icon

Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením

michallll
3. aug 2016

Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂

lenna71
24. aug 2016

baby OPU mam v piatok ze reagujem pomerne rychlo foliky su velke ale nie je ich vela tak snad budu aspon kvalitne. tak max 6 ich vidi. no uvidime. cakala som viac.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 neboj zlatko, bude ich dost a budu kvalitne, uvidis. Urcite su este nejake schovane.

lenna71
24. aug 2016

@clarissa77 myslis ze by hrali schovky? 😀 to este tak tajne dufam lebo pred mesiacom bola kamoska a ze ich bude tak 4-5 a nakoniec vydolovali 9. tak uvidime no hlavne nech aspon nejake tam je dobre. chcela som ich mat dost do zasoby lebo som chcela aj 2 vlozit drahy uz sa strasne tesil na dvojicky 😀 😀 ale ked ich bdue pomenej radsej dam po 1.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 ja ta chapem, presne viem ako to myslis. Citim to rovnako. Tiez by som ich chcela dostatok aby bolo aj viac pokus ak by nahodou...a tiez uvazujem vlozit dve, ale skor pre zvysenie sance..velmi ti drzim palce. A myslim ze tam su a schvovaju sa. Boze, uz to budes mat za sebou 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 aj ja chceeeem 😭😭😭

michallll
autor
24. aug 2016

@clarissa77 kazdopadne uz napredujes, ja ete zvazujem do ktoreho centra ci do gf alebo do ferticentu

lenna71
24. aug 2016

@clarissa77 vies co ja tiez kvoli vyssej sanci nemozem povedat ze by som nejako tuzila mat dvojicky ja budem stastna aj za jedno. mozno preto ze uz by som toto potom nemusela nikdy riesit pokial by boli dvojky. no budem veru dnes som dosla s prazdnym gonal perom na kontrolu jak trubka 😀 tak som pichala az ked sme dosli domvo pozerali na jak na kozu. no uz som rada kazdopadne ze uz iba dnes picham a koncim. buduci tyzden vklad dufam a potom sa uz len modlit 🙂

michallll
autor
24. aug 2016

@lenna71 jeej to sa tesim, uz sa ti to blizi, za chvilu budes testovat, len nech uz je v tejto teme prva tehulka, ja sa pridam neskor 🙂 neviem kedy mi schvalia ziadost

lenna71
24. aug 2016

@michallll noo testovat budem az tak okolo 10 dna po vklade skor nie. to len aby som nemala infarkt pri cakani na telefonat po krvi uz chcem potom vediet ako som na tom.

michallll
autor
24. aug 2016

@lenna71 jasne je to tak lepsie- uz bude isty vysledok 🙂 🙂 ja som prvykrat , mame synceka, testovala 9 den po et, mala som vlozene len dvojdnove embyjka a uz bola slaba ciarka. V preklade, keby som bola po pk, tak by to bolo 6 po et 🙂

lenna71
24. aug 2016

@michallll ano ano viem ze ked je PK moze sa aj skor ukazat ale tam to uz na ten 10den istota. ze bud ano alebo nie ziadne spekulacie a cakanie v napati.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 ano, to by bola vyhoda - odrodit naraz a uz pokoj. Ale dve deti naraz..? Uff, to by bola makacka..no ved uvidime ako sa to cele vyvinie nakoniec.
Ja som po prvom ET cakala do 9dpt a skoro som zinfarktovala, teraz budem testovat uz od 5 alebo 6 dpt. Ja by som to psychicky nevydrzala. A nech viem cim skor ako som na tom.

clarissa77
24. aug 2016

@michallll ano, aspon ze uz to prislo a nech to ubehne rychlo 🙏🏼🙏🏼

lenna71
24. aug 2016

@clarissa77 faaakt ale co ked tam nic nebude uz vtedy budem sklamana tak dlho? jaj neviem co je horsie veru.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 ja to beriem tak, ze sa s tym skor zmierim..a keby sa tam nahodou na 10.den objavila, o to lepsie 😀😀

lenna71
24. aug 2016

@clarissa77 no zvazim to este 😀 ach jaj niekto sa na testovanie tesi ja to neznasam ☹ normalne mi stahuje zaludok len mi pohladne na test....uz teraz mam pri tej predstave ze si ho budem robit totalny stres.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 ja to tiez neznasam..vzdy je biely a ja sa toho vzdy desim..aj ked posledne mesiace som si uz ani nepoplakala..uz som si nejak zvykla..ale toto je ine. Clovek do toho vklada obrovske nadeje. Takze teraz si polacem urcite - ci uz od radosti alebo od zialu.

lenna71
24. aug 2016

@clarissa77 ja som neplakala ani raz nad testom ale toto neviem ci dam....lebo kolko usilia financii to stoji. citim velky tlak na seba..neviem velmi sa toho desim. ked tak nad tym rozmyslam mne to pride nieco uplne neuveritelne ze by som raz nasla na teste dve //. pride mi to ako nejaky sen a neviem ci sa ho niekedy dozijem.

clarissa77
24. aug 2016

@lenna71 mne tak isto..neviem si predstavit ze ja by som mala mat pozitivny test..mam pocit ze by som zinfarktovala. Ale skusme tomu verit 👍🍀

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 hovoris uplne to iste, ako to ja prezivam 🙂

lenna71
24. aug 2016

@lvancova asi to prezivame vsetky velmi podobne, az doteraz som bola docela velky optimista. ale uz teraz som sklamana z vysledku stimulky ze toho nie je moc tak sa fakt zacinam desit a bat aby bolo co vkladat.

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 tiez som si myslela, ze ich budem mat vela , ale zatial mam len 6 vajok v pravom vajecniku a v druhom nic , obavam sa konca ☹

lenna71
24. aug 2016

@lvancova tak to sme na tom velmi podobne ☹ ach jaj no keby apson 4 z toho su ok este sa to da. ale ked bude na jeden pokus bez mrazacikov tak neviem budem z toho velmi nestastna...kam chodis? cim si stimulovala? odber mas kedy?

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 chodim do Heliosu, mam proveru, diphereline a uz si davam aj merional, odber zatial nemam presne dany, ale myslim, ze bude buduci tyzden , ved toho sa bojim, ci sa udrzia 🙂 dali sme do toho nase uspory a ak sa to nepodari, neviem co budeme robit ☹

lenna71
24. aug 2016

@lvancova a kolky si teraz den cyklu? ja som 10 dc a na 12 uz mam aj odber lebo rychlo rastu. ja som mala gonal ale cakala som ze budem mat po nom viac vajicok teda. za lieky uz som dala 500 €. no a neviem ci tym aj neskoncime kedze velmi pochybujem ze bude nieco aj na mrazenie....vo ferti je metoda ICSI v cene takze tam doplacat nebudeme a embrioglue davat nebudeme kedze to nema nejaku extra uspesnost myslim ze to len o 2% zvysuje.

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 ja som teraz 11DC, zajtra idem na kontrolu a mame embryologicky pohovor, za lieky som dala len 130 eur, menej ako ty , my pojdeme asi PICSI metodou ,lebo mame problem s morfologiou a za to sa v Heliose priplaca , drzim ti palce , cize v Piatok ides na to ?

lenna71
24. aug 2016

@lvancova no ja som mala hrozne drahe lieky kopu ich predpisal popredu a cely fostimon ani nezacnem ani som ho vobec neuzivala, orgalutran som minule 3 ks zo 7. to ja tak 100 € navyse uplne zbytocne. a dnes som platila dalsich 70 e v lekarni.

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 je to brutalne, co za to pitaju

lenna71
24. aug 2016

@lvancova no to ano a to uz je "len" doplatok...keby idem mimo poistovne tak si to neviem ani predstavit ☹

lenna71
24. aug 2016

@lvancova tak ti budem drzat palce daj vediet ako si dopadla na kontrole.

lvancova
24. aug 2016

@lenna71 dakujem, tiez ti drzim palce