Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
ahojte baby, až teraz som sa sem dostala: dnes ráno krv...nekonečné čakanie na výsledok,,,no žial negatívy...nevyšlo nám to. ☹
moje dopichané bruško...a zlomená duša potrebuje oddych...skúsime v roku 2017, hádam nám 7čka prinesie štastie. Vám držím všetkým palce, budte silné a nevzdávajte sa svojich snov.
@lmt Mrzi ma Tvoj vysledok... Momentalne mam rovnake obdobie a slova utechy mi moc nejdu,ale snazim sa tesit na Vianoce.Cely vikend som presmutila,ale dnes som si povedala,ze takto to nejde.Takze si dopraj chvilku na smutok a potom "hor sa do zivota". Drzim Ti/nam vsetkym palce nech mame dovody na usmevy a v dalsom roku NECH TO VYJDE UZ,do kelu.
@jarusmischo ✊✊✊❤❤❤
@lmt @jarusmischo baby, je mi to naozaj luto, viem ake je to tazke... ten smútok časom prejde a oddych pomôže nabrať novu silu..verim, ze to dame a buduci rok sa dočkáme aj my 😍😘 este nie sme na konci, len ta naša cesta je trosku klukatejsia 😉
Dievčatáäá ako sa mate,co mate nove,nik sem neprispieva😢
@desza17
@leelloo Ahojte.My tiez nic nove. Dalsi pokus dame asi az v juli,auguste,teraz som zahrabana v praci a zamestnavam si mysel prac.povinnostami.Potrebujem od vsetkeho toho pauzu. Davam si len matersku kasu a kys.listivu.Tiez chceme skusit Nitru,ale az v dalsom roku.Tento rok skladam vsetky zbrane a idem sa tesit na zimu a sviatky 🙂 Vcera som si nakupila dekoracie,tak uz len cakam na advent,nech to vsetko mozem vytiahnut a ozdobit byt. Tak si to teraz uzivam.Bratranec dnes krsti a ja sa chystam neskor na navstevu a kupodivu sa aj tesim. 🙂
@jarusmischo to je super ze si to takto poňala...a uvidis trpezlivost ruze prinasa...silno drzim palceky..nech to vyjde.uzi si teraz zimu sviatky,nacerpaj nove sily a v lete hor sa nato✊✊✊
@desza17 Áno, takto to teraz cítim a je mi tak lepšie, ale budem sledovať, čo tu máte nové. Super, že Ti MS prišla. Ja som sa pri IVF bála, že ak to nevyjde, že ktovie ako sa mi rozhádže cyklus a vidíš, MS mi prišla presne vtedy, kedy mala- na deň presne, dokonca pred odberom krvi na hcg, takže som tomu ani nestihla dať nádej a bolo po všetkom. Doktor Krajkovič bol ešte taký súcitný ku mne, keď som prišla na kontrolu,veľmi opatrne volil slová, ale bolo mi jasné, že je The End. Dokonca ma poslal na hory vyvetrať hlavu 🙂 Tak hovorím vonku mužovi, že musíme ísť na Martinky, že MUDr. ma tam vyháňa zresetovať hlavu 🙂
@desza17 Aj ja Ti držím palce veľmi 🙂 Budem čítať novinky.
@jarusmischo zresetuješ a bude všetko v poriadku...vela vela sil a maalo kilometrikov ku vytuzenemu babu✊✊✊
@desza17 Super a uz sa cítiš lepsie? Dalsi cyklus pojdes na KET? Okolo mna a aj v praci stale baby boom graduje tak ma to obcas rozhodí, ale vravim si, ze aj moj cas pride, snad čoskoro 🙂
@jarusmischo verim ti, ze potrebujes oddych, urcite je treba dostat sa do pohody, nabrať nove sily. Ja keby som mala v robote pohodu, tak to asi tiez tak nenaháňam, ale mam dost stresu v praci a je to tam take vselijake, ale uz nechcem menit, ked viem, ze chcem ist na matersku, uz to tam nejako prezijem a pri ďalšej stimulku pojdem hned na PN-ku 🙂 ale tiez sa tesim na Vianoce, na trhy, na lokše, na varené vinko 🙂
Ahojte baby, ja sa mám zatiaľ dobre, tehotenstvo (klop-klop) v poriadku, zajtra začínam 12-ty týždeň. Ešte stále si pripadám ako v sne, po toľkých peripetách, ani sa mi nezdá, že je to realita. 🙂 Všetkým vám držím palce, áno, za chvíľočku máme Vianoce, ja už sa tiež vianočne nalaďujem 🙂))
Ahojte dievčatá ktore ste absolvovali genetiku a hematologiu?
Ahoj- ja som absolvovala hematologiu.
Ahoj a v ktorom meste?kolko si cakala na vysetrenie a potom na vysledky?
V Nitre- Dr. Sabo. Na vysetrenie som cakala asi tyzden a vysledky som mala za mesiac.
A mas nejaky kontakt pls?ale zajtra skusim u nas v ziari..uvidim ako a kedy ma objedna.to ti brali len krv?ci ako to prebieha?
Cislo mam niekde v papieroch, ale ked si vygooglis Dr.Sabo - hematologia Nitra, tak to urcite najdes. Prvykrat mi zobrali krv a cakala som na vysledky, tam skumali aj nejake geneticke aj hematologicke a o mesiac som uz prisla normalne na vysetrenie. Kedze mi zistili trombofilny stav, tak si musim pichat injekcie, ale asi mi to pomohlo, lebo KET sa mi potom vydarilo, dovtedy sa mi nikdy nepodarilo otehotniet. No a teraz tam musim chodit kazdy mesiac na kontrolu, ako sa krv sprava, ci netreba upravit davky a tak.
cucica a fraxiparin si si pichala aj pred ket lebo ja som po ket 3 den a pretim som si zacala pichat tak 4 dni tak dufam ze aj mne to pomoze a podari sa
Ďakujem za rady 🙂...uvidim co vybavim...sle som rada ze mozem ist na to vysetrenie.
Pichala som si od prveho dna cyklu, zacala som 2.septembra a vklad som mala 19. septembra, teraz si budem musiet cele tehotenstvo plus sestonedelie. Podla mna to nevadi, ved zeny, co nejdu na umele a presne nevedia, kedy otehotneju, si aj tak pichaju az po a to ked tam cakam v cakarni na hematologii, tak mam pocit, ze som u gynekologa, same zeny s bruskami, je to asi casty problem. Drzim palce obom🙂

Tiež držím palceky✊✊✊🍀🍀🍀