IVF marec/apríl 2021
Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?
Ahojte,vsetkym vam tu drzim palce a chcem aj trosku poslat pozitivnych sprav.Pripajam sa aj ked som stimulovala davno este v roku 2018 ale teraz som po Ket 28.4.Chodim do Helios Martin,bol to moj 4 vklad.Prve dva boli neuspesne,treti bol uspesny v roku 2018 a v marci 2019 sa nam narodila dcerka.Teraz by to chcelo surodenca a verim ze to je na dobrej ceste.Presla som si kadecim,vela vysetreni ale vysledok stoji za to.Tak vam prajem aby ste aj vy mali uspesny koniec a doniesli si v januari vytuzeny batoztek domov z porodnice.
Ahojte dievčatá 🙂 akurát som dostimulovala a zostali mi dve zabalené injekcie CETROTIDE a GONAL pero zostatok 150 IUI zakúpené 14.5.2021 všetko skladované v chladničke, ak by mala niektora záujem, tak napíšte 🙂
V stredu ma čaká punkcia 😍 mali ste, Tie ktoré ste mali potom problémy po odbere nejaké ťažkosti aj pred odberom? Či všetko začne az odberom?
Ďakujem 🙂
@christina312 držím palce 👊 ja som mala bolesti aj pred opu, aj po. Po opu som sa ledva postavila 🤔 Mala som 32 vajok, z toho zobrali 6,ostatné boli prázdne, vaječníky som mala obrovské, mala som ohss 🤨 treba veľa piť a papať bielkoviny 🙏
@weja07 ja mam opu v stredu ako som spomínala a zatial nic necítim,sem tam ako ovulacne bolesti pár sekúnd,inak nic...piť sa snažím aj tie bielkoviny... Zatiaľ mám okolo 12-14 vajíčok nechceli mi povedať presne 😂 tak by ma mohol cely hyper. Stimul.syndrom obísť
@christina312 to máš dobre, že máš mierne bolesti 🙃 držím Ti palce 👊 hlavne aby boli kvalitné a bude čo vkladať 🙏
@weja07 Ďakujem 😍 vážim si to
Ahojte spolubojovníčky 🥰
V piatok mi bola tretí krát braná krv na zistenie stúpania hcg. Hodnota vyšla krásne! 🙏🍀💞
Na 10 deň = 68
12 deň = 181
A 14 deň = 539
Doktor mi dnes oznámil tehotenstvo 🙏🤰🍀💞
O týždeň mám prísť na ultrazvuk 😍 už teraz sa veľmi tešíme 💞🥰 aj keď sme len na začiatku, veríme že tentokrát už úspešne a v januári si privedieme na svet náš poklad 💞💞💞💞💞
Dnes testíky takéto 🥰
@weja07 gratulujem drahá a držím moooc palce
@weja07 ooo Gratulujem 🥰 po Tom všetkom čo si zažila. Nech ste obaja hlavne zdravý 🙏 a nech všetko dobre dopadne 🍼 (tíško závidím, v dobrom☺️)
Ahojte baby , pridávam sa k Vám 😉 .
Teraz už ležkam doma a oddychujem , včera som mala KET🙏
@weja07 ja chodim do Heliosu v Martine,tam som bola na 14 den na krv a utz,k svojej gyn.zajtra zavolam lebo najblizsi volny termin mi dala 7.6.V stredu pojdem do MT na utz a potom uvidim.Pri prvom tehu som chodila kazde dva tyzdne na kontrolu do MT do cca 10 tyzdna.Asi aj teraz tak budem.Ja som mala 1 IVF a teraz 4 vklad,z toho prve dva nevysli,z tretieho mame doma 2 rocnu lasku a teraz uvidime,dufam ze bude bratcek🥰❤🤰
@adkaaa aj ja chodím do helios MT už 6 rokov. Detičky ešte nemáme, veríme že už je náš Magnum zavrtany na 9 mesiacov 🙏💞🍀🎁
Pri 1.ivf bol úspešný et,od 7 dňa špinenie (10,12,15,uzv v helios MT po týchto uzv prišlo krvacanie ) a následne v 7tt spontánny potrat 😪, potom neskôr ket ani ťuk 😟 potom sme si poriesili repro-imuno, tam mi nasadili clexane a anopyrin, vyšli mi tam pozitívne hodnoty, tak sme od začatia stimulácie pichali aj Clexane, mala som tiež dlhý protokol. No po opu som mala veľmi silný ohss, tak et nemohol byť. Ani by som to po zdravotnej stránke nedala.. Po ms sme išli na ket a na 10 dpt som začala krvácať tak smer nemocnica. Tam mi zobrali krv 2 krát, zastavili krvacanie, hodnota stúpa, tak do domácej liečby. Na 14 dpt tretí odber krvi a môj gynekológ mi oznámil tehotenstvo a vysadil injekcie aj anopyrin. Mam prísť na uzv 24.5. To budem v 6tt.Tak sa uz neviem dočkať 🥰🙏
Môj gyndos aj povedal ze skôr ako v 6tt by nepozeral a uz nie dupľom tak viac krát po sebe ešte keď aj žena špini. (1.ivf po Et). Preto som sa rozhodla ísť k môjmu gynekológovy a nie do heliosu.. Tam im len volám a informujem o výsledkoch. Sme im veľmi vďační 🙏 no na sono tam nepôjdem pokiaľ špinim. A to špinim stále ako ma pustili z nemocnice..
@weja07 ďakujem 🙏 dám si poradiť a asi možno prvý vyskúšam už v pondelok,utorok , či počkať? Keď toto je najdlhšie čakanie 🙈 . Nemám žiadne príznaky tehu, jedine stále a často chodím na toaletu, no to pripisujeme pitiu vody a hormónom. Tak neviem. Verím, že to vyjde, no príznaky žiadne 🤔🤔🤔
@tinna1308 musíš veriť že to vyšlo 🙏 vyskúšaj v stredu, to by už mohlo vidieť dusíka 💞 Možno Ti bude ruky páliť ako aj mne 🤣 no u mňa začalo na 9dpt krvacanie, takže ja som bola mega doplašena, hnačky, často na wc, teraz špinenie a riadna únava 🤷♀️ sem tam brucho zabolí, prsia vôbec, ako keby ich ani nemám 🤣 a začínam 6tt 🙏🤰💞🍀🧡

@butterfly333 dakujem tiez ti drzim palce.nech nam to vyjde ako si zelame 🤗