IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@lajla89 juuj tak tentokrat gratulujem k mrche lebo to je zas o krok dopredu k // 😊 zatial picham 4.den a vsetko bez problemov. Len dnes od poobedia akosi zacinam pocitovat vajecniky.... a MS som mala( taku pre mna cudnu ) slabsiu ako inokedy, ale to bude urcite od Gonalu. Drzim vsetky palce 😊
@kikuska9935 no super už sa ti to kráti k odberu kedy ideš na usg? Ja mam naplánované na 5ty deň a potom na 7dmy dnes som si pichla prvú inj.fakt ten gonal je v pohodicke ani som necítila nič jedine som ,,vonala,, ako keď si pichá niekto inzulín dosť podobne to vonia. Snažím sa aj veľa piť aj keď môj doktor mi nespomínal že mám veľa tekutín piť ani bielkoviny jesť ale pre istotu keď tu veľa žien píše ze museli. Taaak už nech sa nám veľa plodných a zivotaschopnych folikul vytvorí aby sme mali aj do zásoby 😁✌️🙌
@lajla89 no vidíš, že sa to dá 🙂 to isté cítim aj ja :D ( poznám to dobre, lebo babka si picha inzulin a toto tá vôňa to isté :D ) no ja si dnes vybavujem predoperačné - v pondelok sme boli s mužom na krv a vcera mali uz byt vysledky, tak dnes idem na ekg a na interné. na kontrolu do GF mam ist na 6.ty deň pichania a to mám zajtra - 7:15 - 8:15 . ale dnes uz riadne bolia vajecniky - neviem ci to je dobré.... a v noci som bola nafúknutá :/ doniesli sme si s mužom aj šteniatka na dvor, nech na to nemyslím, aby som mala rozptýlenie a po večeroch 2 hodiny malujem kazdy vecer (malovanie podla čisiel :D) .
@kikuska9935 jej tak to máš zlaté rozptýlenie tie šteniatka ja som rozmýšľala ze si pôjdem kúpiť nejakú knihu na čítanie. Takže od zajtra si už začínaš aj pichať cetrotide a Luveris že?? To si myslím ze bude viac bolieť už len kvôli ihlam ale dáme to 🙌 tiež piješ veľa tekutín?? A tie vaječníky to ze ich cítiš je podľa mňa len dobre lebo pracujú a vytvárajú folikuly ja bežne aj pri normálnej ovulke brutálne cítim vaječníky takže je to určite len dobré neboj 😊
@lajla89 no neviem :D uvidíme čo mi povedia zajtra 🙂 no mojim najvacsim problemom je, ze ja normalne cez den vypijem tak max pol litra vody, ale teraz sa snazim viac :D no potom ti dam vedieť aké to je s ihlami :D akurat som sa vratila z nemocnice- bola som vybaviť predoperacne - a zistili sme, ze mi nezobrali krv na krvnú skupinu. tak mi rychlo zobrali krv, tak hádam , že do stihnú vysetrit. v práci si nadrábam vymeškané hodiny, nakolko mame urcenu dovolenku aj letnu ( 10 dni ) aj zimnu ( 10 dni) a uz nemam dovolenku, tak to musím nejako dobiehat. ale stale rozmyslam ci mam urobit po ET...ci zostat par dni doma alebo co..... :/
@kikuska9935 no ja pijem a pijem dnes už mám za sebou 4litre alé asi prasknem 😂 a co sa týka práce pokiaľ máš náročnú prácu tak sa radšej aspoň na pár dní daj na PN po ET aspoň ja by som to tak spravila ale to už sa musíš rozhodnúť ty.😊
Tak baby akurat som volala do GF, nakoľko som ráno bola na sone a na krv... na sone mi objavil Dr. Brešťanský 3 folikuly vpravo a 4 vľavo ( z pravého vaječníka mi časť odstránili pred 10 rokmi kvôli cyste) . Od zajtra zvyšujem dávku Gonalu zo 100 na 125 . iné zatiaľ brať nemám... v pondelok zas kontrola.. tak uvidíme. ale také tlaky mám na vaječníkoch akoby mi išli vybuchnúť :D
@kikuska9935 tých folikul je málo?? Ja vôbec netuším koľko by ich malo byť a gonal si si do teraz pichala 100jednotiek ci pána ja od začiatku mam 225jednotiek a ten pocit mam aj ja a to si pichám (dnes) 3 tí deň ale dnes už mám pocit takej plnosti v podbrušku ako keby som tam mala balón alebo ako keby som bola nafuknuta a to je len 3ti deň pichania neviem ci to nie je aj s tej vody co vkuse pijem
@lajla89 ani ja neviem alee hadam ked je ich 7 tak snat nieco zostane a prezije 😂 no a ten gonal ano som pichala 100 a teraz od zajtra mam pichat 125. Ale akurat pocitam a presne budem potrebovat 75 este z druheho pera(ktore som este nevybrala). Kamoska ma este 2 plne pera ale expiracia bola 08/2018 tak som sa pytala v lekarni a aj seaternici ze to je este ok tak aspon nemusim kupovat 😊 v pondelok sa ozvem 😊pekny vikend
Ja mozno stihnem KET do konca septembra. Stimulka odstartovana.
@kikuska9935 aj tebe pekný víkend v pondelok píšem aj ja ako som dopadla na usg 😉✊
Baby mám na predaj pera gonal, 900 a 450, vôbec nepoužité, držane v chladničke, záruka do 04/2019. Podarilo sa nám prirodzene tesne pred začatím ivf. Ak má niekto záujem za cenu dohodou.
@lajla89 ahoj aj ja chodím do CRM v BB a som po KET
@katrena1312 ahoj ja chodím do splnu 😊😊 teraz si niekedy absolvovala KET??
@lajla89 vo štvrtok som absolvovala KET
@katrena1312 tak držím palce aby všetko vyšlo tak ako má 😊😊
@katrena1312 aj ja chodim do CRM v BB 🙂
@lajla89 Ahoj 🙂 tak dnes to mámuž za sebou... vaječníky sa zobudili, už mám viac folikolov 🙂 doktorka to vidí tak, že v stredu ešte mám ísť na kontrolu a v piatok na punkciu do BA 🙂 - ale to sa ešte uvidí. kvôli krvi mi budú volať poobede. Poslala ma domov este, a ze si mám ku gonalu 125 , pichnúť este 1 cetrotide a 2 x luveris ( 75+75= 150) , tak mám celé brucho dopichané ( ruky sa mi triasli :D , ale zvládla som to) a z cetrotide sa mi do chviločky zacervenalo brucho a mala som to take akoby som sa poprhlila na žihlave a svrbelo to... ale uz je to v pohode.. este sa chcem opytat sestricky poobede, ci nemozem rozdelit injekcie agonal a 1 luveris pichat rano a 1luveris vecer aj s cetrotidom (lebo sa mi to zda vela 4 injekcie denne naraz.... :/
@kikuska9935 ahoj tak super ze sa folikuly rozbehli to je super len tak ďalej nech pracujú ako majú a nech krásne rastú 😊mam pocit ze ani narkomani nie sú taký dopichaní ako ženy ktoré stimulujú 😂😂 ja som tiež dnes mala behací deň ráno som bola na internom tam mi brali krv tak chvála bohu všetko ok potom som išla do centra na usg zase mi brali krv 😁 s tej istej ruky už sa jej ani nechcelo tiecť no a následne u doktora kontrola takže máme 7folikul 4na ľavej strane vo veľkostiach 3x14mm a 1x 12mm a na právo mam 3 2x14mm a 1x 13mm vravel ze celkom je spokojný nakoľko mám nízku zásobu folikul a to len 0,91 ale ešte nech sú dobré a budem pokojnejšia mne už kontrolu ani nenakazal od dnes už pichám ku gonalu aj Luveris a cetrotide a v pondelok je OPU
@kikuska9935 ja som si pichala ráno dve a jednu večer tiež sa mi to zdalo veľa ale vždy rovnakú hodinu
@lajla89 ďakujem veľmi pekne
@lajla89 ja som tiez dnes bola na kontrole ale hrozi mi OHSS mam strasne vela folikul doktor vravel ze 50 a ze vsetky idu aj dozriet :( a chcel ma hned stopnut, poobede vsak volal ze krv nie je az taka zla ako si myslel, tak zajtra znovu sono a krv a dostanem verdikt ci pokracujem alebo ma stopne a tym padom cela stimulka zbytocna. Uz sa len modlim aby mi aspon OPU spravili nech ma nestopnu takto pri konci stimulky.
@lajla89 no tak nakoniec mam kontrolu uz zajtra. Dnes mi nakazala rano doktorka pichnut rychlo 2x luveris a raz cetrotide tak neviem ci mam zmenit davku zajtra miesto rana vecer... 😕 som zvedava preco kontrola tak skoro ved som tam bola dnes a zajjtra rano musim ist zas....
@katrena1312 ano? Ale ja som rano dnes pichla gonal125 a nasledne som isla na krv a na sono a tam doktorka povedala ze nech idem domov a rychlo pichnem cetrotide a 2 luverisy..tak neviem ci mam zmenit ze zajtra to nepichnem naraz ak som to dnes dala vsetko uz rano... co myslis?
@ivik6 ja som tiež chytila OHSS a na mesiac má stopli máš aj bolesti? Ja som mala strašne bolesti a eštee aj teplotu chceli má dať do nemocnice no nakoniec si to rozmysleli
@kikuska9935 ahoj ja som pichala osmy den a poobede mi volali, ze rychlo rychlo pichnut cetrotide..no a kontrola hned na druhy den..cize uz sa ti to krati, zajtra podla mna uz ovitrelle ti povedia 😉

@kikuska9935 ahoj áno pichať si začínam až dnes včera prišla mrcha a dnes mam až 1inj. Už som cela v napätí už by som to mala najradšej za sebou verím že tento mesiac bude pre všetky snazilky úspešný 🙌🙌🙌 a v októbri budeme všetky už s // na tehotenskom teste niektoré už aj v septembri 😉😁 verím ze nám to vyjde ako inj. Zatiaľ nemáš žiadne stavy ako bolesti nafúknuté brucho a pod.?