahoj sme z TN ale pojdeme do Gyn-fivu do BA lebo tam pozname doktora tak mu doverujeme 🙂 ale este sme neboli ani na kontultacii, cakame na priechodnost, ktora bude o mesiac 🙂

zivana
10. mar 2021

@adkaaaaa tiež sa snažím byt fit ... teraz kvôli corone som poľavila veľa v cvičení a pribrala som pár kíl ale v centre mi povedali, že je to len dobre, že som pribrala ... tak asi mi chceli naznačiť, že som vychudnutá abo neviem ... 😂 najviac stresujem z toho celého procesu, hormóny-injekcie ... čo všetko si my ženy musíme pretrpieť aby sme boli Maminy

adkaaaaa
autor
10. mar 2021

@zivana strašne veľa, ja som zvedavá kedy konečne bude tá ,,výhra,, za to všetko. Mne už je jedno, čo mi budú robiť, hlavne nech už mám aspoň jedno bábo.😊🤎

zivana
16. mar 2021

Ahojte, tak dnes mame konečne pohovor ohľadom IVF. Už nech to mame za sebou s dobrým koncom 😉

adkaaaaa
autor
16. mar 2021

@zivana super, tak daj vedieť .😊😊😊

soraya004
16. mar 2021

Baby a chystáte sa porobiť dáke vyšetrenia teraz pred letom? Neviete ako to je s výmennými lístkami? Ozaj teraz netreba?

adkaaaaa
autor
16. mar 2021

@soraya004 ahoj, aké vyšetrenia myslíš pred IVF? 😊

soraya004
16. mar 2021

@adkaaaaa také to kolečko klasické, hemato, rerpimuno, endokryno

adkaaaaa
autor
16. mar 2021

@soraya004 aha, no ja už viem že mám užívať fraxiparín, čiže hematológiu mám za sebou. Ostatné neviem, ja chcem začať v máji, tak som zvedavá kde ma pošlu pred IVF, lebo je to moje prvé.

soraya004
16. mar 2021

@adkaaaaa no moje tiež prvé, ale keďže chcem ísť asi do Brna a to mám hooodne ďaleko z domu, tak si chcem spraviť čo najviac vyšetrení dopredu, aby som tam potom nechodila ako na klavír 🙂

adkaaaaa
autor
16. mar 2021

@soraya004 jasné chápem, kde bývaš? Prečo až do Brna? 😊

soraya004
16. mar 2021

@adkaaaaa košice, sú tu síce 3 centrá, ale helios nerobí soft, spln čítam samé negatívne ohlasy a gyncare.. na ten si neviem zrobiť zatiaľ názor, pôjdem tam na konzultáciu, ale obávam sa, že po konzultácii v heliose sa mi tam páčiť nebude :D
No a v Brne som ako doma, žila som tam určitý čas, a na reprofit som ešte zlého slova nepočula, tak prečo nie 🙂

adkaaaaa
autor
16. mar 2021

@soraya004 chápem, rob to, čo cítiš. A keď dôveruješ Brnu, tak neváhaj. Aký máte problém?? 😊

soraya004
16. mar 2021

@adkaaaaa zlý spg. Teraz sme na vitamínkoch obaja, tuším do konca apríla nám vychádza brať. Potom pošlem muža na kompletný spg ale teda neočakávam tam nejakú pozitívnu zmenu.