Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lelloo ja sa ihiel nebojim,ale sama som sa ešte nepichala 🙂 jasné,dáme to,musíme sa obetovať,bude to stáť zato 🙂 a kam chodíš do centra? ja mám toho hojne 😒 https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/mxgu1...
Ahojte tak ja uz mam dopichane zajtra odber ma caka
@bianitka996 jej tak to drzim palceky zajtra😉😃
@bianitka996 Držím prsty zajtra, ja mám zajtra poslednú kontrolu a ak bude všetko ok, odber vo štvrtok.
@mataa123 máš toho požehnane,ale neboj nič,hlavne nech pomôžu 😍
@bianitka996 budem na teba zajtra myslieť mojka ..To dáš držím palce,potom daj vediet ako to prebiehalo 😉
@espritka29 aj na teba vo štvrtok myslím ...bože baby ja sa tak teším s vami a aj za vás,že som až vo vytrzeni ..prajem vám to veeelmi vsetkyyymm 😍😍😍
Ahojte, moc drzim palce 🙂 , ja mam uz bublinku v brusku a to pichanie no ano bolo toho dost ku koncu som uz stracala istotu, ale dala som to, tak sa nevzdavajte drzim palec...
Baby, potrebujem poradiť. Mam zacat pichat za chvilu, ale ako naschval, moj muž ochorel. U lekára nebol, lebo nechceme antibiotika, ma nádchu dost silnú, len jeho to vzdy dlho drzi, bojím sa aby stihol byt ok. Poraďte nieco co by mu pomohlo.
@14nunu10 Ahoj, prečítala som si tu celú diskusiu a všimla som si, že chodíš do Heliosu. My ideme na prvú konzultáciu 28.6. Prosím Ťa, kedy ste mali vy prvú konzultáciu? Jáááj, ja stále neviem, či robíme dobre, že to ideme skúsiť, ale my sa snažíme už 4: rok 😠
Babule dnešný utz dopadol dobre,vsetko je v poriadku,nabalena som tiež poriadne,vid foto,este tam chýba pregnyl,utros a injekcie,vyse 400€ ciek v cudu,ale verim,ze vseeeetky,co sme tu,budeme zachvilocku bruskate😃😉😂
Najhoršie je to,ze ak nepríde ms do štvrtka,t ak zacnem stimulovať až ďalší cyklus,lebo mlj dr ma začiatkom júla kongres v rakúskych a vychádzal by tam práve vklad,aaaach dievcence trafí ma,lebo ms cakam až v piatok,alebo v sobotu,to bude ďalší nekonečný mesiac
Dievčatá, my ideme do Heliosu MT na prvú konzultáciu 28.6 Budem vás tu sledovať a pomaly naberať odvahu do toho všetkého. Snáď to zvládneme. Prajem to každej jednej z nás!!!
@jarusmischo jasne,zvladneme to😉 vy sa ako dlho snažíte?
@jarusmischo drzim palce, urcite to zvládnete a my sme tu vsetky nato, aby sme sa podporili 😉 uz mate nejake vyšetrenia za sebou?
@denidi My sa snažíme štvrtý rok, presne 3,5 roka. Ale teraz po 30ke som si uvedomila, že už nemáme na čo čakať.

Tak baby,zajtra začínam pichať aj ja,začínam sa bať ☹ Dúfam,že to zvládnem 😒