Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?
Ahojte mamičky hlavne tie ktoré ste absolvovali umelé oplodnenie- taká vec - s plodnosťou problém nemám mám jedného synčeka zdravého všetko v poriadku ale túžim po ryšavom dieťati manžel je tmavý typ a takisto tmavé vlasy tmavé oči obidvaja a tak som sa chcela opýtať že či je aj možnosť takéhoto výberu aby dieťa bolo dievčatko a ryšavé .
Ďakujem pripadne pišem sukromnu spravu.
@anonym_autor preco sa na to neopytas priamo tych kamosiek, co si boli udajne dieta v centre vybrat? Kde a ako sa to da? Lebo tu na SK isto nie.
@anonym_autor zvyčajne sa rodí ryšavé dieťa rodičom s tmavými, čiernymi vlasmi svetlého typu, svetlých očí a druhý svetlý, svetlohnedý, blond typ. S pehami. Ale nie pravidlo.
@tibor79 máš zrejme pravdu. Jeden rodič mal čierne vlasy, zelené oči a pokožku v lete tmavú v zime bielu, druhý rodič blond vlasy, modré oči, nikdy sa neopalil, len do červená. Ja najskôr čierne vlasy, postupne vyrysaveli a oči mám zeleno hnedé, som pehata, keď svieti slnko.
@anonym_c9926e neviem čo na tom pobavilo píšem to seriózne a manžel je s tým úplne v poriadku … veď nebudem mať sex s tým človekom
@anonym_autor V tom prípade ste obaja rovnako trafení. Mať decko len pre doplnenie imidžu.....a zaváňa to aj nazi vibeom....
@anonym_c9926e neviem čo na tom pobavilo píšem to seriózne a manžel je s tým úplne v poriadku … veď nebudem mať sex s tým človekom
@anonym_autor daj foto manzela, nech vidime takeho tolerantneho😃
@anonym_autor a na bazosi si pozerala? My sa teraz rozhodujeme aké šteniatko si vybrať a mám pocit že to berieš rovnako tak skus pozrieť tam 😉

Rozhodne cloveku s iq hojdacieho konika ako ty to napisem ako prvej 🙂 hlupákom ako ty nepomôže ani svätená voda
@anonym_autor jediná,kto má IQ húpacieho koňa,si ty