IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@katrena1312 uzivali si vikend 😂 a ty ako?
@kikuska9935 ja čakám kým príde streda a povedia mi výsledky po ket
@kikuska9935 ako sa cítiš po vklade
Vsetky cakame na nieco 😂 jedna na genetiku, druha na OPU, tretia na krv, stvrta na protokol..... preco to maju niektore take jednoduche ze sa len obtru o trenky a su v tom a my ako ehm musime prezivat taketo chvile???? 😔🙈
@katrena1312 nijak 😂 sem tam krce ale take znesitelne. Neviem preco, ale mam taly blby pocit, ze to tentoraz zas nevyjde..... uz sa snazime 4 roky a nic.... absolvovali sme uz aj IUI a nic..... nechavam to uz na nahodu...a zial mne ani v zalohe nic nezostalo
@kikuska9935 ja som sa snažila 8 rokov a nič vymenila som partnera hneď som to začala riešiť a jediná riešitelna cesta je pre mňa toto tiež sa bojím ako to dopadne no veľmi tuzim po bábätku ja mám mrazacikov 6 mňa upozornili že ak by som mala bolesti a kŕče je to normálne že sa nemam zľaknúť budem myslieť na teba chodíš do práce
@kikuska9935 ja som pri prvom tehu po IVF mala priznaky ako pri menzese. Kazdu chvilu som chodila na WC kuk, co menzes neprisiel. Bolesti krizov boli vacsie ako obvykle a aj prsia sa mi naliali, ale len 1den straaaasne citlive. Neboj, vyjde to. Pozitivne myslenie je polovica uspechu.
Ahojte baby čo máte nove
Ahojte baby tak ja mam už za sebou OPU vybrali 7oocytov a v stredu mi majú dať vedieť ako sú na tom 😊Všetko prebehlo super ani žiadne bolesti nemám sem tam len také mierne tlaky ale ináč ok
@kikuska9935 a ty ako ako sa cítiš??
Hormonal.profil už mám len táto genetika zdĺhavá bo 4 potraty a dnes mi poisťovňa schválila ivf tak čakám čo bude
@laurazma áno aspoň ja som to v pohode zvládala neboj nič keď si ešte nebola v narkóze nemusíš sa fakt ničoho báť sadnes si na kozu ako na kontrole najprv vylozis nohy pichnu ahoj ti oblbovak po ktorom sa ti bude točiť hlava a potom po chvíľke aj narkozu a už spíš a zobudíš sa už na izbe cca to cele trvalo aj zo zákrokom 20min.do hodinky si už hore aspoň ja som tak bola teraz trošku cítim vaječníky ale v pohode ani tabletky od bolesti nepotrebujem ale u každého je to individuálne ale uvidíš nič to nie je 😉
@lajla89 tak presne ako ja 😊 ale zaujimave ze az v stredu. Ja som mala hmed druhy den volat rano o 11... noooo nic exra...grgam, vetry mam a bradavkyva prsia mi ide roztrhnut...
@kikuska9935 aj ja som volala hneď na druhý deň každý deň som mala hodinu kedy mám volať ... Mňa niekedy tak bolia prsia že sa ani obliecť nemôžem
Ahojte baby, mna čaka zajtra vklad na GF drzte palce. Ide ešte niektora?
@katrena1312
@kikuska9935 tiež neviem prečo až v stredu každá co čítam tak volala na druhý deň no nič pekne si počkám a budem stresovať až do stredy 😁 a prsia ma tiež bolia aj mi narástli a to sa môjmu mužovi veľmi páči 😂
@lajla89 nestresuj sa všetko bude v poriadku myslím Že to sa každému chlapovi páči keď vidí že jeho žena sa mu mení
@lajla89 no pokial viem, tak na druhy den treba volat kvoli tomu, ze kolko sa podarilo oplodnit. a ak más predlzenu kultivaciu tak potom ich budu sledovat este cca 4-5-6 dní. no ja som mala ten problem, ze sme mali 7 oocytov, dali sme si embryoskop, predlzenu kultivaciu , ICSI, embryoglue, .... ale na druhy den som volala a povedali mi , ze prezilo len jedno takze predlzena kultivacia sa nekona a mame prist na dalsi den. ... 🙂 podla mna tam zavolaj, za zavolanie nic nedas. nebudes prva ani posledná 🙂
@kikuska9935 aj my sme dávali PK, oplodnovalo sa ICSI metódou a aj embryoskop sme si dali pre istotu tak uvidím. Nebudem tam volať ved keby ze niečo bolo v neporiadku tak oni zavolajú si myslím pekne sa dnes odreagujem popratam si vyperiem, pozriem nejaký film a deň mi zbehne ako nič 😁
@kikuska9935 tak s tých príznakov co si vyššie písala už dúfam ze si v tom 😊❤️ kedy máš ísť na krv?? Chceš sa aj pred krvou testovať??
@luciam11 Ahoj.Ja som mala včera vklad v gyn fiv 🙂.
@janulka232 jeee no tak to ti siiilno drzim palceky🙏, kto ti robil vklad?
@luciam11 dakujem aj ja Tebe držim palce.Ja chodim do Žiliny a vklad mi robila dr.Švecova.Ale bola som velmi sklamana ,lebo kvoli nehode som meškala na vklad až dve hodiny tak sa bojim či to embryjku neubližilo
@janulka232 neboj neublizilo, mala si blastocistu?
@lajla89 noo ale uhniezdovanie je pri vklade od punkcie - 0.-ty deň , vklad 2. den, ale zas na 2.den ma byt 4bunkove a mne vkladaloi uz 5 bunkové :D, tak uhniezdovanie je 5-7. den.... :/ , takze to su hormony zo stimulky a nie z ET... :/
@lajla89 ja som dnes podla obrázka deň 5 ....
@luciam11 ale keby sme davali lepidlo to by už bol pruser,lebo tak dlho nemože byt v roztoku.Ano mali sme blastocystu a je to už nas posledny mrazačik
@janulka232 ajajaj, my chceme aj lepidlo, dufam, ze nebude žiadna nehoda, v ba je to strasna katastrofa, este nevieme ako dopadlo rozmrazovanie, maju volat, mali sme 11 oplodnených embrii a rozmrazovali nam 6 s predlzenou kultivaciou. tak uvidime...

@normab ja mam krv az 25.9.. sem tam mam krce od vcera. A take pocity akoby sa mi tocili vajecniky 😂 vcera som mala taky ruzovkasty vytok vecer, ale to moze byt z ET. Vcera som mala taly relax day ale dnes som uz ficala- varila, prala, piekla, este musim muzovi ozehlit tricka do prace 😂😂😂 a zajtra ficim do roboty aj ja