icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
16. jún 2016

@14nunu10 zasa som o nieco múdrejšia, este ze su tu take super baby na tomto koni 😉

denidi
16. jún 2016

@14nunu10 jeminee ved aj u nas,ked chodím psíka vencit,presne mi padol do oka,pojdem nazbierať😃

28maja28
16. jún 2016

mne to tiez odporucila znama...ze jej menzes chodil kadeako a s tymto je to uz v pohode...tak som vyskusala hned po odbere aby som to dostala nacas a este aj skor dobehli...takze som pozitivne prekvapena...budem rada ak to pomoze aj Vam...😉

14nunu10
autor
16. jún 2016

@leelloo veď aj ja som rada ze vas mám 😇😇😇
@denidi no psík polieceny ani o tom nevieš..vravím že je na močové cesty a psík to vie hehehe😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂

denidi
17. jún 2016

Dobre ranko dievcence,tak ms prišla dnes o 5 tej rano,juuuj chýbalo mi pár hodín,ale už som zmierena s tým,ze zacnem až o mesiac,jednoducho moja lf má nepustí,proste je 14 dnova a hotovo😃

14nunu10
autor
17. jún 2016

@denidi kurnaaaaaaa ze pár hodiiinnn 😟😧😕😦

denidi
17. jún 2016

14nunu10 do trafenia,aaale keď som trpezliva skoro 4 roky,tak už mesiac vydržím

14nunu10
autor
17. jún 2016

@denidi to áno😌 prajem ti nech to ubehne ako vodaaa 😘😘😘

denidi
17. jún 2016

@14nunu10 a ty moja sa ako citis?

denidi
17. jún 2016

@14nunu10 a dakujeeem😉😃

14nunu10
autor
17. jún 2016

@denidi no dnes výnimočne nie som taká nafúknutá,čo je fajn ale začínam neznasat tieto tehotenske príznaky a pritom vedieť ze tehotná ešte nie som..😕😀a začínajú mi tie injekcie liezť pomaly ale isto na nervy..😨bolia čo deň to viac ..

denidi
17. jún 2016

@14nunu10 och,co my zeny všetko musíme vydržať,ale každým dňom sa to to možno po najbližšej kontrole pojdes hneď na opu,kiezby to tak bolo😉

denidi
17. jún 2016

@14nunu10 napisala som to ako blb...malo byt- každý deň sa ti to kráti...

14nunu10
autor
17. jún 2016

@denidi som zvedavá na ktorý deň to dajú na budúci týždeň..A teší ma to ze sa to kraaati,juuuuupiii🌞🔔

leelloo
17. jún 2016

@denidi to bolo ozaj tesneeeee 😒 No co uz, ten mesiac rychlo ubehne 😉 @14nunu10
Ja som dnes ako tak zvládla 2 inj, jednu sice na 2x, ale dala som to 😃

14nunu10
autor
17. jún 2016

@leelloo aj to sa pociita,však dvojitá bolesť👧👧👧šikulka si 👍

28maja28
17. jún 2016

@denidi a ty uz pojdes o mesiac na KET ci ako? nejak nestiham sledovat situaciu, lebo to by sme isli akurat tak obidve ten istý mesiac 🙂 🙂 🙂

denidi
17. jún 2016

@28maja28 nie nie,toto mala byť moja prvá stimulácia,ale ms by som musela dostať do včera,ale keďže sa rozbieha až dnes,tak mi to odložili až o mesiac,lebo dr ide na nejakú konferenciu a akurat by tam vychádzal vklad

28maja28
17. jún 2016

@denidi Aha...no škoda..ale tak asi to tak malo byt...a budes mat kratky ci dlhy protokol?

denidi
17. jún 2016

@28maja28 mám krátky protokol,injekcie už doma,tak presne ako píšeš,malo to tak byť,uz som sa s tým zmierila😉
Ty si mala tusim dlhý protokol,ci?

28maja28
17. jún 2016

@denidi ja som si pichala injekcie od druheho dna ms a to do 13. dna potom na 15 den som isla na odber...ja ani neviem ci kratky a ci dlhy, to mi nehovorili...len predpisali injekcie a dali instrukcie ako co pichat a kedy...teraz uz len cakam kedy dojde dalsia ms...lekar predpisal estrofem co budem brat od 1- dna az do 10 a potom podla ultrazvuku pojdeme do BA na KET...tak dufam ze vsetko dopadne ok 🙂

14nunu10
autor
17. jún 2016

@28maja28 to je krátky protokol 😇😇dovolila som si odpovedať 😁😁😁

28maja28
17. jún 2016

@14nunu10 aspon som troska v obraze 🙂 😎 ty pojdes hned aj na ET? to budes mat teda este tento mesiac a kolko vlastne embrzji si nechate vlozit 1 ci 2? my uvazujeme nad 2 kedze to je asi vacsia pravdepodobnost... 😀

14nunu10
autor
17. jún 2016

@28maja28 jj po predlzenej kultivacii na 5-6 deň..no ja som chcela aj dve ale dr ze jedno keďže to bude 5-ta sekcia..aj tak dobre☺😍😍😍tak keď je tá možnosť dať dve určite si daj,pre mňa by to bolo mooc veľké riziko,lebo my sme v poriadku obaja a myslíme si s dr ze by sa určite obe uchytili a moja maternica by to asi nezvládla

denidi
18. jún 2016

@28maja28 bre ranko dievcence😉
Akymi injekciami si stimulovali? Teraz ti má kedy dojst ms
Ja som dnes 2 DC,tak už to pôjde,inac baby mám takú otázku,j a sice rátam,ze som včera dostala,lebo už ráno bolo ružové a cely deň ružové,len vecer uz bolo červené,mam to rátať 1DC? Lebo že pokiaľ je červené nie hnedé,teda ako spinenie- to ja nemávam,tak mám rátať 1DC aj keď to začne navečer?

ssegra
18. jún 2016

@denidi ak ti zacne navecer cervena krv tak 1DC je az ten dalsi den

denidi
18. jún 2016

@ssegra okik,dakujem😉

lmt
18. jún 2016

mne po včerajšej kontrole zvýšila doktorka dávku Gonalu a pridala od dnes pichať Cetrotide, no ja mám strach, nakoľko sa to mieša, a tá ihla na aplikaciu sa mi zdá ešte stále hrubá,,,nemôžem si kupiť tenšie?či musí byť tá čo je v balení?neviete mi poradiť. dík.

14nunu10
autor
18. jún 2016

@lmt neviem aké ihly máš v balení..ja si svoje injekcie picham inzulinkami tak mi poradila koordinátorka 😁😁😁😁sú tenucke a krátke presne na podkoznu aplikáciu

michaela.g
18. jún 2016

@lmt ahoj, no Cetrotide ma 2 ihly hrubu ktorou to miesas a potom tam mas este jednu a ta je tensia