IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@nataly123365 ja zatial uplne v pohodicke vcera ma trosku pobolievalo v podbrusku. Ty budeš testovať? A pracuješ či si pn?
Mali ste teraz prvy vklad?
@luci19317 budem len ešte neviem kedy. Som Pn a ty? Ano prvý vklad a ty?
Tak nakoniec začínam dnes pichať injekcie ms prišla skôr teším sa
Tak nakoniec začínam dnes pichať injekcie ms prišla skôr teším sa
Ahojte. No neda mi to. Dnes 4 den po et. Baby ako sa citite? Aj som si povedala ze sa nebudem ani sledovat ani studovat o tom aj to co este nikto nenapisal🙈😀 neda mi to.
V akom stadiu vam vkladli embrya? Mali ste pk?
@kaya6 citim sa ako keby nic uz ma ani len brucho neboli. A mala som pk na 5 den mi vkladali. A ty? A som 6 den po et
@nataly123365 brucho mam ako pred ms. Vcera to bolo take ze som chodila na wc ze ci uz🙈 je to na hlavu celkom toto😅 dnes je to lepsie trochu. Inak nic. Prsia ze bolia to ani neratam. Tiez som mala pk. 1 skora blastocysta. Ale nic nam neostalo, ostatne to vzdali ani sa nedoatali do stadi blastocysty. Asi preto som z toho taka nejak divna.🙂
Ahoj baby..možno mám blbú otázku ale boli ste na ultrazvuku počas menštruácie pri stimulácii pred IVF? Ak áno robili vám vnútorný či vonkajší ultrazvuk? Idem zajtra tak nech viem, načo sa mám pripraviť...
@kaya6 ja mam jedno zamrazene. Prsia ani ja to bolia od stimulky
@sima234 mne robili vonkajši ked som mala ms
@nataly123365 ďakujem..tak neviem podľa čoho to rozhodujú...tak uvidím zajtra 🙏
@nataly123365 tak to mas super. 👍👍✊
ja som dnes 3 deň soft stimulácie, kontrolné sono v piatok 03.07.2020

@gabinka03 ahoj...ja už mám za sebou 11 injekcií dipherelinu..od stredy čakám na menzes a ten stále nikde, ale vraj sa stáva, že pri diphereline mešká a v pondelok idem na odber a ultrazvuk..potom by som mala pridať ešte menopur a uvidíme ako sa to bude vyvíjať...