Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Unas to vedeli rodicia brat a starka +
@desza17 😉
@123tana123 😘😘😘
@desza17 budeme tehulkovat spolu 😉
@123tana123 jasneeee✊✊💕💕💕
@14nunu10 Ja budem zatiaľ mlčať a potom sa rozhodneme, keď už budeme mať po. Jaaaj, ďakujem, som veľmi zvedavá. Koordinátorka mi povedala, že u mňa bude úspech tak 3-4 vajíčka... ale ten čas nenormálne beží, pamätám si, keď si ešte len stimulovala a hľa, aké vysoké číslo tt už máš, je to super povzbudivé a motivujúce.... drž sa aj naďalej 🙂
@jarusmischo ďakujem 😁😉veru uteká to rýchlo,zachvilku sa budú tt aj tebe takto meniť 😍
Ahojte baby...ja som taka truba..nevydrzala som tak som sa testla vcera naobed 6.dpt a dnes rano 7.dpt...a duch je taky isty..nesilnie..mozno to bolo skoro stacilo asi aj na 10.dpt...teraz mam o naladu postarane😢
@lenca9219 ja som mala naposledy 11.8. Tiez mavam tak 30-32 dnove cykly.aky test si mala 6.dpt a 7.dpt?ja si vyčitam ze som este trochu nepockala.a ake mas pocity?ja mam dnes od rana take bolesti v podbrusku ako pred ms..tak to mi na klude teda uz vobec nepridava...a inak gratulujeeeeem💕
@desza17 6 dpt som mala ducha a 7 dpt som už mala viditeľnejšiu čiarku.Nemusiš si nič vyčítať,my ženy sme vždy boli zvedavé 🙂.No ja mam už 3-4 deň divne pocity v podbrušku a zospodu, občas to ide do nôh...najviac to cítim večer a ráno,alebo keď dlhšie chodím .Neviem čo to moze byt.Bojim sa toho, a ani sa vopred netesim z tých testov.Veľa žien malo poz.t a neboli tehu....a niektoré mali neg.a tehu boli.....:(

@jarusmischo naši a ani nikto okrem nás dvoch nevedel nič až keď som im to v 8-9 tt povedala ale aj tak som nerozoberala umelé oplodnenie ..Len veeelmi okrajovo ..držím palce inak