Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Baby ja mam strasne bolesti podbruska a este ku vsetkemu som specena a nemozem sa ......
@mkatkam druhy den po odbere som sa este nemohla uplne dobre pohybovat, trosku ma to pobolievalo, ale potom uz v pohode. Akurat som obcas mala take pichanie vo vajecnikoch, ked som mala plny mocak 🙂 inak vklad bol v pohode, trosku neprijemne, ale nic hrozne.
@14nunu10 ano a teraz tych nekonecnych par dni 🙂 planujes robit test skor, ci pockas na krv? ja neviem, ci to dovtedy vydrzim 🙂
@leelloo no ja chvalabohu ze som na PN a plánujem asi aj ostať naďalej,unavená som stále a o vecku ani nehovorím,v robote by som to nezvládla keďže som instrumentarka na operackach a operuje sa aj tri hodky jeden výkon nedala by som to ...a to státie,stresy,krvi veľa....mne je dobré doma 😀😇no hlava..večer som si zobrala tu polku paralenu,ale dlhoo ma ešte bolela,potom som zaspala samozrejme každé dve tri hodky som chodila cikat a zakaždým som ju cítila a ráno o pol šiestej som sa zobudila a zase príšerná bolesť,ale nič som si zatiaľ nedala,snažím sa veľa piť a teraz akože slabunko ju cítim stále,ale nieje to také hrozné..a dnes som skoro grcla vo výťahu,lebo malý priestor,dusno,niekto sa tam navonavkoval ešte predtým,a kým som sa vyviezla na 12 poschodie mala som čo robiť 😖😱
@14nunu10 to je super, ze to tak citis 🙂 teda, ze si tehu, to je urcite dobre znamenie. Ja som tehu este nebola, takze neviem, ci to budem nejako pocitovat, nechcem sa moc na to sustredit, lebo predtym, som si pri kazdej blbosti nahovarala, ze by to mohlo byt ono a nic z toho 🙂 a 6-7 den nie je skoro? ja som rozmyslala, ze by som si skusila spravit test najskor 8 den, ale uvidim.
Pri takej praci sa ti nedivim, ze si doma, ja sice robim v kancli, ale momentalne mam v praci vela roboty a dost stresu, obcas som tam travila aj 15 hodin, chodila som domov vyklepana od nervov, tak som si povedala, ze takto to nepojde, ostala som doma a snazim sa ten strest trochu obmedzit 🙂
No a snad ta ta bolest prejde, ja som si dnes kupila melon, ten ma vela vody a k tomu ananas, tak uz sa tesim, ked sa do toho pustim 😀 😀
@leelloo neboj,spoznas čo je to tehotenstvo a budeš si ho užívať 👶👶👶či horšie alebo bez priznakove to je jedno lebo aj tak je to krásne obdobie ženy 😍😍fuu ze 15 hod no to je zabijak,my máme len 12 tky ale to je tiež zabijak..Však v živote sa ešte narobime dosť😀no ja som už prejedena ananasov ale melón by som si dala 😋ja varím obed vyprážaný syr zemiaky a uhorkovy šalát..večer ešte mäso upeciem drahemu do roboty na ráno 😎vonku je ako v pekle tak ja len sprcha a polezkavam,odbehujem k peci a vegetim 😉no uvidíme či má intuícia nesklame,určite ze clovek ma obavy..No lebo keď mi vkladali 5 dňové embryo a plus ešte 7 dní a na to ze ja mávam 26 dňové cykly by mi malo minimálne ducha ukázať.
Baby a ja idem v pondelok do prace normalne lebo pokial to nemam potvrdene tak sa nato nebudem upinat aby som nebola sklamana a zbytocne nevynechavala v praci ja pracujem 8hodin ale samozrejme sa sa v praci dohodnem ze nemozem nic dvihat a tlacit tazke veci nech mi daju len sedavu robotu dufam ze to pochopia ak nie pitom pojdem na pn
Ak sa možem pochvalit,ja dnes prvy deň injekcia dipherelin..som spokojna že som zas o krôčik bližšie
Ahojte, babky. Idem si pre infošku, hlavne tie, ktoré máte Helios
@14nunu10 spomínala som, že sme boli tento týždeň na prvej konzultácii, kde mi povedali nie moc dobrú správu a v tom šoku som sa nespýtala, či mi výsledky z prvej konzultácie zavolajú alebo mám volať ja?Sme dohodnutí, že zavolám v prvý deň cyklu, aby som sa objednala na ďalší odber krvi, ale tie výsledky sme si nedohodli, lebo som mala veľa práce s tým, aby som zatlačila slzu v oku a absorbovala všetky negatívne informácie. Tak neviem, či čakať, že zavolajú. Boli sme tam v utorok.
@jarusmischo ak ti brali krv a partnerovi robili spermiogram, tak to bude trvat ca 14 dni. Ak ste vypisovali aj ziadost na ivf pre poistovnu, to zvykne trvat tiez od 2-4 tyzdnov, zavisi to od toho, aku mas poistovnu. O schvaleni ziadost ta budu informovat smskou. Ohladom ostatnych vysledkov som volala do Heliosu a objednali nas na dalsiu navstevu centra, kde s nami prebrali moznosti, ktore mame.
@jarusmischo nie moja,zavolaj po tých 11 dňoch normálne na recepciu,oni ta buď prepoja k dr ktorá je voľná,alebo ti povedia ze momentálne sú všetci obsadení,ale ze oni to nahlasia dr...a ten dr ktorý je voľný ti uz zavolá sám ..Ja som to takto zažila ..😉
@espritka29
@jarusmischo zavolala som na recepciu,sestrička povedala ze ide kuknut do počítača či máme obaja kompletne výsledky a až potom to ona povie dr a ten ti zavolá domov na mobil/teda ak si dala tel.číslo/ a dohodnete si kontrolu..
@espritka29
@14nunu10 Dakujem,dievcata.Ziadost nam nedali vypisat,lebo ja musim este na dalsi odber.Tak si tam budem volat. Dik a pekny dnik 🙂 U nas dazdovy.
@jarusmischo tak tak kľudne zavolaj 😎aj u nás dazdivy a mne sa chce stále spat 😉
volala som do centra, či ostatné embryá dorastli a môžu sa zmraziť, no a bolo mi oznámené že nie, prestali rásť tak sa nemá čo mraziť, a poprial mi ten pán veľa štastia nech sa nám uchytí aspon táto bublinka. čo narobíme, v prípade núdze máme 3 mrazáčikov, ktorý hned po oplodnení zmrazili. toto čakanie je inak nekonečné. 😒

@leelloo super;) budem drzat palce.ake to bolo? Inak po odbere vajok ti na ktory den uz bolo lepsie?