Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@lenna71 jeeej super 👏🏻👏🏻👏🏻 tak sa tesim. Bude surodenec 🍀🍀🍀
@lvancova kolky si dc? No mne ich beru v piatok a nemam ani sajnu ake su velke. Doktori si to nechavaju asi pre seba.
@lvancova teraz som ta nasla na Heliose. Ty si mala uz 20mm?? Fuu, dost. Myslim ze moje tolko nemali. Tiez mas v piatok odber? Budeme na tom rovnako.
@clarissa77 ano , tiez mam v Piatok odber ? vidime sa v Heliose ?
@lvancova ee, ja som v GF v BA 😏 skoda no. Ale tiez mam v piatok odber vajicok. Mne v nedelu dr len povedala, ze nad 10mm ma 6 folikov, v utorok doktor ze 7 je ok. Ale nikto ziadny presny rozmer. Tak ak ratam ze v nedelu mali 10-11 (mozno viac), tak dnes maju mozno 16-17mm. Co sa mi zda nic moc. Ale tak snad vedia co robia.
@clarissa77 tiez som mala v Nedelu okolo 13mm , takze tiez budes mat okolo 20mm, my to dame 😉
@lvancova hmm, tak potom fajn..🙏🏼🙏🏼🙏🏼 juuj, no dufam, ze aj rodit budeme spolu 😉👍 v maji 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@clarissa77 tak hadam ano 😉
@clarissa77 no co moja ako bojovnici? Uz vies?
@lenna71 neviem veru, cakam na telefonat 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 taky stres som tusim este nemala ako teraz. Strasne sa bojim vysledku 😔😔
@clarissa77 juuj co to natahujuuu myslim na teba ✊🏻✊🏻🙏🏻🍀
@lenna71 si zlata, dakujem moc 😘😘
@clarissa77 aj ja na teba myslím, strácam prehľad, dnes máš vklad. Tak nech to vyjde 🙂
@michallll nie nie, vcera som mala OPU, mala som 5 vajicok
@clarissa77 juchuuu no vidis supeeer 👏👏👏
@lenna71 vies aka som stastna 😍❤️ strasne. Tak som sa bala...uz len nech vydrzia.
@clarissa77 jasne ze vydrzia su to silne emryjka 😊👌🏻
@lenna71 juuj duuuufam 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 a dakujem
@clarissa77 supeeeer ešte nech to zvládneš vydržať ty, embryjko vydržia. 🙂
@michallll no veru..ja asi scvoknem dovtedy 🙈🙈 dakujem moc
@clarissa77 ahoj, tak ja dnes som volala a z tych 4 vajok sa oplodnili 3, ak vydrzia tak v Stredu vklad
@lvancova tak budeme mat rovnako vklad, ak vsetko pojde dobre 👏🏻👏🏻
@lenna71 mne keby ostali 3, tiez by ich nedali na PK. Vraj je lepsie vtedy vlozit 3-dnove. Neboj, u maminky im je lepsie ako v miske. A uz sa udomacnuju 🍀🍀🍀

@lvancova citam ze aj ty mas 4 vajka. Neboj su velke isto budu kvalitne! Drzim palce 😊