IVF - leto 2021
ahojte kočky, je tu niekto, kto sa chystá na IVF v lete??

@katrinka233 tak držím palčeky. 😊😊 do ktorého centra chodìš??.
Ahojte, nas teraz 16.3. čaká konzultácia pred ivf ... skúšali sme iui ale nevyšlo nám to ... priznám sa, že mám stres z toho čo všetko nás čaká.
@zivana presne cela ja 😆 ja už mám presne všetko do detailov premyslené . Kočík, postieľka ...všetko . No ja si hovorím, že konečne sa nám ukázala cesta, ktorou máme kráčať a ja si v lete ideme pre našu Valentínu !!! Basta . Ja zatiaľ užívam wobenzín, vitamíny, stravujem sa zdravšie , cvičím nech som fit a hlavne v pohode.
Aspoň niesom sama čo to má takto .... ja mám tiež úplne všetko naplánované do detailov... baby ja som začala teraz brať Fertil up ..ze vraj je to dobre na prípravu tela na tehotenstvo ...
@23kika32 ja už na same sebe cítiť, že môžem byt rada, že mi nepreplo z toho všetkého. Čo všetko mám za sebou a to mám 25. Teraz už to proste musíme dokopať. Ja som sa dočítala, že včelia kašička, alebo tak voľáko sa to volá, je super si ju nasadiť, ako takú 3 mesačnú kúru pred IVf, tak pôjdem aj do toho.
@adkaaaaa ahoj sme z TN ale pojdeme do Gyn-fivu do BA lebo tam pozname doktora tak mu doverujeme 🙂 ale este sme neboli ani na kontultacii, cakame na priechodnost, ktora bude o mesiac 🙂
@adkaaaaa tiež sa snažím byt fit ... teraz kvôli corone som poľavila veľa v cvičení a pribrala som pár kíl ale v centre mi povedali, že je to len dobre, že som pribrala ... tak asi mi chceli naznačiť, že som vychudnutá abo neviem ... 😂 najviac stresujem z toho celého procesu, hormóny-injekcie ... čo všetko si my ženy musíme pretrpieť aby sme boli Maminy
Ahojte, tak dnes mame konečne pohovor ohľadom IVF. Už nech to mame za sebou s dobrým koncom 😉
Baby a chystáte sa porobiť dáke vyšetrenia teraz pred letom? Neviete ako to je s výmennými lístkami? Ozaj teraz netreba?
@adkaaaaa košice, sú tu síce 3 centrá, ale helios nerobí soft, spln čítam samé negatívne ohlasy a gyncare.. na ten si neviem zrobiť zatiaľ názor, pôjdem tam na konzultáciu, ale obávam sa, že po konzultácii v heliose sa mi tam páčiť nebude :D
No a v Brne som ako doma, žila som tam určitý čas, a na reprofit som ešte zlého slova nepočula, tak prečo nie 🙂

@adkaaaaa ahoj my tiez pojdeme na IVF pravdepodobne. Jeden vajcovod nemam a v druhom som teraz mala mimomaternicove, vajcovod nechali ale neodporucaju prirodzene otehotneniet kvoli zvysenemu riziku dalsieho mmt. Takze cakame, o mesiac idem na priechodnost a potom pravdepodobne ivf