icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

mataa123
13. jún 2016

Tak baby,zajtra začínam pichať aj ja,začínam sa bať ☹ Dúfam,že to zvládnem 😒

ckatka
13. jún 2016

@ssegra som zvedava, netusila som ze tak skoro k tomu dojde... cize o nejake 2 -3 tyzdne by sme mohli teoreticky vkladat?

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 urcite ano, ja tiez zacinam pichat o par dni a mam z toho trosku nervicky 🙂

ssegra
13. jún 2016

@ckatka pokial to bude mat taky priebeh ako u mna tak ano. My sme museli cakat na vysledky z genetiky tak som mala dvakrat mrchu..opytaj sa lekara a daj potom vedet

mataa123
13. jún 2016

@leelloo doteraz som na to ani tak nemyslela,veď pichnem,pichnem,ale teraz keď už je to tu,tak to beriem trošku inak už.mám nervy aj ja,ale myslím,že to mala asi každá,tak v tom nie sme same 🙂 budeme si držať palčáky a bude to ok,zvládneme to,MUSIME. 🙂 🙂 🙂

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 ja som mala z tych injekcii od zaciatku strach, lebo ja vidim ihlu a uz sa mi hmlie pred ocami, ale musim sa prekonat, nic ine neostava 🙂 ja si idem akurat vyzdvihnut lieky, tak som zvedava kolko toho bude

mataa123
13. jún 2016

@lelloo ja sa ihiel nebojim,ale sama som sa ešte nepichala 🙂 jasné,dáme to,musíme sa obetovať,bude to stáť zato 🙂 a kam chodíš do centra? ja mám toho hojne 😒 https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/mxgu1...

bianitka996
13. jún 2016

Ahojte tak ja uz mam dopichane zajtra odber ma caka

denidi
13. jún 2016

@bianitka996 jej tak to drzim palceky zajtra😉😃

espritka29
13. jún 2016

@bianitka996 Držím prsty zajtra, ja mám zajtra poslednú kontrolu a ak bude všetko ok, odber vo štvrtok.

14nunu10
autor
13. jún 2016

@mataa123 máš toho požehnane,ale neboj nič,hlavne nech pomôžu 😍

@bianitka996 budem na teba zajtra myslieť mojka ..To dáš držím palce,potom daj vediet ako to prebiehalo 😉

14nunu10
autor
13. jún 2016

@espritka29 aj na teba vo štvrtok myslím ...bože baby ja sa tak teším s vami a aj za vás,že som až vo vytrzeni ..prajem vám to veeelmi vsetkyyymm 😍😍😍

michaela.g
13. jún 2016

Ahojte, moc drzim palce 🙂 , ja mam uz bublinku v brusku a to pichanie no ano bolo toho dost ku koncu som uz stracala istotu, ale dala som to, tak sa nevzdavajte drzim palec...

mataa123
13. jún 2016

@14nunu10 veru,pán doktor mi doprial 🙂 no ved to,ale ja verím tomu,že pomožu 😉

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 ja chodim do Gyn-fiv a tiez mam toho hojne 😒 Som sa skoro rozplakala v tej lekárni, ked to na mna vybalila.

leelloo
13. jún 2016

Baby, potrebujem poradiť. Mam zacat pichat za chvilu, ale ako naschval, moj muž ochorel. U lekára nebol, lebo nechceme antibiotika, ma nádchu dost silnú, len jeho to vzdy dlho drzi, bojím sa aby stihol byt ok. Poraďte nieco co by mu pomohlo.

mataa123
13. jún 2016

@leelloo Ja som striekacky radsej nefotila,nech su este zabalene,schovane,kym sa da 🙂 Menopur,ultrgestan a tie atb mam aj ja.No mame toho pozehnane.Ja chodim tiez do GF,koho mas dr?a kedy zacinas pichat?

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 ja mam Dr. Stenovu, cakam teraz na ms, podla mojich výpočtov by som mala zacat vo stvrtok, snad sa to neposunie 😀 Ty mas koho?

mataa123
13. jún 2016

@leeloo ja som mala zacat uz vcera,len ako naschva ms meskala,tak sa mi to posunulo a zacinam az zajtra.Tak to budeme skoro narovnako 🙂 Ja mam Dr.Harbuláka a chodis do Ba ci do Nr?

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 chodim do BA, ja dufam, ze meškať nebude, vo stvrtok vecer ideme do Tatier, tak tu prvú injekciu by som chcela, aby mi pichli v GF, nech viem ako na to 🙂

mataa123
13. jún 2016

@leelloo My sme boli na spg,genetiku v Ba,inak chodime do Nr,aj na kontroly budem chodit tam,odber vajicok a vklad Ba.no ja som pozerala na nete videa,tak snad to dam aj sama 😒

jarusmischo
13. jún 2016

@14nunu10 Ahoj, prečítala som si tu celú diskusiu a všimla som si, že chodíš do Heliosu. My ideme na prvú konzultáciu 28.6. Prosím Ťa, kedy ste mali vy prvú konzultáciu? Jáááj, ja stále neviem, či robíme dobre, že to ideme skúsiť, ale my sa snažíme už 4: rok 😠

leelloo
13. jún 2016

@mataa123 na to su aj videá??? Fíha, tak to idem nieco pohľadať 😀

mataa123
13. jún 2016

@leelloo jasneeee,ujo google ma radu na vsetko 🙂 pokukaj,najdes urcite 😉

denidi
13. jún 2016

Babule dnešný utz dopadol dobre,vsetko je v poriadku,nabalena som tiež poriadne,vid foto,este tam chýba pregnyl,utros a injekcie,vyse 400€ ciek v cudu,ale verim,ze vseeeetky,co sme tu,budeme zachvilocku bruskate😃😉😂
Najhoršie je to,ze ak nepríde ms do štvrtka,t ak zacnem stimulovať až ďalší cyklus,lebo mlj dr ma začiatkom júla kongres v rakúskych a vychádzal by tam práve vklad,aaaach dievcence trafí ma,lebo ms cakam až v piatok,alebo v sobotu,to bude ďalší nekonečný mesiac

jarusmischo
13. jún 2016

Dievčatá, my ideme do Heliosu MT na prvú konzultáciu 28.6 Budem vás tu sledovať a pomaly naberať odvahu do toho všetkého. Snáď to zvládneme. Prajem to každej jednej z nás!!!

denidi
13. jún 2016

@jarusmischo jasne,zvladneme to😉 vy sa ako dlho snažíte?

leelloo
13. jún 2016

@jarusmischo drzim palce, urcite to zvládnete a my sme tu vsetky nato, aby sme sa podporili 😉 uz mate nejake vyšetrenia za sebou?

leelloo
13. jún 2016

@denidi joj, drzim palce, nech pride co najskor. A vklad musi robit len tvoja doktorka? Oni sa nestriedaju, ked treba?

jarusmischo
13. jún 2016

@denidi My sa snažíme štvrtý rok, presne 3,5 roka. Ale teraz po 30ke som si uvedomila, že už nemáme na čo čakať.