icon

IVF v Septembri 2018

kikuska9935
6. aug 2018

Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?

kikuska9935
autor
3. okt 2018

@lajla89 :D vsak dve muchy jednou ranou D: :D :D ale nie 🙂 srandujem.... ja nam tu vsetkym prajem dvojky, co si to tu tolko vytrpime, tak nech je to stastie aspon dvojnasobne po tolkom trapení 🙂 :D

apolonka
3. okt 2018

Dievčatá, kto by mal záujem predám načaté pero GONAL 450 IU, použité je z neho len 112,5 jednotiek, takže v ňom ostalo 337,5 jednotiek plus nejaká rezerva aká býva v každom pere. Uskladňované v chladničke, exp. do 4/2019. Možný aj osobný odber v Banskej Štiavnici, alebo vo Zvolene. Cena 50 Eur.
A tiež predám 21 vrecúšok s práškom INOFOLIC, exp. do 1/2021, cena 10 Eur.

lajla89
3. okt 2018

@kikuska9935 no aj radostí aj starosti 😁😁😬😬 ale aj keď budú my to zvládneme 😊aj keď radšej by som bola ak by bolo len jedno 😋

janulka232
3. okt 2018

@luciam11 ahoj bola si na krv?

jeccta
4. okt 2018

@apolonka ahoj kupim infolic dakujem ak je este volny🙂

apolonka
4. okt 2018

@jeccta Áno, Inofolic je ešte voľný. Pošlem Vám správu.

lajla89
5. okt 2018

Tak baby teším sa veľmi hcg 1300 v utorok mam kontrolnú krv ❤️ Držím vám palce aby konečne prišla rada aj na Vás veľa ste si toho prežil, preskákali tak nech sa konečne ten maličký uzlicek aj na vás usmeje prajem každej z Vás z úprimného ❤️ budem tu sem tam nakukovat aby som vedela ako sa vám darí 😘

janulka232
5. okt 2018

@lajla89 jej super tešim sa s tebou.Maš krasne vysoke čislo.Gratulujem a občas napiš ako sa Vam dari 🙂

lajla89
5. okt 2018

@janulka232 ďakujem 😍😍určite sa ozvem 😊

janan82
5. okt 2018

@lajla89 gratulujemeeee

luciam11
7. okt 2018

@janulka232 Ahoj Jani, ano bola,negativna. Uz som zacala novy cyklus a 19 idem na ultrazvuk. Budu vkladat 2.

kacorsita
7. okt 2018

Ahojte,kedze nam vysli prve pokusy,ostali mi 2injekcie Ovitrelle 250,ak by mal nikto zaujem za 17e kus,rada posuniem 🙂 a drzim vsetkym palce ;)

laurazma
7. okt 2018

Ahojte zienky, po IVF stimulacii nam zostalo cele balenie injekcii Decapeptylu a 550 j z pera Gonal...predam za symbolicku sumu 30€ vsetko dokopy 🙂

janulka232
7. okt 2018

@luciam11 no super verim,že už to dopadne dobre

luciam11
8. okt 2018

@janulka232 dakujem jani, za podporu ❤

janan82
8. okt 2018

@kikuska9935 ahojky. No ako dnes?

janulka232
8. okt 2018

@luciam11 ja som bola dnes na kontrole.Tak už mam gestačny vak a žlte teliesko.Ešte si musim počkat na srdiečko

kikuska9935
autor
9. okt 2018

@janan82 Ahoj 🙂 no , tak vysvitlo, nakoniec , ze som nemala len tolko folikulov, ale az 23 , no skoro vsetky boli prázdne (az na tých 7) ... tak doktorka nam navrhla, zmenit protokol na dlhý ale s tymi liekmi, ktore som aj brala. tak od vcera beriem duphaston, potom ma prist MS, potom zasa duphaston a 12.11.2018 mám ist do NR pre lieky, ktore si zacnem pichat este pred tou novembrovou MS a OPU vidi tak prelom novembra decembra... ale vravela, ze je tam velke riziko OHSS, ale radsej ist do toho rizika a mat viac dozretých vajicok, s ktorými potom mozme manipulovat ako zasa dat kratky protokol a mať len 1 embryo.. :/ tak uvidíme 😃 takze asi len tolko v kratkosti 😃 jáááj, este muzovi odporucila ten SPERMPACK, ale aj to je 200 € , a manzel vravel, ze ked mal stale dobrý SPG, tak naco ho tom chce poslat... tak neviem... co si o tom myslis? chcu len zarobit, alebo naozaj to potrebuju?

janan82
9. okt 2018

@kikuska9935 no urcite je lepsi dlhu protokol. Moj manzel bol na tom Spermpack. Este ma ist 1-2x, ale to uz za 80€. Len on ma velmi zly sperm... Takze ak mate dobry, je to podla mna zbytocne. Ja idem zajtra na konzultaciu. Tak som zvedava

luciam11
9. okt 2018

@janulka232 super jani, tesim sa s tebou nech ti to len dobre dopadne a o 9mesiacov mas uzasneho prcka doma ❤

normab
9. okt 2018

@kikuska9935 ahooj..no super, ze idete hned do toho 😊 dufam, ze dobre zareagujes.. ten spermpack je co?? To kompletne vysetrenie?? Mozno za to, ze prezilo malo embryjok..ale ked je spermos dobry..tak neviem..ci len skusaju.. mala by vsetko aspon zcasti preplacat poistovna 😈 zacina ma to srat..ja inak hematologia aj reprodukcna, 24-25teho oktobra..cize zase sa dvakrat trepat do nr..jaaaj..dnes som nasrana, ze furt furt daco a dieta nikde..uz sme posledny par co poznam..niektori uz druhe dieta a my nic..esteze vas tu mam a vyzalujem sa😭

doda818
9. okt 2018

Ahojte baby, ja sice nemam problemy ako vy a vidim ze som stastna zena. Chcem sa opytat ci ste uz skusali riesit problemy s pocatim, plodnostou a otehotnenim aj prirodnou cestou. Sama som zdravotnik a spolupracujem s radou lekarov ako na slovensku tak aj v cechach a v nasej firme s ktorou spolupracujeme sme vypracovali babybplan na pomoc s pocati, s udrzanim tehotenstva ako aj so zlym spermiogramom. Su s tym vyborne skusenosti, dokonca aj v mojej rodine. Ak by ste chceli viac info ozvite sa mi 😊 vsetkym zelam nech sa coskoro dockate svojich uzlikov❤️

kikuska9935
autor
9. okt 2018

@normab ano ano, to je kompletné vyš. spermii.. ale aj v NR pri IUi aj v BA pri IVF ked odovzdal matreoš, tak embrxyolog vravel, ze mal dobry spg.. tak ja neviem.. a zas za to, ze prezilo malo embryok, 1 z 3 tak za to moze kvalita mojich vajicok, ci nie? ja uz neviem ani sama :D a ty, ved to je hned tu :D mali by nam prepisat skupinu na IVF v septembri až v decembri 2018 :D :D :D
ako som tak pozerala a co si pamatak, ak si dobre pamatam, tak skoro vsetky baby z tejto skupiny su uz v tom :D to len my sme nejaké iné :D :D :D drž sa a vydrž! vidís, aj ja musim vydrzat este 2 x kramy aby sme mohli ist na OPU :D dufam, ze teraz to uz vyjde aj nam zvysným ;)

normab
9. okt 2018

@kikuska9935 no moze byt aj vo vajci, aj v spermii..ale aj tou stimulkou to mohlo byt..podla mna jedno z troch je normalny vysledok 😉 no sme nejake specialne 😁 uvidim kolko budu trvat vysledky a ake budu..dufam ze stiham s tebou vklad 😊😊 skoda ze sa to da riesit iba raz mesacne..dlho to vsetko trvaa

janan82
9. okt 2018

Kocky, hormonalny profil sa robi len 1x? Mne ho robili min.mesiac, teraz som dobrala antibiotika a uz rozmyslam co ma caka zajtra

normab
9. okt 2018

@janan82 myslis v centre?? Ano jeden krat na zaciatku cyklu 😉

janan82
9. okt 2018

@normab ano v centre. Brali mi krv minuly cyklus a teraz som mala antibiotika

janan82
10. okt 2018

Ahojte, tak koncom oktobra nabieham na dlhy protokol. Tesim sa a aj bojim 😘😢

kikuska9935
autor
10. okt 2018