icon

IVF po 3x neúspešnej IUI

e_key2021
12. jan 2023

Ahojte, v CARe mi diagnostikovali nepriechodny cervikalny hlien a tak nám odporučili IUI. Žiaľ, 3x bolo neúspešne a ja sa obávam, že další pokus by bol opäť zbytočný. Preto rozmýšľame už rovno nad IVF len mam obavu, či nam IVF preplatí poistovna, keď ta moja diagnóza nieje taká “vážna”. Manžel má horšiu morfológiu 1%. Ako ste to mali vy? Je problém v poisťovni alebo v pohode preplácajú? Mám VsZP. Ďakujem za každú odpoved

Strana
z2
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
lilyianka
13. jan 2023

@bilberryday debatu s tebou končím,nemá to význam

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
ailiba
13. jan 2023

@lilyianka mozem sa spytat ako vies, kolko si mala z liekov preplatene? Ja len viem, kolko som doplacala. Ale vsetky IVF procesy niesu totozne, niekto plati za lieky viac, niekto menej... Takisto poistovna nepreplaca "nadstandard", to ako pises, suhlasim, moze byt aj tak vela. My sme za nadstandartne ukony tiez platili dost (predlzena kupltivacia, embryoglue, ISIC...). Je to drahé, aj ked poistovna cast preplaca.

lilyianka
13. jan 2023

@ailiba lieky som mala napísané na bloku z lekárne. Koľko stali celkovo,koľko mi preplatila poisťovňa,koľko doplácam ja.

ailiba
13. jan 2023

@lilyianka jaj tak, dakujem... Tak ja som si to nepozerala, nenapadlo ma to. ... Uz ta suma, co som platila mi stacila😅. Inak realne to bolo nakoniec asi este viac... Progesterom som potom este dokupovala, a to viac baleni. A ten sa nepreplacal vobec.

lilyianka
13. jan 2023

@ailiba koľko si platila? Ja vtedy skoro 600€ (polku preplatili).

ailiba
14. jan 2023

@lilyianka ja som platila okolo 350, ale to neratam potom este po vklade progesteron. Krabicka stala aai 18 eur. A tych krabic bolo viac. A progesteronova injekcia po vklade 10 eur.

essenceee
21. jan 2023

určite IVF. Tam máš vačšiu istotu, že to vyjde. Držím palce

Strana
z2