IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@janulka232 vobec zatial neviem, budu nam dnes volat a upresnia nam, ja som mala 22 vajicok z toho oplodnených 11 embrii a odlozeny vklad kvoli HSS.
@luciam11 tak snad si už v poriadku.Fakt pekne vela vajičok.Tak sa bude podporovat aby nam to vyšlo.A ktory budeš mat vklad?
@janulka232 prvy 🙂 o dva mesiace odlozeny, tak som zvedava velmi
@luciam11 tak nech Ti to vyjde hned na prvy krat.Lebo je to dost finačne naročne a aj časovo
@janulka232 och mi hovor :( aj tebe veelmi drzim palceky, potom daj vediet, som zvedavaa,budem na teba mysliet...
@kikuska9935 super obrázky no tak ✊✊držím päste aby to krásne pokračovalo 😊😊
@lajla89 dakujem.uz sa neviem dockat utorka...ale v pondelok asi testnem...vlastne ani neviem ci budem mat odvahu...bojim sa sklamania ak by to nevyslo.....ty zajtra daj vediet ze ako to vyzera u teba 😉
@kikuska9935 aj ja som sa bála ale nevydržala som dneska som robila a // čiarky teším sa
@katrena1312 ooo 😊😊😊 tak teda gratulujem velmi moc. Kedy si mala ET? Kolko dnove embryo?
@kikuska9935 06.09 som bola na ket zajtra idem k dr tak dúfam že bude všetko oki
@katrena1312 to si 10 den, ze? Lebo den vkladu je ako 0.ty.... mne ti je dnes nejak cudne od zaludka....hladna som cely den a akoby som mala zaludok v krku..... ale na hocaky priznak to je skoro....obavam sa ze u mna z toho nic nebude...ziadne spinenie ( uhniezdovanie)okrdm progesteronu co si vkladam... sem tam mi len taky krc ale aj to cim dalej tym menej-akoby to boli len dozvuky po opu.... 😕 ja som z toho nejak uz na nervy 😂
@kikuska9935 ja som nemala absolútne ziadne príznaky nič mi nebolo a bála som sa že z toho nič nebude tiež žiadne spinenie okrem progesteronu
@katrena1312 Ahoj v prvom rade gratulujem k dvom čiarkam.Chcem sa opytat ani bruško Ta nepobolievalo?
@janulka232dakujem nie absolútne nič
@katrena1312 lebo ja som bola včera už na piaty vklad a predtym ma vždy dost pobolievalo bruško a teraz skoro nič
@janulka232 mne povedal dr ze môžem mať bolesti ale nič mi nebolo tak som už bola presvedčená že nič z toho nebude držím teda palce aj tí povedali prečo sa to nepodarilo kde chodis do centra
@katrena1312 dakujem chodim do Žiliny.Neviem prečo sa nechce uchytit a mam urobene aj vyšetrenia aj v centre hystoroskopiu.Ale raz som mala mimomaternicove.Včera som meškala na vklad dve hodiny kvoli vkladu tak som teraz nespokojna,že či to vobec vyšlo
@janulka232 pri vklade by ti boli povedali že niečo nieje v poriadku mna zobrali na vklad o hodinu a pol neskôr neboj sa dobre so dopadne máš ešte nejakých mrazacikov
@katrena1312 toto je naš posledny mrazačik,ked sa ani ten neuchyti asi už končime
Aj ja sa k vam pripajam minuly piatok som mala vklad nasej poslednej bublinky a verim ze september je nas mesiac a kazdej drzim palce 😉
@adka2891 no super držim palce ja som mala vklad v pondelok 🙂
@adka2891 baby ste pn či pracujete
@katrena1312 ja som sa vypisala na pn,ale chcem iba na 10 dni
@janulka232 ja mám dovolenku ale tiez by som išla na PN keby ju nemam
@katrena1312 a ja keby že mam ešte dovolenku tak to riešim dovolenkou a nie pn.Tak si trošku oddychnem doma 🙂.
@janulka232 treba určite oddych
@janulka232 drzim palce 😘
@katrena1312 ja na rodicovskej ale pri prvej som po vklade 3dni bola doma a potom normalne chodila do prace do krvi a potom sa dala hned vypisat na pn
Ahojte baby dnes mi potvrdili tehu z čoho sa velmi teším ešte mi budú volať za krv ale malo by byť všetko ok povedali o dva týždne kontrola a co máte vy nove

@luciam11 ja som mala už par krat lepidlo,ale som si povedala,že už viac krat to nedam.Tak držim palce mala si peknu urodu 🙂.A o ktorej maš zajtra vklad?