icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

jarusmischo
18. jún 2016

Dievčatá, ja vás tu tak čítam a teším sa aj bojím. Trošku vám závidím, že ste takto pokročili. My máme 28. len prvú konzultáciu, ale už teraz tu čerpám od vás veľa dobrých rád. Napr. tie inzulínové injekcie, to ma zaujalo, lebo sa toho bojím, ako čert .... Neprispievam tu každý deň, lebo sa k vám neviem pridať skúsenosťami, ale buďte si isté, že neprejde večer, aby som nekukla, čo máte nové, tak vám všetkým držím palce, aby ste to úspešne zvládli a boli mojou motiváciou 🙂

28maja28
18. jún 2016

@denidi Ahoj...a pekny vecer kazdemu 🙂 takze ja som zacala pichat od 2. DC Gonal 225 pocas 4 dni potom 6.den merional trojita davka, dalsi den ultrazvuk a od toho dna som si uz mala pichat dve injekcie cetrotide a tiez merional trojita davka sa mi zda ze 7 dni potom tam bola este jedna injekcia co uz neviem nazov a na dalsi den nic a potom uz len odber hned rano...asi tolko...teraz som akurat 9.DC a cakam na dalsiu ms...snad sa dockam 😎

denidi
18. jún 2016

@jarusmischo ahoj a ktoré car ste si vybrali? Mne sa to síce teraz celé o mesiac posunulo,ale ujde nám to rýchlo😉dufam
Je super takto si odovzdávať informácie a učiť sa jedná od druhej,predsa má niečo do seba byť trošku v obraze

denidi
18. jún 2016

@28maja28 ahoj,dakujem skvele si to opisala 🙂
zachvilu to pride,tie dni letia ako blaznive,ani sa nenazdas a budu bublinky v brusku,tusim dve by si chcela dat,ze?

28maja28
18. jún 2016

@denidi tak to urcite minimalne dve :D nech su aspon dvojicky :D a cas ten teda leti hrozne rychlo hlavne teraz ked mame aj v skolke rozlucku na krku aspon nemyslim na to tak vela...ty budes mat tiez kratky protokol a ides vlastne prvykrat aj ty? 😉

jarusmischo
18. jún 2016

@denidi Ideme do Heliosu do MT. Neboj, isto to rýchlo prejde, všetko zlé musí byť aj na niečo dobré, ja si to stále hovorím.

denidi
18. jún 2016

@28maja28 ano mam kratky protokol a bude to moja prva stimulka 🙂 dvojcatka,to sa mi strasne paci,ja uvidim,co mi odporuci dr,ale myslim,ze by som sa nebranila ani pariku a moj by bol stastim bez seba 🙂

denidi
18. jún 2016

@jarusmischo presne tak,uplne s tebou suhlasim 🙂 silno ti tiez drzim palce,aby ste sa uz mohli tesit z maleho pokladiku 🙂

leelloo
18. jún 2016

@jarusmischo tak nech ti to rychlo preletí 😀 Ked sa začnú veci hýbať, tak uz ma z toho clovek lepsi pocit. injekcie su aj pre mna utrpenie, ale da sa to prežiť 😉

14nunu10
autor
19. jún 2016

@jarusmischo 😁😁dobre ranko,čítam ze si taký špehuň 😁😁😁😁😁😂😂😂😂srandujem,som rada ze cerpas infosky ..A kľudne sa k nám pridaj uz teraz veď to ubehne ako voda a takto sa aspoň zoznamime 😉

ffilmuska
19. jún 2016

ahojte baby, pridavam sa k vam, aj ked zatial tiez len cerpam z vasich skusenosti 🙂 caka ma 1 umele, zatial cakam este len na schvalenie poistovnou. viete mi povedat, ako to je vo vseobecnej? poslu mi to domov, lebo tvrdili, ze nie, len do centra, ale docitala som sa tu kadeco. a viete mi niekto vysvetlit, co je to ten kratky a dlhy protokol? asi hlupe otazky, ale neviem, co ma caka, tak nech som trosku pripravena 🙂 dakujeeeeeem a vsetkym nam drzim palce, nech sme coskoro maminy 🙂

jarusmischo
19. jún 2016

@leelloo No budem musieť. MM sa prihlásil, že sa na to podujme, on si pichal po úraze a operácii,len vraj mám zabezpečiť vhodné ihly 🙂 Mám v rodine aj sestričku, ale to by potom riešila celá rodina a tomu sa chcem vyhnúť.

denidi
19. jún 2016

@ffilmuska ahoj,neviem ako všeobecná,ale dôvera mi schválila za dva týždne,poslali mi sms,ze to mám schválené a asi za tri dni mi volali z car,ze už majú papiere schválené u nich😉
Krátky protokol je,ked zacinas 2 DC pichať injekcie a v dlhom protokole zacinas tak v polke cyklu a pokračuje ešte v ďalšom cykle

denidi
19. jún 2016

@jarusmischo a tiež drzim palceky😉

leelloo
19. jún 2016

@jarusmischo tak potom to zvládne v pohode, ked uz ma trening 😉

leelloo
19. jún 2016

@ffilmuska ja mam všeobecnú a trvalo im to asi 5 týždňov, kym mi to schválili. Domov mi to neposlali, len mi volali z centra, ze uz to mam schválené.

inka_f
19. jún 2016

@ffilmuska ahoj 🙂 ja mam všeobecnú a schválili to cca o 2 týždne. A info dostaneš z centra. Kľudne si zavolaj aj priamo do poisťovne, povedia ti ci je to schválené alebo nie. Ale najskôr 1,5 týždňa odkedy poslali z centra žiadosť.

14nunu10
autor
19. jún 2016

Som doma ..No vyzerá to tak na 11-13 folikulov,dávka mi ostala rovnaká a ešte ďalšia kontrola za 2-3 dni dajú mi vedieť zajtra poobede..najväčší ma 17 mm potom sú tam 13,12,11,7mm a najmenší ma 5 mm ..predpisala mi už aj pregnyl tak už ho mám v chladničke..zhruba v štvrtok piatok vychádza odber..
Peknú nedeľu všetkým prajem 😍

denidi
19. jún 2016

@14nunu10 no super,takze zachvilu ti tie injekcie skoncia 🙂
ako rychlo ti to ide,ze? clovece coskoro bude bublinka v brusku 🙂 a na dalsej kontrole asi uz aj pregnyl pichnu...
peknucku nedelu aj ja vsetkym prajem 🙂 😉

14nunu10
autor
19. jún 2016

@denidi už keď začneš stimulovať tak to veru letí..chvalabohu 😉😚no uvidíme čo to ďalej bude a kedy to bude,už dnes som si myslela ze to bude posledná kontrola a bum ešte jedna 😁😁

denidi
19. jún 2016

@14nunu10 a kolky DC si dnes?

leelloo
19. jún 2016

@14nunu10 super, takze uz sa ti to kráti 😀 Ja mam v stredu prvú kontrolu. Zatial sa citim fajn, akurat som trochu nafúknutá, nemam chut jest a po každom jedle nam pocit, ze prasknem 😀😀

14nunu10
autor
19. jún 2016

@denidi dnes 10 deň stimulácie a 11 deň od prvého dňa mrchy

14nunu10
autor
19. jún 2016

@leelloo to aj ja mám také..A brucho čím dlhšie budeš stimulovať tym viac nafúknutá bude..ja už teraz vyzerám ako v 5 mesiaci..dnes dokonca aj nohy opuchnute mám ,akurát mi ich drahý masiruje😍😍😍😛 ale uleti to a za chvíľku budeš aj ty na konci

leelloo
19. jún 2016

@14nunu10 zlatý 😀😀😀 no uz sa nemozem dočkať konca, uz mi to pichanie celkom ide, ale som si aj vyrobila par peknych modrín 😀

14nunu10
autor
19. jún 2016

@leelloo aj ja mám pár modriniek a čo deň tym sú tie ihly agresívnejšie..svinuchy 😬

ffilmuska
19. jún 2016

@denidi ok, tak uz mi to je jasnejsie a od coho zavisi, ci je dlhy alebo kratky, dakujem 🙂

ffilmuska
19. jún 2016

@leelloo fuuuha, az 5 tyzdnov, tak to si dali na cas...no tak co uz..ked sme tolko cakali, tak uz tych par tyzdnov vzdrzime. dakujem pekne

mataa123
19. jún 2016

Ahojte baby :D Tie čo už máte odber vajíčok za sebou na kolky DC ste boli na odber? Viem,že je to u každej inak,ja len tak orientačne vyzvedám 😉

espritka29
19. jún 2016

@mataa123 bola som na 20 dc, 13 dni som stimulovala gonalom.