IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
Vsetky cakame na nieco 😂 jedna na genetiku, druha na OPU, tretia na krv, stvrta na protokol..... preco to maju niektore take jednoduche ze sa len obtru o trenky a su v tom a my ako ehm musime prezivat taketo chvile???? 😔🙈
@katrena1312 nijak 😂 sem tam krce ale take znesitelne. Neviem preco, ale mam taly blby pocit, ze to tentoraz zas nevyjde..... uz sa snazime 4 roky a nic.... absolvovali sme uz aj IUI a nic..... nechavam to uz na nahodu...a zial mne ani v zalohe nic nezostalo
@kikuska9935 ja som sa snažila 8 rokov a nič vymenila som partnera hneď som to začala riešiť a jediná riešitelna cesta je pre mňa toto tiež sa bojím ako to dopadne no veľmi tuzim po bábätku ja mám mrazacikov 6 mňa upozornili že ak by som mala bolesti a kŕče je to normálne že sa nemam zľaknúť budem myslieť na teba chodíš do práce
@kikuska9935 ja som pri prvom tehu po IVF mala priznaky ako pri menzese. Kazdu chvilu som chodila na WC kuk, co menzes neprisiel. Bolesti krizov boli vacsie ako obvykle a aj prsia sa mi naliali, ale len 1den straaaasne citlive. Neboj, vyjde to. Pozitivne myslenie je polovica uspechu.
Ahojte baby tak ja mam už za sebou OPU vybrali 7oocytov a v stredu mi majú dať vedieť ako sú na tom 😊Všetko prebehlo super ani žiadne bolesti nemám sem tam len také mierne tlaky ale ináč ok
@kikuska9935 a ty ako ako sa cítiš??
Hormonal.profil už mám len táto genetika zdĺhavá bo 4 potraty a dnes mi poisťovňa schválila ivf tak čakám čo bude
@laurazma áno aspoň ja som to v pohode zvládala neboj nič keď si ešte nebola v narkóze nemusíš sa fakt ničoho báť sadnes si na kozu ako na kontrole najprv vylozis nohy pichnu ahoj ti oblbovak po ktorom sa ti bude točiť hlava a potom po chvíľke aj narkozu a už spíš a zobudíš sa už na izbe cca to cele trvalo aj zo zákrokom 20min.do hodinky si už hore aspoň ja som tak bola teraz trošku cítim vaječníky ale v pohode ani tabletky od bolesti nepotrebujem ale u každého je to individuálne ale uvidíš nič to nie je 😉
@lajla89 tak presne ako ja 😊 ale zaujimave ze az v stredu. Ja som mala hmed druhy den volat rano o 11... noooo nic exra...grgam, vetry mam a bradavkyva prsia mi ide roztrhnut...
@kikuska9935 aj ja som volala hneď na druhý deň každý deň som mala hodinu kedy mám volať ... Mňa niekedy tak bolia prsia že sa ani obliecť nemôžem
@katrena1312
@kikuska9935 tiež neviem prečo až v stredu každá co čítam tak volala na druhý deň no nič pekne si počkám a budem stresovať až do stredy 😁 a prsia ma tiež bolia aj mi narástli a to sa môjmu mužovi veľmi páči 😂
@lajla89 nestresuj sa všetko bude v poriadku myslím Že to sa každému chlapovi páči keď vidí že jeho žena sa mu mení
@lajla89 no pokial viem, tak na druhy den treba volat kvoli tomu, ze kolko sa podarilo oplodnit. a ak más predlzenu kultivaciu tak potom ich budu sledovat este cca 4-5-6 dní. no ja som mala ten problem, ze sme mali 7 oocytov, dali sme si embryoskop, predlzenu kultivaciu , ICSI, embryoglue, .... ale na druhy den som volala a povedali mi , ze prezilo len jedno takze predlzena kultivacia sa nekona a mame prist na dalsi den. ... 🙂 podla mna tam zavolaj, za zavolanie nic nedas. nebudes prva ani posledná 🙂
@kikuska9935 aj my sme dávali PK, oplodnovalo sa ICSI metódou a aj embryoskop sme si dali pre istotu tak uvidím. Nebudem tam volať ved keby ze niečo bolo v neporiadku tak oni zavolajú si myslím pekne sa dnes odreagujem popratam si vyperiem, pozriem nejaký film a deň mi zbehne ako nič 😁
@kikuska9935 tak s tých príznakov co si vyššie písala už dúfam ze si v tom 😊❤️ kedy máš ísť na krv?? Chceš sa aj pred krvou testovať??
@luciam11 dakujem aj ja Tebe držim palce.Ja chodim do Žiliny a vklad mi robila dr.Švecova.Ale bola som velmi sklamana ,lebo kvoli nehode som meškala na vklad až dve hodiny tak sa bojim či to embryjku neubližilo
@lajla89 noo ale uhniezdovanie je pri vklade od punkcie - 0.-ty deň , vklad 2. den, ale zas na 2.den ma byt 4bunkove a mne vkladaloi uz 5 bunkové :D, tak uhniezdovanie je 5-7. den.... :/ , takze to su hormony zo stimulky a nie z ET... :/
@luciam11 ale keby sme davali lepidlo to by už bol pruser,lebo tak dlho nemože byt v roztoku.Ano mali sme blastocystu a je to už nas posledny mrazačik
@janulka232 ajajaj, my chceme aj lepidlo, dufam, ze nebude žiadna nehoda, v ba je to strasna katastrofa, este nevieme ako dopadlo rozmrazovanie, maju volat, mali sme 11 oplodnených embrii a rozmrazovali nam 6 s predlzenou kultivaciou. tak uvidime...

@normab ja mam krv az 25.9.. sem tam mam krce od vcera. A take pocity akoby sa mi tocili vajecniky 😂 vcera som mala taky ruzovkasty vytok vecer, ale to moze byt z ET. Vcera som mala taly relax day ale dnes som uz ficala- varila, prala, piekla, este musim muzovi ozehlit tricka do prace 😂😂😂 a zajtra ficim do roboty aj ja