icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

jarusmischo
13. jún 2016

@leelloo Niektoré už máme. Vyšiel nám veeeľmi zlý spermiogram. Uvidíme, čo nám povedia na prvej konzultácii. Čakajú nás ďalšie vyšetrenia, začneme s nimi už toho 28.6., tak som zvedavá.

14nunu10
autor
13. jún 2016

@leelloo ty máš toho tiež dosť😄😁😍

Inak baby mne nedali všetko naraz ..iba dve balenia diphereline a dve balenia merionalu..ihly a striekačky ---ja picham inzulinkami striekackami --mám svoje..v papieroch mám napísaný ešte Pregnyl,a 3-10 ks utrogestan,prečo mi to hneď nedala na jeden recept? Netuším..Veď v stredu idem na kontrolu tak sa spytam ..😉

@jarusmischo ahoj,vítam ta..☺☺☺
Áno do heliosu chodime,a prvú konzultáciu sme mali 16.5 to som bola akurát po ms ..neboj ak nieje iná cesta k babatku tak ver ze si urobila dobre..netreba sa báť 😇

denidi
13. jún 2016

@leelloo ferticent je menšie car a je tam iba jeden dr,mne sa tam veľmi páči,ze majú taký prístup k pacientka,ked volam a poviem meno,hned vedia,ano vy ste tak zďaleka,tak mi aj čas vedia prispôsobiť,lebo sa tam trepeme dve hodky,no obrovská nevyhoda je to,ze keď dr musí kamsi ísť,musia všetko tomu prispôsobiť

denidi
13. jún 2016

@jarusmischo určíte si urobila správne,pokial je spm,ako vravis,netreba čakať na zázrak,aj keď ja verím na zázraky😉 ale roky utekajú,tak všetko má svoje hranice,takze palec hore,usmev na tvár,ideme si po miminka zachvilku😃

denidi
13. jún 2016

@14nunu10 každé car ma svoju postupnosť,zvysok dajú nabudúce,ale možno je v tých baleniach toho dosť,ci? Ved uvidis,ked tam pojdes najbližšie😉

lmt
13. jún 2016

baby prvá dávka goralu je za mnou, pichla mi ho jedna sestrička, a od zajtra si budem sama. čakala som že to bude horšie, ale dá sa to. zmákneme to nebojte sa všetky uspešne. 😉 ešte keby ma človek vačší klud v práci, ale hlavne myslime pozitívne.

leelloo
13. jún 2016

@denidi tak to ma potom svoje výhody aj nevýhody, no snad madam červená dorazí do štvrtka 😉

denidi
13. jún 2016

@leelloo bodaj by si pravdu mala,doteraz som sa vzdy modlila,nech nechodi,prvykrat po hrooozne dlhej dobe,si prosim opak 🙂

leelloo
13. jún 2016

@denidi ja tak isto ;)

jarusmischo
13. jún 2016

@14nunu10 Ďakujem, ja chodím akurát na preventívky k lekárom a takýto zákrok je pre mňa boj samej so sebou, ale ideme do toho. Zvládneme to 🙂

14nunu10
autor
14. jún 2016

@denidi som zvedavá co mi povedia zajtra ..som zvedavá ako to vyzerá na sone a koľko folikov mám ..

denidi
14. jún 2016

@14nunu10 budem ti zajtra držať palceky😉 a ako sa cítiš?

14nunu10
autor
14. jún 2016

@denidi ďakujem si zlata 😉tak keď mi už skončila mrcha tak úplne fajne .Prsia cítim úplne jemnucko,brucho ma neboli len je trochu nafuknute čo je v pohode a cítim také slabé tukanie vo vajecnikoch také brnenie ale nieje to nepríjemné..nálady mám tiež v pohode a včera sme dokonca zasexovali 😜

ckatka
14. jún 2016

@denidi presne ako ja 😊
Už ležím v izbe čakám na odber. Brucho mam aj balón. Kríze bolia. Už nech je po tom...

ssegra
14. jún 2016

@ckatka drzim palce, ale neboj neni to take strasne

14nunu10
autor
14. jún 2016

@ckatka myslím na teba ...drz sa 😘

denidi
14. jún 2016

@ckatka drzkaj sa😃

leelloo
14. jún 2016

@ckatka drzim palce 🙂

ckatka
14. jún 2016

@ssegra
@denidi
@leelloo
@14nunu10
@14nunu10
Dievky ďakujem vám. Mam 17 vajíčok 😊 len jeden vaječník krvacal. ..dávali ma chvíľu dokopy. Už je to lepšie ale bolesti mam dosť. Len ležím a neviem vstať.

leelloo
14. jún 2016

@ckatka 17 je super 🙂 tak odpocivaj, nech to skoro prejde

ssegra
14. jún 2016

@ckatka aj mna pri tomto poslednom odbere strasne bolelo brucho, ale vecer to uz preslo. drzkaj sa 🙂

14nunu10
autor
14. jún 2016

@ckatka wau 17 vajíčok je super..teraz oddychuj pekne a na kolky deň ti brali ??lebo niekde čítam ze sa robí odber na 10 deň,12,14,17 ..??

denidi
14. jún 2016

@ckatka fuha,krasna úroda😉 pekne oddychujem,nech si rýchlo fit

ckatka
14. jún 2016

@14nunu10 na 15ty mi to vyšlo.

28maja28
14. jún 2016

Ahojte babenky, pridavam sa k Vam tiez. sice ja som uz po stimulacii, ale viem presne ake pocity mate...hlavne ohladom injekcii, ja som si to tiez musela nechat pichat od jednej sestricky kedze neznasam ihli...ale dalo sa to zvladnut 🙂 teraz uz som rada ze je to vsetko za mnou...3.6. som bola na odbere a ked mi povedali ze odobrali 27 vajicok som skoro na zadok padla...akoze aj ta bolest bola hrozna potom...takze momentalne cakame kým opat dostanem menzes a mozme ist na vklad 🙂 🙂 🙂 to cakanie je najhorsie... drzim kazdej palce, len hlavne pozitivne myslite 😎

denidi
14. jún 2016

@28maja28 takže bol ohss? A koľko sa podarilo oplodniť?

denidi
14. jún 2016

@28maja28 a vitaj medzi nami😉😉😉

28maja28
14. jún 2016

@denidi Ano bolo podozrenie aj na ohss ale ziadne priznaky uz nemam takze dufam ze je vsetko ok, v piatok pojdem na ultrazvuk a v dalsom cykle na vklad ak vsetko dobre pojde...oplodnili 23 a z toho embryjok 12 takze vsetko sme dali zatial zamrazit ... 😉

bianitka996
14. jún 2016

Dnes som mala odber a mam dve vajicka tak uz len presne treba dufat aby boli kvalitne

14nunu10
autor
14. jún 2016

@ckatka ok dik