icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

mataa123
22. jún 2016

@lucecita25 co že?5 kontrolu??fu ha no to je dost,ale tak radsej pockat na kvalitu ako sa ponahlad a nic s toho.ja som bola na prvej kontrole v pondelok a na druhej dnes,to sa mi zda skoro,ved za dva dni sa toho vela nezmeni,je sice pravda,ze v pondelok som mala jeden 15 a dnes bol uz 17mm.ale tie ostatne krpce nic,dufam,ze este pekne podrastu.tak to ti budem v piatok drzat palce nech je pekna uroda 🙂 😉

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 sestrička??😮asi je to u nich tak zaužívané,ale ešte som sa s tym nestretla 😕
Inak oni vždy volajú teda aspoň z Martina to tak funguje..No daj potom info lebo som veľmi zvedavá 😇

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 veru aj za dva dni je riadny rozdiel ja som mala 17 mm a o dva dni 20 a 21 mm..A malinke z 5 mm majú 10-13 mm .čiže ide too

14nunu10
autor
22. jún 2016

Jedine sa mi nezmenila výška sliznice stále bola 14 mm ..ale tu zmení zase pregnyl predsa len je to Hcg hormón ..

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 no ja som tiez este nepocula o tom,a ostatne baby co tam boli,boli tiez prekvapene,ze sestricka robi ultrazvuk,inak normalne dr.robi.No oni mi kazali volat aj v pondelok,len asi newedeli vzdrzat tak zavolali oni 🙂 jasne,jasne,dam vediet,podelim sa s informaciami 😉 a ty co,ako si na tom,kedy ides na odber,uz ti povedali?

lucecita25
22. jún 2016

@mataa123 nooo, pomaličky mi rástli foliky, tak som bola až na piatich kontrolách...ale ako sa hovorí : pomaly ďalej zájdeš 😉 vpravo mám 4-5 folikov, z ktorých by mohlo niečo byť...neboj, ak ti zvýšia dávku, potom to už pôjde...však mne po tom ako ju zvýšili : piatok mali cca 7-8mm a pondelok už 13-14mm...a dnes som sa aj zabudla spýtať na veľkosti...ďakujem, aj ja ti budem držať palce, nech ti tie foliky pekne rastú a nech máš kvalitnú úrodu potom 🙂

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 v piatok ráno ..😻 dnes som si pichala 3 ampulky Merionalu a jednu amp.Dipherelinu naposledy,juchuu a o 20.45 pregnyl a koneeeec..v štvrtok mám oddychovať a od polnoci nič jesť a piť a v piatok budem mať konečne tohto strasiaku / odber+ narkoza/ za sebou..neviem prečo ale obavam sa toho 😾

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 no mne ten najvacsi narastol 15 na 17.a sliznicu som mala 8,to som zabudla napisat.ale pregnyl sa picha az vecer pred odberom,to staci?aspon mne tak povedal dr,ze az pred odberom pregnyl.

mataa123
22. jún 2016

@ssegra no tak to som na tom tak ako si bola ty,ale ked hovoris,ze po zvyseni sa tak rozsupli,tak som kludnejsia 🙂 ja sa v tom az tak nevzynam,ale ja picham 112,5 menopuru a podla tych prispevkov,co som tu citala sa mi to zda malo,tak dufam,ze to zdvyhnu a zacnu pekne rast 🙂 ďakujem aj ja,potom daj vediet,ako to slo 😉

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 no parada,tak uz to budes mat za sebou 🙂 tak to mi nemusis hovorit,tej narkozy sa bojim aj ja 😒 ale s kamoskou som sa rozpravala,o 8 jej dali narkozu a 8:15 uz bola na izbe prebrata,takze zalezitost 15 minut,ale tak,pre nas novinka,nevieme co nas caka,preto ten strach,ale vykaslat sa nan,stoji to za to 🙂 20:45??ja mam v papieroch medzi 22:00 a 23:00

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 pregnyl 36 hodín pred odberom..čiže mňa keď budú robiť v piatok okolo 8-9 hod a pregnyl pichnem o 21 hod večer už dnes presne deň a pol

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 no mne kazala tak presne na minútu pravdepodobne o 8.45 v piatok budem už na sále oni to majú presne vvyratane

mataa123
22. jún 2016

@ ssegra nechtiec som vam zamenila mena 😒 lucecita25 to malo byt pre teba 🙂 citaj vyssie 😉

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 hej hej,to viem,ze 36 hod.pred,len mne howoril tak a ty si to budes pichat sama,lebo ja mam ist na pohotovost potom,ze sama nemozem.ale zase ty si sestricka ak si dobre pamatam 🙂 no jasne,musia mat urceny cas a tak.v gf v ba sa odbery robia od pol7 do pol8,alebo 9 nechcem klamat.

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 normálne si ho mám pichnúť podkozne do brucha ...veď mal by mi kto a aj sama by som si rafla do svalu ale že podkozne tak pôjde to do brucha 😻

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 no ja budem zasa do svalu hovoril dr.ja sa sama ani do brucha nepicham,nemam odvahu 😒

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 veď to sa môže aj tak ..hlavná vec ze to bude mať želaný efekt 😁😁😁

leelloo
22. jún 2016

@mataa123 ty si bola dnes v GF v BA? ja som tam bola tiez dnes na prvej kontrole a robil mi ultrazvuk dr. Harbulak, ale bola som tam az okolo 8.15, tak mozno predtym tam nebol. Ja mam zatial 4 a 5 folikov, ale nepovedal mi ake su velke, len ze je to na dobrej ceste. Poobede volam pre vysledky krvi a co dalej.
Dnes som bola aj na internom a namerali mi tlak 105/70 🙂 🙂 mavam nizsi tlak, ale toto ma prekvapilo, hlavne, ked som tam utekala z roboty nas...ta 🙂

leelloo
22. jún 2016

@14nunu10 @mataa123 @lucecita25 baby teraz ma napadlo, ze som im rano povedala zly datum, kedy som dostala ms, som sa sekla o jeden den, myslite, ze to moc vadi? dnes som 8DC a povedala som im,ze som 7DC, tak teraz neviem, ci to beru do uvahy pri krvnych testoch.

mataa123
22. jún 2016

@leelloo ahoj,no ja som bola v GF ale v Nr,na kontroly chodim tam,odber a vklad bude v Ba.Ved Harbulak mal byt dnes v Nr,chcela som sa ho poopytovat co a ako a on nikde 😒 V pondelok tam bola Vondrakova a ta mi nic nepovedala,len ze su dobre nastartovane,na dnes som sa tesila,lebo moj dr.je Harbulak a on nebol,fnuk 😒 Aj ja mam volat medzi pol 3 a pol 4,uz nech to je,som zvedava.ja mam ekg v piatok,tak uvidime.

mataa123
22. jún 2016

@leelloo Fu ha,no ja niesom expert na toto,ale podla mna by si mala zavolat a povedat,ze si sa pomylila ,nech vedia presne kolky DC si,moj nazor.

leelloo
22. jún 2016

@mataa123 @14nunu10 tak som tam volala, vraj to tak aj vyzera, ze som 8DC, zajtra mam prist znovu na kontrolu a rano uz nepichat, iba doniest so sebou. Vraj mam na jednej strane 20mm, na druhej 17mm a 15mm, ostatne take mensie. Nie su nejake velke na to, ze som 8DC?

mataa123
22. jún 2016

@leelloo no vidis,tak aj den urobí vela 😉 no ja som dnes 10 DC a najvacsi folik ma 17mm.reagujes dobre na inekcie,to je dobre.ja som trosku spomalena 🙂

ssegra
22. jún 2016

@mataa123 asi si sa pomylila 🙂 mne nezvysovali davky, mala som prvykrat gonal 200 a od piateho dna menopur 178,5 a pri druhej stimulke som mala 300 puregon po cely cas. pri prvej stimulke nedavaju vysoke davky, skusaju to aj s malymi a potom vidia ako telo reaguje. dakujem u mna je to uz dobre, uz mam babatko v brusku 🙂 ale tebe budem drzat paste aby ti vajka dobre narastli 🙂

mataa123
22. jún 2016

@ssegra 🙂 jaaaaj,no co uz 🙂 jej,tak ti drzim palce,nech vsetko dobre dopadne 🙂 Dakujem pekne,ale ja verim tomu,ze oni sa spamataju a zacnu rast 🙂

leelloo
22. jún 2016

@mataa123 ja som mala vysoku davku fostimonu, picham 5 ampuliek, tak mozno aj preto, ale dnes som mala poslednu davku, od zajtra by som mala mat menopur. No som zvedava, co mi zajtra povedia, ale som trosku v soku z toho 🙂 len dufam, ze budu aj vajka ok a budu nejake aj do zasoby 🙂

mataa123
22. jún 2016

No takže,volala som.zvysili mi davku na 125 menopur,zajtra 150 menopur a plus jedna ampulka cetrotide a v piatok dalsia kontrola.tak dufajme,ze sa to rozhýbe a budem dobra nosnica 😀

leelloo
22. jún 2016

@mataa123 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak urciteeee

mataa123
22. jún 2016

@leelloo ja mam menopur od 2 DC,volala som teraz do centra a zvysili mi davku,tak uz sa to snad rozbehne a od zajtra mam aj cetrotide.v soku,ale v dobrom slova zmysle dufam 🙂 mozes byt rada ze tak pekne rastu,je to parada 🙂 noo,tak dufam,ze do zasoby budeme mat aj my,mrazit chceme urcite,teda ak bude co,ale verim ze hej a ty budes mat tak isto,neboj 🙂

ssegra
22. jún 2016

@mataa123 urcite ano tomu verim aj ja 🙂