Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Som 6den po et a test je negatívny myslíte že som si ho urobila skoro?
@snazilka12345 mala si predlzenu kultivaciu?
@lin34 ano
@snazilka12345 malokomu vyjde tak skoro, este to nic neznamena. Drzim palce
@leelloo dakujem za podporu. U nas to priridzene nepojde nemam na to organy a mam len jeden vajecnik. My mame vsetko ok aj genetiku. Len ma mrzi, ze centrum nam nevie pomoct vyprodukovat viac vajicok. Teraz neviem ci zmenit uz 2 x vedia, ze ich liecba nezabrala. Lekarka mi povedala, ze pri dalsom pokuse ine lieky a predlzena kultivacia. Neviem, ked sa transfer nekonal treba znova podat ziadost alebo plati ta predosla? Musim zistit.
@lin34 no kto vie som strašne smutná bojím sa že to zase nevyšlo strácam nádej
@snazilka12345 psychika je tiez velmi dolezita, mysli stale optimisticky, to jedine mozes este urobit kym cakas na vysledok. Este je skoro, tak treba verit 🙂.
@snazilka12345 každú z nás prepadli také pochybnosti,hlavu hore 😉
@snazilka12345 mne ukazal testik az na 9 den ale aj to uplne slabucko a videla som to tam az pi hodine
@denidi mne den po odbere volali, ze kolko sa oplodnilo a ze na ktore odporuca PK...nakoniec boli vsetky na PK... a potom az v den ET nas embryologicka informovala, ze kolko embryi PK prezilo a ze mi teda vlozia jedno embryjko 🙂
@lucecita25 a utrogestan si v deň vkladu normálne vlozila,alebo vypila? Nepovedali mi nic,tak asi vlozim,ci...?
@denidi ja som si ráno nemala vkladať,ze aj tak pred vkladom dezinfikuju krcok a posvu,vložili mi 10 min som polezala na koze,a potom som sa mohla ísť vycikat/na vklad ideš s plným moc.mechurom / a keď som sa vycurala mala som si zaviesť utrogestan,obliekla som sa a hotovo ..
Mne kazali zapit

@leelloo takže teraz budem verit,ze sú to silaci a pekne budú rásť do pondelka😃
A koľko s koľkých ostalo po pk?