Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@14nunu10 ahoj dnes som dostala volala som hned do brna a v piatok idem na sono, od nedele zacinam s injekciami, sama som sestra napichaneho mam az az ale sama sebe som este pod kozu nic nepichala
@bianitka996 ahoj,to kolky den cyklu zacinas stimulovať?
@bianitka996 ahaaa druhy,zle som prvýkrát pochopila,co si napísala😂😃😉
@denidi no dnes je prvu den cyklu podla planu 3dc cize v nedelu))) a v piatok mam sono ...som zvedava
Na kolky den sa robi ket??
@bianitka996 stimulujes? Drzim palceky😃😉
@bianitka996 približne v čase ovulky tusim a podľa výšky sliznice
@denidi a ty??? Kedy??? Si tiez v brne???
@bianitka996 ale presne sa to nedá asi povedať
Ok treba uz len verit
@bianitka996 ja zacnem stimulovať zacdva týždne😃 chodím do ferticent v Ba
@bianitka996 ale nemyslela si ET?
@bianitka996 jeej takže ty už v nedeľu zacinas ..👍👍ideš na ket? Držím moc paluchy ..každá to máme inak ale dobre sa to číta,tie naše príbehy budú so šťastným koncom 😍
@bianitka996 tak už sme tu dve sestričky 😇😇😇
Baby ak budete chcieť potom by sme mohli urobiť aj súkromnú skupinku,predsa len toto je verejné..bude potom záujem?
@14nunu10 myslela som embryotransfer som z tych skratiek mimo...heh ))) a chcem sa spytat po odbere budete pn doma cakat na vklad ci budete chodit do prace ????
@bianitka996 podla toho,asi ako sa budem citit,ale myslim,ze pojdem do prace,ak bude vsetko v pohode,len si toho nenaplieskam tak vela,ako obycajne,nastastie si to viem tak poriesit 🙂 a ty?
@bianitka996 ja budem domka PN síce už som doma dva mesiace ale to je nadlho 😀ja mám práce vyše hlavy takže rada polenosim s deťmi rómka
Oprava ...domka 😌
@bianitka996 aha ET ..ok chápeme
@bianitka996 drzim palce 🙂 ja som inak velmi zvedava, co tie hormóny so mnou urobia, jedna moja známa vtedy nechodila ani ku svokrovcom, lebo to vobec nedávala 😀😀 ale zasa niekto je potom aj dost kľudný.
@leelloo máš pravdu; musíme pochválit aj našich mužov, lebo bez nich my sme nemali ziadne miminko 🙂 ja si myslim, že takto má byt. Keby by som bola zdrava , a prirodzene sa otehotniem, nevedela by som, že som taká bojovnička 😕 neviem, ako ste na tom vy, ale som" rada", že takto som dopadla, lebo svoje hranice viem posuvat dalej a sto percente viem, že som našla toho pravého. 😀 je dobrý pocit, že nie som sama. 🙂
ahojte, našla som teraz Vašu skupinu, začala som so stimuláciou 2.6. ako to zatiaĺ prežívate? ja ok, trošku som viac unavená a snažím sa piť veľa tekutín, ako mi odporúčali...

Ste super babenky 😍😍😍😍