icon

Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením

michallll
3. aug 2016

Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂

lvancova
9. aug 2016

@michallll ahoj, ja som zacala tiez 30.07 , ale najprv Provera tabletky, teraz picham Diphereline a zakoncim to Gonalom

michallll
autor
9. aug 2016

@lvancova mne ms zacala 29.7 pichat som zacala 2dc do 10 dc zajtramam OPU ty mas kedy a

lvancova
9. aug 2016

@michallll no ja mam dlhy protokol, takze ja som zacala brat najprv tabletky na 16DC, teraz cakam na ms a idem sa objednat na prvy utz a krv, takze vychadza mi to zatial koniec Augusta, zaciatok Septembra

michallll
autor
9. aug 2016

@lvancova aha tak budem v tejto teme prva co jej to vyjde 🙂 vy ma budete nasledovat 🙂

lvancova
9. aug 2016

@michallll tak dufajme,ze ta budeme nasledovat v pozitivnom 🙂 zajtra drzim palce

michallll
autor
10. aug 2016

@lvancova no dnes OPU 4 pekne vajka v pondelok vklad tak pozitivne myslime 🙂

katharinka24
10. aug 2016

@michallll Jeej to je super. Ako prebiehalo opu? Ake mas pocity . 🙂

michallll
autor
10. aug 2016

@katharinka24 prebehlo v pohode pocity ze až štyri som z minimalky necakala, ale som rada v prvom softe som nemala ani jedno vajko takze kompenzácia 🙂 trochu ma boli brucho, ale inak nic mi nieje

clarissa77
10. aug 2016

@michallll super, tak drzim palce..kolko jednotiek gonal si pichala?

lvancova
11. aug 2016

@michallll tak to je skvele, u teba to ide velmi rychlo 🙂

katharinka24
11. aug 2016

@michallll To je skvele aj som na teba myslela. Teraz si budes ako casto volat do Caru ?

katharinka24
11. aug 2016

@lvancova Ahoj ty ako pokracujes ? Ako sa citis ? 🙂

lvancova
11. aug 2016

@katharinka24 este stale si picham len prve injekcie Diphereline, je mi trochu blbo, ako keby na vracanie , som trochu podrazdena, to su tie moje stavy pred ms, a citim sa nafuknuta

michallll
autor
11. aug 2016

@clarissa77 pichala som si 150 jednotiek od 2 dc do 11 dc a od 2 dc 2x2 tb clostilu do 6 dc . Ano mailom ma budu informovat ako sa maju babetka 🙂

michallll
autor
11. aug 2016

@lvancova ano ide len ja som stimulovala v juni a vtedy mi neodobrali ani jedno vajko az teraz 🙂

michallll
autor
11. aug 2016

Tak dnes z centra pisali, ze ostali dve embryjka zo styroch nech zabojuju drzte palce ☹

lvancova
11. aug 2016

@michallll drzim velmi palce

michallll
autor
13. aug 2016

Ahojte tak dnes mi písali že ostalo už iba jedno 6 bunkové už som si poplakala do pondelka neviem ako vydrží a ja tiež, chcela by som vklad už dnes

clarissa77
13. aug 2016

@michallll ach jo..to mi je luto..ale to jedno je urcite to prave a bude z neho krasne zdrave babatko, uvidis..drzim palce ✊🏼✊🏼

michallll
autor
13. aug 2016

@clarissa77 ďakujem veľmi dúfam

michallll
autor
14. aug 2016

Baby prajem vám zo srdca veľa úspechov. Volali z Brna že naše jedine embryjko to vzdalo, strašne to boli musím to rozdychat.

clarissa77
14. aug 2016

@michallll ach moja, tak ma to mrzi 😔😔 ani neviem co nato napisat..len drzkaj sa, vyplac a nazbieraj silu 🍀🍀🍀

lenna71
14. aug 2016

@michallll ach toto by sa nemalo diat 😢 Velmi ma to mrzi 😞

lvancova
14. aug 2016

@michallll velmi ma to mrzi ☹

michallll
autor
14. aug 2016

@clarissa77
@lenna71
@lvancova ďakujem vám za všetko

dagmarik
14. aug 2016

Baby, mala ste niektorá také že, odobratých 10 oocytov, dnes som volala a že 3 z nich boli zrelé, ale oplodnilo sa 5 a jedno sa ešte uvidí. Som netušila, že aj nezrelé sa dokážu oplodniť. Má niektorá z vás podbnú skúsenosť? Ďakujem

clarissa77
14. aug 2016

@dagmarik ja som mala po Softe len 2 vajicka, nevyjadrili sa sice, ci zrele alebo nezrele, ale dr.povedala, ze su velmi malicke a ze nemam ratat, zeby z nich nieco bolo..obe vydrzali 5PK. Ale bohuzial ani jedno sa neuchytilo. Drzim palce.

dagmarik
14. aug 2016

@clarissa77 ďakujem za odpoveď, pre mňa je toto nový poznatok, netušila som, že aj z nezrelého môže byť embryo.

clarissa77
14. aug 2016

@dagmarik hlavne nech je z neho babatko 🍀🍀🍀 a nemas zaco

katharinka24
14. aug 2016

@michallll Velmi ma to mrzi. Viem je to tazke. Ale musi to clovek prijat tak ako to je nabrat silu a bojovat dalej. Drz sa.