IVF marec/apríl 2021
Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?
@jarkamomkacka aa tiez sme dali vsetky ICSI plus embryoglue a plus aj to na spermie (microfluidic sperm sorting) to ze sa vyberu nejak tie s dobrou DNA a najkvalitnejsie.
@karolli111 tak pekne davaj na seba pozor 🙏❤️planujes aj testovat neskor ?😅ja si vravim ze nebudem ale obcas sa zamyslim ze mozno neskor vyskusam 😂😂ale skor nie asi pockam na krv 👍 MSS na spermie sme dali aj my -bez toho by som do toho ani nesla a keby sa dalo na spermie urobit este nieco viac tak aj to dam 😂😅 dnes ideme do shopingu kupovat mojemu drahemu oblek -o mesiac ideme na svadbu jeho sestry,tak si tam pekne niekde sadnem ,nech sa chlapec stara😀😅chcela som byt iba doma ale uz sa to neda vydrzat 😅 od stredy sa hadam gulicka uz pricucla poriadne ,tak sa hadam uz nemusim obavat 😍
@jarkamomkacka joj ani nevrav. Ja uz dnes som aspon navarila, to sa neda stale lezat a nic nerobit. Tiez s tym testovanim som na vazkach. Raz si poviem nie, potom ze hej ze skusim 😬 uvidim. Takcitak mam len 1 test tak ho mozno miniem.
@jarkamomkacka aj ty sa opatruj a drzim palceee 🙏🥰
Dobré ránko baby🙋♀️ Tak dnes som si robila další test . Som 11den po KET., včera sa mi ukázala slabá čiarka, no dosť viditeľná 💖🙏 a dnes vid foto. Nemám papierový, nakoľko tento mi kupoval manžel 😉 a poviem Vám bolo to neskutočne čakanie kým tam ukazovalo len presýpacie hodiny. No stalo to za to a výsledok je pozitívny 🥰💝🥰
Za toľko rokov snaženia sa mi ani nechce veriť , že niečo take sa mi deje 💞😇 teraz už len nech kontrola dopadne ok a postupne sa posúvame týždeň po týždni . 🙏🙏🙏
Veľmi mi pomáha táto skupinka . Baby myslite pozitívne a pripustajte si len to, že vo vás je nový život ❤️😘🙏🍀
Ahojte 🥰 dnes akcia srdiečka🙏❤️ ako to tam ťukalo, blikalo, svietilo 🥰💞 nádhera ❤️ Bohu ďakujem za tento pocit 🙏❤️taká som šťastná 🙏❤️🍀slzy sa mi kotúľaľi po tvári 🥰🤩 som ani doktora nevnimala poriadne aká som bola zaujatá na náš Magnum 💞 embryjko zodpovedá týždnu tehotenstvu = 7+1 tt 🙏💞dnes som dostala aj knižku 💞🤰🙏waaau 🥰 na prvú poradňu ideme o 4 týždne, predtým bude ešte krvička braná.. No videli sme aj hematom, tak som sa dosť zľakla. Že mal by sa vstrebat, ale ak by náhodou špinenie alebo niečo, tak mám utekať na pohotovosť. A mám pre istotu oddychovať, aby hematom necestoval alebo nerastol. Ze obmedziť pohyb. Tak preto mam len ležať. Ved vlastne ja od vkladu len ležím, bo som mala už špinenie, aj krv, aj v nemocke už sme boli 🙄🤨
Tak sme prišli domkov a uz ležím. Aj tak som dosť unavená tak asi aj zdriemnem 🥰 chcela som sa s Vami podeliť 💞 prajem krásny deň 🥰💞
@weja07 moja moc sa teším s Tebou, tak veľmi ti to prajem a po tom ako si si už vytrpela od začiatku . Je krásne čítať tie slova ako byje srdiečko a niečo neskutočne jedinečné v Tebe rastie. ❤️😇 Moc držím palce , hlavne oddychuj a užívaj si.
Ja zajtra ultrazvuk a krv. Tak držte palce 🙏🙏🙏 nech to vyjde pozitívne 💝💝💝🧚♀️
Babenky musím sa podeliť s touto správou a mojimi pocitmi . 🥰 dnes je 14ty deň od KET a bola som na UTZ a krvy. Hcg 679 💞🥰💞 po toľkých rokoch snaženia zákrokoch sa to podarilo i keď je to ešte na dlhu trať, no takúto správu z centra som ani raz nedostala. Neskutočne to je, tie pocity nedá sa to opísať . O tyzden kontrola 🙏 držím všetkým palce a myslím na Vás . 🙏❤️
Ahojte babenky? Ako sa máte? Ako ste postúpili? 🙏❤️🙏🍀
@tinna1308 Ahojky 🥰 my celkom dobre, keď už poviem že špinenie ustupilo tak zase to začne 🙈🤫 tak nejdem radšej nič písať 🙄 dlhá čakacia doba kým pôjdeme do poradne. 🙏🍀 Tak sledujem telku - hokej, lúštim osemsmerovky, ráno rýchlo do úst si musím niečo dať lebo ma nadrapuje na 🤮 a podriemkavam každé poobedie unavená 🥰 inak ok 🙏🍀💞
@weja07 tak držím palce🙏🙏 ❤️nech ustúpi to spinenie. Ja špinim každý deň, chvíľu áno potom zas nie. Neviem čo si mám myslieť. Ležím a už neviem akoby som vedela pomôcť tomu aby som nesplnila atd. 🙈Raz tmavohneda, niekedy ružová niekedy trosku červená. Už mám z toho depku. 😞V stredu sa rozhodne , čo má byt bude 🙏💝🍀
@tinna1308 Ahojte ja dnes prva poradna u mojej gyn.doteraz iba v centre kontoly.Vsetko ok,babatko bolo krasne uz hybalo ruckami,nozkami a srdiecko tam bilo bum bum❤❤Len ma nahnevala ze mi zmenila termin porodu na 12.1.2022,platim si dobrovolne poistenie aby mi vysla potom materska.No a mam to na hrane teraz.Ale co uz hlavne nech sme zdrave.Vypisala mi knizku a dalsia kontrola 30.6.to bude velka kontrola v 12 tyzdni+ screening.Buduci tyzden mozem ale nemusim ist do centra na kontrolu ale skor nepojdem ako ano.Dnes som krasne videla babatko tak nebudem davat do seba zbytocne vrtat a rusit ho.Mne to ide praveze vsetko rychlo ale to je tym ze jeden poklad uz doma mame a ten potrebuje pozornost a aktivity.Drte sa a prajem vam uz pekne tehulkovanie bez spinenia.
@jarkamomkacka ahoj a ty ako dnes?Bola si na krv?
@tinna1308 Ahoj dakujem velmi pekne.Dobrovolne nemocenske si nemusis platit ked si zamestnana.Musela by si dat vypoved a to asi nemas v plane.Ja som minuly rok dostala vypoved kedze firma skoncila a mi napadli ze
nedostanem teraz ziadnu matersku,tak som si zvolila dobrovolne.Aj to som sa neskoro zobudila tak mi to vychadza natesno.Musi sa platit 26 tyzdnov pred nastupom matersku,no a mne to teraz vychadza 26 tyzdnov presne,keby mi dr.nezmeni datum zo 14.1 na 12.1 tak mam rezervu aspon 2 dni.A idem platit max.sumu vyse 700 €mesacne tak preto tie obavy aby mi to potom uznali.
Zajtra ides na kontrolu?
@adkaaa tak to máš len tak tak na tesnotku 😉 držím palce, ne ti to ešte nedá skôr 🙈
Áno zajtra idem na kontrolu, som trosku napätá , lebo minule nebolo nič vidno na 14den, čo je ešte ok, no spinim od štvrtku a jedným časom to nebolo hnedé,ružové ale červene, nie silne ale nie ani moc slabé a aj taký sliz či jak to nazvať. Tak zajtra sa sa rozhodne. Myslím pozitívne. Držte palce 🙏🙏🙏❤️
@adkaaa ahojky , aj ja si vkladám. A ako dnes ? hmmm neviem sama co si mám myslieť a či už niekto mal s tým skúsenosť. Budem rada za všetko. Na utz nič nebolo vidieť maternicu mám na 8mm či jak to hovoria , povedali že počkáme na hcg dnes.
KET 19.5. Prvý utz 2.6. nič nebolo vidno, hcg 679, dnes utz nič zas a hcg 970 .
Povedali mi , že Ešte mám brat tabletky a uvidíme v piatok. No nejde mi do hlavy a nevidím tam nádej, prečo čakať ešte do piatku? Veď hcg má rapídne stúpať nie? A prečo mi ani neklesá???ak sa to zo mna vytráca? Ja už som z toho vedľa . A stále spinim a nič mi k tomu nepovedali. Nechápem ničomu ani som nenašla v nejakých diskusiách že niekto mal 600 a o tyzden len 900hcg a donosila. Neviem… poraďte. 😞😞😞🙏
@adkaaa ahoj 🙂 bola som na krv v pondelok ale uz od piatku som spinila tak som tak nejak vedela ze z toho nic nebude a aj tak bolo ,...krv negativna ,..ale nezufame ,dam si teraz pauzu mesiac-dva /uzijeme si leto a dovolenku/ a potom pojdem na KET oddychnuta a vycistena zo vsetkych tych hormonov a liekov 🙂 mame este 3 zmrzlinky a verim ,ze urcite jedna sa pricucne a budeme konecne rodinka ❤️
Tebe prajem vsetko dobre ,hlavne budte zdravi a nech sa vsetko podari 🙂
@jarkamomkacka ahojte ja som.zaradena do ivf..prave mam.dlhy protokol stale kontroli krv dnes uz asi 5kontrola a este stale nic ze vraj sa mi pomali vytvaraju folikuly stale sa zvysuje davka tak uvidim co bude dnes poobede ked budu volat ako dalej dufam ze sa niekam pohnem 🙃
@tinna1308 Ahoj dnes som velmi myslela na teba❤Nestihala som odpisat hned ale citala som v stredu.Neviem ci to HCG je ok,myslim ze by malo narastat kazdy den raz tolko ale mozno sanca este je.Ozaj sa nevyznam tak nebudem ani komentovat.Mne ani kontrolne nebrali ale asi preto ze som nespinila🤷♀️Daj vediet prosim ako si dopadla.
@jarkamomkacka Ahoj neboj nabuduce to uz vyjde,ja osobne poznam asi len 1 babu ktorej vysiel ET.Ostatnym az KET aj mne osobne.Dobre si sa nadstavila,presne takto by som to riesila aj ja,vypla si mysel,uzila si leto a potom sup znova na to.Aby o rok v lete uz bolo veselsie🤰👶
@adkaaa Nič nevideli, nejde im do hlavy, že ani ako mimomaternicove nevidia ani ako mŕtvy plod v maternici , cystu, ktorú som tam ževraj mala v stredu teraz druha doktorka povedala že nemám a teraz už len čakať na výsledky- dopadli že hcg stojí a nechápu, znovu v pondelok krv, už je to len o tom aby telo sa vyčistilo. A zas má presunuli na pondelok…
Držím Vám palce a nevzdavajte sa . Ja som to nevzdala, budem pokračovať.
🙏❤️
Ahojte 🥰🥰 Hlásime sa z poradne ❤️ máme rúčky, nôžky a hlavičku ako ufonik ❤️❤️ 🙏🙏 stále tomu nemôžem uveriť 🤷♀️ taká som šťastná ale aj v strachu 😏 ten hematom ktorý tam bol, tam stále je a dokonca rastie 😒😬 mám byť v prísnom kľudovom režime viac ako doteraz 😐 no ale tešíme sa feeest a veríme, že bude všetko v poriadku 🙏🙏 🤰
Je to nádherný pocit, že vo mne rastie nový život 🤰, naše vytúžené, vybojované, vymodlené 🙏❤️ milujeme ho, náš Magnum ❤️🍀🙏 dnes 11+1 tt 🙏

@jarkamomkacka ahooj, viesco ja som mala kratky protokol, soft a mali vajek. 4 boli zrele aj sa oplodnili, 3 vydrzali a na 2.den som volala ze ked sa niektore zmeni ze bude vklad na 3.den ked nie na 5.ty.ja sama tomu nechapem. Tak vcera 2 mali 6buniek tie sme vlozili a 1 este bojuje, lebo to bolo take pomalsie. Jedine to by sa mrazilo. Tak neviem. Ani neviem preco tie dve 6-bunkove nenechali do blastovysty. Ze trebalo ich vlozit. A mali dobru kvalitu. Kazdopadne myslim len pozitivne ine ma ani nenapadne. Drzim ti strasne palce teda aj Vam tu vsetkym 🙏🙂