Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Jedine sa mi nezmenila výška sliznice stále bola 14 mm ..ale tu zmení zase pregnyl predsa len je to Hcg hormón ..
@14nunu10 no ja som tiez este nepocula o tom,a ostatne baby co tam boli,boli tiez prekvapene,ze sestricka robi ultrazvuk,inak normalne dr.robi.No oni mi kazali volat aj v pondelok,len asi newedeli vzdrzat tak zavolali oni 🙂 jasne,jasne,dam vediet,podelim sa s informaciami 😉 a ty co,ako si na tom,kedy ides na odber,uz ti povedali?
@mataa123 nooo, pomaličky mi rástli foliky, tak som bola až na piatich kontrolách...ale ako sa hovorí : pomaly ďalej zájdeš 😉 vpravo mám 4-5 folikov, z ktorých by mohlo niečo byť...neboj, ak ti zvýšia dávku, potom to už pôjde...však mne po tom ako ju zvýšili : piatok mali cca 7-8mm a pondelok už 13-14mm...a dnes som sa aj zabudla spýtať na veľkosti...ďakujem, aj ja ti budem držať palce, nech ti tie foliky pekne rastú a nech máš kvalitnú úrodu potom 🙂
@mataa123 v piatok ráno ..😻 dnes som si pichala 3 ampulky Merionalu a jednu amp.Dipherelinu naposledy,juchuu a o 20.45 pregnyl a koneeeec..v štvrtok mám oddychovať a od polnoci nič jesť a piť a v piatok budem mať konečne tohto strasiaku / odber+ narkoza/ za sebou..neviem prečo ale obavam sa toho 😾
@ssegra no tak to som na tom tak ako si bola ty,ale ked hovoris,ze po zvyseni sa tak rozsupli,tak som kludnejsia 🙂 ja sa v tom az tak nevzynam,ale ja picham 112,5 menopuru a podla tych prispevkov,co som tu citala sa mi to zda malo,tak dufam,ze to zdvyhnu a zacnu pekne rast 🙂 ďakujem aj ja,potom daj vediet,ako to slo 😉
@14nunu10 no parada,tak uz to budes mat za sebou 🙂 tak to mi nemusis hovorit,tej narkozy sa bojim aj ja 😒 ale s kamoskou som sa rozpravala,o 8 jej dali narkozu a 8:15 uz bola na izbe prebrata,takze zalezitost 15 minut,ale tak,pre nas novinka,nevieme co nas caka,preto ten strach,ale vykaslat sa nan,stoji to za to 🙂 20:45??ja mam v papieroch medzi 22:00 a 23:00
@ ssegra nechtiec som vam zamenila mena 😒 lucecita25 to malo byt pre teba 🙂 citaj vyssie 😉
@14nunu10 hej hej,to viem,ze 36 hod.pred,len mne howoril tak a ty si to budes pichat sama,lebo ja mam ist na pohotovost potom,ze sama nemozem.ale zase ty si sestricka ak si dobre pamatam 🙂 no jasne,musia mat urceny cas a tak.v gf v ba sa odbery robia od pol7 do pol8,alebo 9 nechcem klamat.
@mataa123 ty si bola dnes v GF v BA? ja som tam bola tiez dnes na prvej kontrole a robil mi ultrazvuk dr. Harbulak, ale bola som tam az okolo 8.15, tak mozno predtym tam nebol. Ja mam zatial 4 a 5 folikov, ale nepovedal mi ake su velke, len ze je to na dobrej ceste. Poobede volam pre vysledky krvi a co dalej.
Dnes som bola aj na internom a namerali mi tlak 105/70 🙂 🙂 mavam nizsi tlak, ale toto ma prekvapilo, hlavne, ked som tam utekala z roboty nas...ta 🙂
@14nunu10 @mataa123 @lucecita25 baby teraz ma napadlo, ze som im rano povedala zly datum, kedy som dostala ms, som sa sekla o jeden den, myslite, ze to moc vadi? dnes som 8DC a povedala som im,ze som 7DC, tak teraz neviem, ci to beru do uvahy pri krvnych testoch.
@leelloo ahoj,no ja som bola v GF ale v Nr,na kontroly chodim tam,odber a vklad bude v Ba.Ved Harbulak mal byt dnes v Nr,chcela som sa ho poopytovat co a ako a on nikde 😒 V pondelok tam bola Vondrakova a ta mi nic nepovedala,len ze su dobre nastartovane,na dnes som sa tesila,lebo moj dr.je Harbulak a on nebol,fnuk 😒 Aj ja mam volat medzi pol 3 a pol 4,uz nech to je,som zvedava.ja mam ekg v piatok,tak uvidime.
@mataa123 asi si sa pomylila 🙂 mne nezvysovali davky, mala som prvykrat gonal 200 a od piateho dna menopur 178,5 a pri druhej stimulke som mala 300 puregon po cely cas. pri prvej stimulke nedavaju vysoke davky, skusaju to aj s malymi a potom vidia ako telo reaguje. dakujem u mna je to uz dobre, uz mam babatko v brusku 🙂 ale tebe budem drzat paste aby ti vajka dobre narastli 🙂
@mataa123 ja som mala vysoku davku fostimonu, picham 5 ampuliek, tak mozno aj preto, ale dnes som mala poslednu davku, od zajtra by som mala mat menopur. No som zvedava, co mi zajtra povedia, ale som trosku v soku z toho 🙂 len dufam, ze budu aj vajka ok a budu nejake aj do zasoby 🙂
No takže,volala som.zvysili mi davku na 125 menopur,zajtra 150 menopur a plus jedna ampulka cetrotide a v piatok dalsia kontrola.tak dufajme,ze sa to rozhýbe a budem dobra nosnica 😀
@leelloo ja mam menopur od 2 DC,volala som teraz do centra a zvysili mi davku,tak uz sa to snad rozbehne a od zajtra mam aj cetrotide.v soku,ale v dobrom slova zmysle dufam 🙂 mozes byt rada ze tak pekne rastu,je to parada 🙂 noo,tak dufam,ze do zasoby budeme mat aj my,mrazit chceme urcite,teda ak bude co,ale verim ze hej a ty budes mat tak isto,neboj 🙂

@lucecita25 co že?5 kontrolu??fu ha no to je dost,ale tak radsej pockat na kvalitu ako sa ponahlad a nic s toho.ja som bola na prvej kontrole v pondelok a na druhej dnes,to sa mi zda skoro,ved za dva dni sa toho vela nezmeni,je sice pravda,ze v pondelok som mala jeden 15 a dnes bol uz 17mm.ale tie ostatne krpce nic,dufam,ze este pekne podrastu.tak to ti budem v piatok drzat palce nech je pekna uroda 🙂 😉