Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
Ahojte kocky, tiez sa k vam pridavam. Stimulku zacinam okolo 22.8., mam keatky protokol. Zacinam Puregonom a pokracujem Merionalom 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@clarissa77 drzim palce 😊 Snad uz to stastlivo dobojujeme 🙏🏻
@lenna71 Ahoj ale ajne najskor brali krv na hormon.profil a nikto mi nebral na specificky hormon amh az neskor. Vyjde vam to na 1x uvidis ked nemate problem...ale preco ides na ivf a nie na iui ??
@lenna71 inak radsej nemat bohatu urodu ale radsej kvalitne vajko. Pamataj nejde o kvantitu ale kvalitu ;)
@katharinka24 ano sak jasne hlavne nech je tam to zlate 😊 my sme museli aj 3x na iui a nic z toho strata casu 😢
@lenna71 Aha. Tak si si uz presla tiez. Neboj teraz to uz vyjde. Musi ja si stale hovorim dusicka pridi k nam 🙂 🙂
@katharinka24 ano veru presla 😕 Juuj verim ze uz to pride 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tesim sa!
@lenna71 dakujem moc, aj tebe ✊🏼✊🏼 no musime. Lebo nejak to nema konca. 2x IUI a 1 Soft a stale nic. Tak toto snad uz vyjde 🍀🍀🍀
@clarissa77 ja 3x iui a nic 😢 Tak dufam ze toto uz vyjde 😊🙏🏻
@lenna71 uz musi..cert by v tom bolo, leby nevyslo 🍀
@katharinka24 mám už 36 takže tak
ahojte baby...ja vas chcem len podporit a poradit vam aby ste po vklade na to velmi nemysleli a nechali to tak nejak na sud 🙂 mne to pomohlo...po prvom ET som sa stale pozorovala, rozpravlala s babom , hladkala a strazila sa a nevyslo...na dalsi mesiac KET v native a po vklade som zila normalne iba niekedy ma napadlo ze mozno sa nam podari a uchyti...to som vravela este partnerovi hned po vklade ze ked nam to teraz nevynde, ze na dalsi vklad pojdeme az v zime....no a nakoniec sa nam babatko chutilo ani neviem ako :D ... vela robi psychika a nadmerne myslenie na to...takze po vklade vypnut a uzivat si normalny zivot 🙂 drzim vam vsetkym velmi palce 🙂
@lenna71 Ja si myslim ze to vyjde. Treba pozitivne mysliet ale zas nie tak ze bude clovek nato 24 h. mysliet. Je to tazke ale zvladneme to 🙂 A nie sme prve ani posledne. Ja som v hlave pripravena tak ze necakam nic. Ak chce prist ku nam dusicka tak pride. My sme pripraveni jej dat lasku 🙂
@katharinka24
@clarissa77
@lenna71 dievčatá nepochybujme o tom ze to vyjde ja idem zajtra na usg možno v stredu OPU (minulý pokus som nemala žiadne vajíčko) tak tento sa to podarí v pondelok budem múdrejšia 🙂
@lenna71
@katharinka24
@dadka0110
@clarissa77 baby myslíte na mňa v stredu mam OPU tak nech tam niečo nájdu 🙂
@michallll drzim palce silno, presilno..nech je dobra a hlavne kvalitna uroda 🍀🍀🍀
@michallll Ahoj budem na teba silno mysliet 🙂 Hned nas informuj drzim vsetky palce.
Ahojte ja začínam dnes.... mám krátky protokol Diphereline a Merional. Len tých injekcií sa nejako bojím. škoda že nie sú na to pilulky 😒
@kacena26 Ahoj to je super ze dnes zacinas 🙂 Ja mam tiez strach z injekcii ale bude si sama pichat a verim ze to zmakneme. Ved sme nejake silne zeny nie ? 🙂
@kacena26
@lenna71
@katharinka24
Nebojte, nie je to nic tazke. Ja som sa toho bala ako certa a dala som to uplne v pohode. Prvykrat sa mi ruky triasli, stres tyzden pred a potom uz pohoda. Treba hlavne skusit a pojde to.

@katharinka24 aha uz si pisala ze tiez gonal. Tak ti drzim palce nech ne velka uroda 😊