icon

IVF máj/jún 2021

andrea_r016
11. máj 2021

Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.

lusitka15
24. máj 2021

@zivana to mi je luto 😢 teraz poriadne zregenruj a dalsi cyklus ides na to 🙏

zivana
24. máj 2021

@karolli111 tak vraj budem na krátkom protokole budúci mesiac, ale nejako má opustila chuť a nádej. Zajtra má čaká hematologia, tak som zvedavá na prekvapenia odtiaľ.

zivana
24. máj 2021

@lusitka15 ďakujem, zregenerujem .... to teda áno ... ale už som si povedala že nebudem vôbec riešiť či stimulácia alebo nie, budem fungovať ako normálne. Oddychovanie a šetrenie nezabralo tak budem drieť ako vždy a uvidíme. Čaká má krátky protokol tak uvidíme čo z toho bude.

tamara456
24. máj 2021

@sasineek ahoj a prosím ťa kolko g bielkovín treba teda denne? lebo povedali mi len že zvýšiť ale neviem na kolko :D

lusitka15
24. máj 2021

@zivana budem drzat palce 🙏

karolli111
24. máj 2021

@zivana chapem ze nemas chut ja uvidim co zajtra.. Ale urcite to nevzdavaj. Kratky je super ubehne to rychlo uvidis. Ja som neodpocivala moc, chodim beham po dome, upratujem, dnes som aj okna umyvala, tiez si to tak nepripustam a snazim sa nato nemysliet. Viem ze to nejde niekedy no... Ale stale sa snaz niecim zabavit. 😌 Skus to aj ty. Bude len lepsie uvidis 🙂

zivana
24. máj 2021

@karolli111 domáce šialenstvo ohľadom upratovania som robila aj ja 😂 uvidím či bude na tej hematologii. Ja keďže mám psikov mám o zábavu stále postarané. 😉
@lusitka15 ďakujem, tak hádam v júni budem aj ja sa vytesovat s vami 🤞

sasineek
24. máj 2021

@tamara456 toto by aj mna zaujimalo aj som sa chcela spytat kolko gramov ale nechcela som zas vyzerať uplne premotivovane :D mne povedala že vela bielkovin. ale s tym ja nemam problem lebo jem vela bielkovin aj normalne, tak teraz ako keby kazdy chod aby mal dostatok sa budem snazit 🙂

tamara456
25. máj 2021

@sasineek aha no dobre :D ja zas práveže jem pomerne málo bielkovín a viem že ani privela g nie je dobré prijímať ...no tak to skúsim ako ty :D

zivana
25. máj 2021

@karolli111 ahoj, no ako po OPU? Všetko v poriadku?

karolli111
26. máj 2021

@zivana ahoj, viesco vsetko prebehlo super, ale potom mi oznamila ze su len 4 zrele na oplodnenie, ani neviem vlastne kolko ich vybrali, ze boli prazdne. A teraz rano som volala tak 3 su opodnene a vsetky 3 rovnake tak cakame este do zajtra ci sa bude niektore menit a bud bude ET v piatok alebo nedelu po PK. Strasny stres toto.

tamara456
26. máj 2021

@karolli111 tak budem držať palce 🙂 a aj si mala potom nejaké bolesti alebo niečo? že čo čakať

zivana
26. máj 2021

@karolli111 hlavne nech sú kvalitne ✊🏼 Verím ti, že toto čakanie je na nervy. Teraz si daj niečo fajnové a pripravuj sa na vklad ... čo som čítala, tak kocky si dávali červene víno na podporu sliznice. Kebyže si dáš tak si na diaľku s tebou strgnem ... 🍷🍷 🤪

karolli111
26. máj 2021

@tamara456 dakujem no po opu med som dosla domov ma pichali vajecniky dala som ibalgin a pohodicka.

karolli111
26. máj 2021

@zivana hehe tak to veru by som mohla 😁 vecer si dam za poharik tak nazdravicko. Sliznicu vravela ze mam dobru este po OPU tak to je oki. Dakujem pekne. Dal by Boh aby sa vyvijali spravne. Ja som si dala ICSI na vsetky a aj embryioskop to drahsie aj embryoglue dam. Vy ste rozmyslali nad nejakymi metodami?

zivana
27. máj 2021

@karolli111 my sme nestihli ani len premýšľať nad spôsobom ale vzhľadom na spermiogram asi by sme dali picsi a macs. Uvidíme čo prinesie budúci mesiac.

tamara456
27. máj 2021

@karolli111 tak to je dobré 🙂 ..a prosím ťa ešte nevieš že či sa dá začať s protokolom aj ked by nestihlo prísť schválenie z poisťovne? ...že napr by sme si aj zaplatili celé a potom by nám teda preplatila poisťovňa spätne?

zivana
27. máj 2021

@tamara456 ahoj, my sme napr. začali s protokolom a ani sme nečakali na poisťovňu. Ty len vypises papiere a ostatne si rieši CAR

karolli111
27. máj 2021

@tamara456 ahojte, no viesco neviem toto prrsne. Vsade je to inak. V ZA sme najskor cakali kym to schvalia a potom hned sme tam sli ku koordinatorke a uz sa zacalo. Mozno to je inde inak neviem. 🤔

karolli111
27. máj 2021

@zivana jaj no tak to ano. My tiez sme hned dali Icsi pre istotu.

karolli111
27. máj 2021

Dievcata zajtra mam vklad, kolko by ste si dali vlozit 1 ci 2? Ja stale neviem. Nervy mam uz. Ze sa ani mrazit nebude neviem preco. Musim sa vsetko zajtra popytat 😌

zivana
27. máj 2021

@karolli111 prečo sa nebude mraziť? To je nejaké divne nie? Ale ak nechcú mraziť a si zmierena s dvojičkami daj dve vložiť.

karolli111
27. máj 2021

@zivana ja vobec neviem. Zajtra sa musim popytat vsetko. No neni som az taka zmierena veru.. Uvidim. 🤔

zivana
28. máj 2021

@karolli111 držím palčeky dnes a uvidis všetko dobre dopadne. ✊🏼

tamara456
28. máj 2021

@karolli111 @zivana no ja som tiež práveže v ZA a povedali že v dôvere to musia schváliť čo mám zrovna ja ...že pri všeobecnej sa nečaká ...boli sme tam 11teho ešte to spísať aj u koordinátorky aj u embryologičky a ešte len teraz ked som pozerala elektronickú kartu tak v utorok to tam z neschváleného zmenili na evidované...a cez víkend mám dostať ms ...tak som na nervy....
tiež by som asi dala 2 ked nechcú mraziť ...držím palce 🙂

andrea_r016
autor
28. máj 2021

ahojte žienky, tak dnes som bola v GF žilina na pcr teste a od dnes začíname náš boj o mimi :D teším sa ako sa to bude všetko vyvíjať :D držim aj Vám palce :D

karolli111
28. máj 2021

Ahojte dievcata, tak som po vklade dala som 2 6-bunkove nakoniec. Este mame 3tie ktore ze skusia teda nechat do pondelka ak sa preberie ho zmrazia. Takze tak sme pochodili. Nie ze nechcu mrazit, len sa akosi spatne delilo prve dni. Tak uvidime. 🙏🙏🙏

karolli111
28. máj 2021

@tamara456 no teda tak to ti riadne dlho trva. Zeby tam tolko toho mali na robote? By som tiez bola na nervy. Mne to schvalil do tyzdna ako to doktorka poslala. Ja by som im vyvolavala stale asi 🙈

lusitka15
28. máj 2021

@karolli111 drzim palce

karolli111
28. máj 2021

@lusitka15 dakujem krasne vsetkym