icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

jarusmischo
20. okt 2016

@desza17 Áno, aj mne to tak vychádza podľa toho, čo mi povedal MUDr., len mm ma otázkami trošku spochybnil.

denidi
20. okt 2016

@jarusmischo ja tak isto v deň pichania pregnylu už nič iné som nepockala...potom ďalší deň nič a ďalší deň odber,myslim,ze to je štandardný postup 😉

denidi
20. okt 2016

@jarusmischo nepichala malo byt

jarusmischo
20. okt 2016

Ďakujem vám 🙂 Vedela som, že tu hneď dostanem odpoveď. Ste super.

mkatkam
20. okt 2016

@jarusmischo ahoj ja som v ten den pichala vsetko,rano som bola v gynfiv a pichli mi este diphereline,merional,menopur a v ten isty den o 22:00 sme pichli pregnyl.dalsi den uz nic a potom dalsi bol odber.

lmt
20. okt 2016

baby tie čo ste boli na Ket, my máme mať v pondelok, neviem ale či sa tam máme rano vybrať alebo čakať doma kým nám zavolajú v akom stave máme embryjka, nakoľko do Ba cestovať nám potrvá nejaký čas. 😒 doktorka mi povedala len toľko: Ket v pondelok, budú vam volať z Gyn fivu...aj diazepan a čípok mi zabudli dať,,,no nastastie mi obvodná predpísala, kedže sa viaže na recept.

leelloo
20. okt 2016

@lmt mne volali rano o 7, ze nemam chodit

lmt
20. okt 2016

@leelloo tak asi aj nám tak budú, lebo pred IVF nám volali den pred že máme prísť....ale takto byť na ihlách do pondelka do rána...júúúj. ale tak chápem oni ich rozmrazujú tesne pred vkladom.

leelloo
20. okt 2016

@lmt oni mi este volali aj den pred vkladom, ze zatial to vyzera dobre, ze sa rozmrazili v pohode a ze mam prist na 9 a potom rano, ze zial to nevydržali. Ale drzim palce, nech to dobre dopadne 😊

lmt
20. okt 2016

@leelloo dakujem si zlatá...tajne dúfam že áno...ty už Gyn five riešiť nebudeš?čítam že ste boli v Brne, kamaratka teraz tam bola..už aj na vklade boli tak som zvedavá či im to vyjde. oni šli rovno tam.

leelloo
21. okt 2016

@lmt este neviem ci to budem riesit v GF, mame podpisanu druhu ziadost, ktoru budu posielat asi az v novembri, lebo mi teraz nasadili dhea a v januari by som mala zacat dalsie kolo, ale radsej by som v Brne skusila soft stimulaciu, ta sa neriesi cez poistovnu, lebo je to lacnejsie, tak sa to neoplati. Uvidime, este sme sa stale nerozhodli. Tak daj vediet, ci sa kamoske podarilo, pozitivne spravy vzdy potesia 🙂

lmt
23. okt 2016

@leelloo ahoj, kamaratka mi písala dnes že im to nevyšlo, mne dnes volali doobeda, že sa embrya rozmrazili, a zajtra o 10.45 máme vklad....pozitívne myslím že vydržia...

leelloo
23. okt 2016

@lmt to ma mrzi, ale zajtra to bude urcite dobre, drzim palce 🙂

desza17
24. okt 2016

@lmt držime palce

lmt
24. okt 2016

@desza17 no baby, dobre to dopadlo obe embrya boli vhodné na vklad..jedno 2 a druhé 3 bunkové. len sa modlím nech tam aj vydržia...

leelloo
24. okt 2016

@lmt teraz len v klude a pokoji pockat ako to dopadne 🙂 velmi, velmi drzim palce

desza17
24. okt 2016

@lmt tiez drzim palceky nech sa zahryzkaju poriadne

denidi
24. okt 2016

@lmt pripájam sa svojimi palcekmi,tiez ich silno silno držím😃
Teraz pozitívne myslí,hladkaj bruško a zachvilku sem pridás krásny pozitívny testik✊✊✊

lmt
24. okt 2016

Dakujem baby, pozitívne myslím, do práce idem normálne od zajtra. Trošku sa obavam len toho že mi sestrička po vklade povedala neísť na wc 30 minút, no to som nedala 😒 , lebo už by mi prasko brucho...hádam to nebude mať vplyv na embryá... ☹

zirafka86
24. okt 2016

@lmt určite to nemá vplyv, ja som rovno v prezliekarni išla na wc lebo som myslela ze mi praskne mechúr :D a podarilo sa ..som tehu...a ešte sestrička ktora ma odprevadzala do šatne som sa jej pytala ze kedy mozem ist na wc ona povedala ze aj hned, ze to nema vplyv...takže kluud pohoda, mysli pozitivne a už si to začínaj pomaly užívať 😉

renimac
24. okt 2016

@lmt držim palce 😉

lmt
24. okt 2016

@zirafka86 dakujem, upokojila si ma... a gratulujem k tehu 🙂

zirafka86
24. okt 2016

@lmt ďakujem, aj ja tebe držím silno palečky, všetko dobre dopadne, mysli pozitivne 😉

19lilly
25. okt 2016

Ahojte baby dnes konečne vysledky z endokrinologie a tsh kleslo z 5,1 na 1,4 a mozem ist konecne na KET 😍 😍 😍

desza17
29. okt 2016

@lmt ahoj ako sa citis po ket?✊✊✊

lmt
29. okt 2016

@desza17 ahoj, sem tam ma pichá v brušku, raz nalavo raz napravo...a včera som mala od večera do rána strašné krče. inak sa dá, prsia mám na výbuch...neskutočne ma bolia...ale to neberiem ako nejaký prejav tehotenstva nakolko to mám ja klasicky vždy pred MS

desza17
29. okt 2016

@lmt urcite sa to podarilo👍👍.a kedy planujes test?

lmt
29. okt 2016

@desza17 minule som testovala a bola som sklamaná, tak by som tento krát chcela žiť v nádeji až do krvi 🙂

desza17
29. okt 2016

@lmt tak to je super ze to vydrzis.mne tiez po ket ukazalo az na 10.dpt aj to slabunko..takze trpezlivost ruze prinasa😉

cucica
30. okt 2016

Dievčatá, potrebovala by som poradiť. Som tehotná po KET, teraz končím 8smy týždeň. Minulý týždeň som bola na sono a všetko v poriadku, čo ma ale trápi... Kázali mi vysádzať od konca 8smeho týždňa Estrimax (s tým som aj rátala, že ten už treba vysadiť), ale s ním súčasne postupne aj Progesteron (Utogestan).
NIe je to ešte skoro? Dokedy ste užívali progesterón vy? Všade som čítala, že ho postupne začínajú vysádzať v 12tom týždni až, tak neviem. Doma ich mám ešte habadej, tak rozmýšlam, či začať vysádzať, alebo ešte potiahnuť a začať vysádzať v 12tom. Ďakujem za radu🙂